Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
14.7.12 01:06

A tu ještě háčkované, rozepínací ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.7.12 07:32

@Mysicka31
Tedy, ty vlnacky jsou super :palec: :palec: Uplne zavidim sikovny rucicky :potlesk:. A to lanolinujes komplet i ty dlouhy? To je spotreba :lol: a asi dlouho schnou, coz?
A mohla bych mit dotaz? Mas odhad, kolik vlny na pocet kg ditete je treba? Mamcami ted jedny upletla (jeste je nemam v ruce), ale nejsme si jiste, jestli se nebudou muset na malou vic natahnout a tim padem se vytvori asi vetsi „dirky“ mezi okama-tudiz budou asi provlhat :think:? Ja se snad znovu naucim plest, kdyz to vidim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.7.12 07:33
@Mysicka31 píše:
A tu ještě háčkované, rozepínací ;-)

A tyhle jsem uz u Tebe taky obdivovala :-), ty budou dalsi v poradi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
14.7.12 08:59

@Mysicka31 Ty jsou krásné! jsi moc šikovná :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
14.7.12 10:11
@Mirii píše:
@Flyingfrog jak pises ze mas divnou rodinu :mrgreen: ono je to asi vsude :nevim: u orvni me to rozcilovalo, nastesti zijeme mimo, tudiz nebyla sance mi deti necim kazit a ldyz tak jsem zatrhla, u druhe uz jsem to neresila pac uz vsichni vedeli :mrgreen: a kdyz nekdo nevedel tak jsem razne rekla ne. Za cas nasich rodicu to bylo proste jinak a normalka, takze jim mozna prijdeme zase divni my :nevim: kdovi jak to bude za 20 let s myma vnoucatama :mrgreen:

No to naštěstí není moje rodina, jsou to tcháni. :-) Moji rodiče nedělají nic čím, by mě naštvali, necpou dítěti nic. Totiž mojí mamce tohle babička taky nedělala, tak mamka to nezná, kafrat někomu do výchovy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.7.12 10:18

@Flyingfrog no pro me jsou roina i tchani :nevim: :mrgreen: ale jinak tedy moje mamka mi tez do niceho nekeca a hlavnes jidlem se zepta na vse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
14.7.12 10:33
@Mirii píše:
@Flyingfrog no pro me jsou roina i tchani :nevim: :mrgreen: ale jinak tedy moje mamka mi tez do niceho nekeca a hlavnes jidlem se zepta na vse :mrgreen:

Mno, já jsem asi hrozná, ale za svoji rodinu je považovat nedokážu. Za dítěcí už jo, ale moje ne-e. :-)

Jinak jsme byli týden pryč i s plínama. Babička má celkem zánovní pračku, kterou nepoužívá, tak jsem ji tam dvakrát projela pěkně plínama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.7.12 13:17
@Flyingfrog píše:
Mno, já jsem asi hrozná, ale za svoji rodinu je považovat nedokážu. Za dítěcí už jo, ale moje ne-e. :-)

Teda Ty jsi netvor!
Mám to stejně, založíme klub? :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14103
14.7.12 13:42
@Brunifid píše:
Teda Ty jsi netvor!
Mám to stejně, založíme klub? :twisted: :mrgreen:

Jasný, netvorné snachy aneb tchýně a tchán nejsou rodina. :lol: :mrgreen: :lol:

Nevím no, třeba bych neměla problém považovat za rodinu svoji exskorotchýni, tykám si s ní, máme i nějaký ten společný zájem, je to príma ženská, hodně si s ní rozumím. S manželovou mámou takový vtah mít nikdy nebudu a prostě pro mě to není MOJE rodina. Pro dítě už tchány za rodinu považuju. Ta už tam patří od mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.7.12 15:13

@Flyingfrog @Brunifid Přidávám se do klubu… :twisted: Včera jsem dokonce manželovi řekla, že jeho matku už v životě nechci vidět a ona k nám nestrčí nohu přes práh :cert: A není to rodina ani Edíkova, jelikož milostpaní ho za ty dva roky a čtvrt co Eda má viděla třikrát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.7.12 20:26

@Mysicka31 Teda ty vlňáčky jsou nádherné. :palec: :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
14.7.12 20:37
@Brokianaa píše:
@Flyingfrog @Brunifid Přidávám se do klubu… :twisted: Včera jsem dokonce manželovi řekla, že jeho matku už v životě nechci vidět a ona k nám nestrčí nohu přes práh :cert: A není to rodina ani Edíkova, jelikož milostpaní ho za ty dva roky a čtvrt co Eda má viděla třikrát :roll:

To moji tcháni jsou v zásadě v pohodě. Jen prostě pro mě nejsou moje rodina. Holku mají rádi, vídají ji, i už hlídali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
14.7.12 20:44

@Mysicka31 moc hezký kousky :palec:
taky mám samo-domo nejradši, měla jsem koupený disany a už jsem je poslala pryč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
14.7.12 22:19

Holky, díky moc za pochvalu :oops: :oops: :oops: :oops: :) jsem ráda že se líbí :-) na MMB mám návody ;-) tak můžete mrknou tady na ty pletené a tu jsou ty háčkované tak snad někomu z vás pomůžou ;-)
Na ty dlouhý návod nemám, vlastně na ty co se jim říká „cyklisťáčky“, tak celkově ne, ale časem asi taky dotvořím ;-)

Jináč co se rodin týče, tak tchánovce, tak nějak taky nemůžu úplně přijmout úplně za rodinu :think: tak možná částečně a v něčem, ale spíš né než jo.. I když se to už zlepšilo, jak se narodila Kiki, tak jsem byla úplně nas… jak mi tchýně do všeho krafala a říkala co mám jak dělat a hubičku nezavřela :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: teď už ví, že když mě nas… ehm, naštve, tak si umím dost dupnout a vynadat i jí… :oops: :nevim: Tchán je spíš v poho, ale zase on je takovej že si spíš jde po svém a nezájem o okolí… prostě takový samotář co toho moc nenakecá, spíš pozoruje okolí a myslí si své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.7.12 17:48

Ahojky, tak posílám fotky podlahy v koupelně…Není to úplně dle mých představ, protože ta béžová je jiná než na kachlích nahoře, ale aspoň je tam obsažena i hnědá a stříbrná, která v koupelně je…A i manžel uznal, že ta světlá je lepší :lol: Skříňka tam bude ještě jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure