Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Mysicka31
Tedy, ty vlnacky jsou super
Uplne zavidim sikovny rucicky
. A to lanolinujes komplet i ty dlouhy? To je spotreba
a asi dlouho schnou, coz?
A mohla bych mit dotaz? Mas odhad, kolik vlny na pocet kg ditete je treba? Mamcami ted jedny upletla (jeste je nemam v ruce), ale nejsme si jiste, jestli se nebudou muset na malou vic natahnout a tim padem se vytvori asi vetsi „dirky“ mezi okama-tudiz budou asi provlhat
? Ja se snad znovu naucim plest, kdyz to vidim ![]()
@Mysicka31 píše:
A tu ještě háčkované, rozepínací
A tyhle jsem uz u Tebe taky obdivovala
, ty budou dalsi v poradi ![]()
@Mirii píše:
@Flyingfrog jak pises ze mas divnou rodinuono je to asi vsude
u orvni me to rozcilovalo, nastesti zijeme mimo, tudiz nebyla sance mi deti necim kazit a ldyz tak jsem zatrhla, u druhe uz jsem to neresila pac uz vsichni vedeli
a kdyz nekdo nevedel tak jsem razne rekla ne. Za cas nasich rodicu to bylo proste jinak a normalka, takze jim mozna prijdeme zase divni my
kdovi jak to bude za 20 let s myma vnoucatama
No to naštěstí není moje rodina, jsou to tcháni.
Moji rodiče nedělají nic čím, by mě naštvali, necpou dítěti nic. Totiž mojí mamce tohle babička taky nedělala, tak mamka to nezná, kafrat někomu do výchovy a tak.
@Flyingfrog no pro me jsou roina i tchani
ale jinak tedy moje mamka mi tez do niceho nekeca a hlavnes jidlem se zepta na vse ![]()
@Mirii píše:
@Flyingfrog no pro me jsou roina i tchani![]()
ale jinak tedy moje mamka mi tez do niceho nekeca a hlavnes jidlem se zepta na vse
Mno, já jsem asi hrozná, ale za svoji rodinu je považovat nedokážu. Za dítěcí už jo, ale moje ne-e. ![]()
Jinak jsme byli týden pryč i s plínama. Babička má celkem zánovní pračku, kterou nepoužívá, tak jsem ji tam dvakrát projela pěkně plínama. ![]()
@Flyingfrog píše:
Mno, já jsem asi hrozná, ale za svoji rodinu je považovat nedokážu. Za dítěcí už jo, ale moje ne-e.
Teda Ty jsi netvor!
Mám to stejně, založíme klub?
![]()
@Brunifid píše:
Teda Ty jsi netvor!
Mám to stejně, založíme klub?![]()
Jasný, netvorné snachy aneb tchýně a tchán nejsou rodina.
![]()
Nevím no, třeba bych neměla problém považovat za rodinu svoji exskorotchýni, tykám si s ní, máme i nějaký ten společný zájem, je to príma ženská, hodně si s ní rozumím. S manželovou mámou takový vtah mít nikdy nebudu a prostě pro mě to není MOJE rodina. Pro dítě už tchány za rodinu považuju. Ta už tam patří od mala.
@Flyingfrog @Brunifid Přidávám se do klubu…
Včera jsem dokonce manželovi řekla, že jeho matku už v životě nechci vidět a ona k nám nestrčí nohu přes práh
A není to rodina ani Edíkova, jelikož milostpaní ho za ty dva roky a čtvrt co Eda má viděla třikrát ![]()
@Brokianaa píše:
@Flyingfrog @Brunifid Přidávám se do klubu…Včera jsem dokonce manželovi řekla, že jeho matku už v životě nechci vidět a ona k nám nestrčí nohu přes práh
A není to rodina ani Edíkova, jelikož milostpaní ho za ty dva roky a čtvrt co Eda má viděla třikrát
To moji tcháni jsou v zásadě v pohodě. Jen prostě pro mě nejsou moje rodina. Holku mají rádi, vídají ji, i už hlídali.
@Mysicka31 moc hezký kousky ![]()
taky mám samo-domo nejradši, měla jsem koupený disany a už jsem je poslala pryč ![]()
Holky, díky moc za pochvalu
jsem ráda že se líbí
na MMB mám návody
tak můžete mrknou tady na ty pletené a tu jsou ty háčkované tak snad někomu z vás pomůžou ![]()
Na ty dlouhý návod nemám, vlastně na ty co se jim říká „cyklisťáčky“, tak celkově ne, ale časem asi taky dotvořím ![]()
Jináč co se rodin týče, tak tchánovce, tak nějak taky nemůžu úplně přijmout úplně za rodinu
tak možná částečně a v něčem, ale spíš né než jo.. I když se to už zlepšilo, jak se narodila Kiki, tak jsem byla úplně nas… jak mi tchýně do všeho krafala a říkala co mám jak dělat a hubičku nezavřela
teď už ví, že když mě nas… ehm, naštve, tak si umím dost dupnout a vynadat i jí…
Tchán je spíš v poho, ale zase on je takovej že si spíš jde po svém a nezájem o okolí… prostě takový samotář co toho moc nenakecá, spíš pozoruje okolí a myslí si své…
Ahojky, tak posílám fotky podlahy v koupelně…Není to úplně dle mých představ, protože ta béžová je jiná než na kachlích nahoře, ale aspoň je tam obsažena i hnědá a stříbrná, která v koupelně je…A i manžel uznal, že ta světlá je lepší
Skříňka tam bude ještě jedna.