Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky holky, jdu k vám nakouknout ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jaký máte názor na vícevrstvé pleny od KIKKA???
@Kristyna+Daník píše:
Ahojky holky, jdu k vám nakouknout
Chtěla jsem se zeptat, jaký máte názor na vícevrstvé pleny od KIKKA???
Ahoj. Ja mam tyto a jsem moc spokojena. Pouzivam je samotne do PULek, male je 9,5m a prebaluji po 1,5-2h (podle toho, jak hodne pije) Trosku se srazily, ale to kazde plenky, fcne porad ![]()
@Jaja157 můžu se zeptat, na ty vícevrstvé plenky jsem v obchodě koukala, to se používá namísto kalhotovek respektive čtvercovek? že se to do těch svrchňáčků pouze složí?
@Jaja157 píše:
Ahoj. Ja mam tyto a jsem moc spokojena. Pouzivam je samotne do PULek, male je 9,5m a prebaluji po 1,5-2h (podle toho, jak hodne pije) Trosku se srazily, ale to kazde plenky, fcne porad
Mám je ve vel. S a dávám je do vázaček, původně to tak bylo v plánu do veder bez svrchňáků, ale vedra se jaksi nekonají
Mám novoška, takže vaječina by byla hned na svrchňáčích, s vázačkou se to všechno chytne a je fakt, že pročůrané úplně naskrz to ještě neměla, a pročůrala mi i bambusovou kalhotovku s přehledem
Jsem spokojená taky, jenom pro ty, kdo nemají sušičku jako já - mám pár kousků z druhé ruky a jsou jak struhadlo, tvrdé. Moje jsou zatím měkoučké, máme měkkou vodu a peru ve slizu, tak jsem zvědavá, jestli taky tak hodně ztvrdnou. Ale já mám „ostré“ i zbytky čtverců po klukách, takže dávám jako kontaktní vrstvu jeden malý Kikko bambusový ubrousek, ten je měkkoučký dokonale. Mmch zatím se mi ty ubrousky vůbec nesrazily, peru na 60, tak jsem ráda ![]()
@heli_b píše:
@Jaja157 můžu se zeptat, na ty vícevrstvé plenky jsem v obchodě koukala, to se používá namísto kalhotovek respektive čtvercovek? že se to do těch svrchňáčků pouze složí?
Jj, misto cc nebo kalhotovek. Dobre pasuji do PUL BM, ale davam je i do PUL Thirties a drzi dobre. Ve vlne ci fleesu by asi cestovaly
, jako katata jsou objemnejsi.
@Kdoule píše:
Mám je ve vel. S a dávám je do vázaček, původně to tak bylo v plánu do veder bez svrchňáků, ale vedra se jaksi nekonají![]()
Mám novoška, takže vaječina by byla hned na svrchňáčích, s vázačkou se to všechno chytne a je fakt, že pročůrané úplně naskrz to ještě neměla, a pročůrala mi i bambusovou kalhotovku s přehledem
Jsem spokojená taky, jenom pro ty, kdo nemají sušičku jako já - mám pár kousků z druhé ruky a jsou jak struhadlo, tvrdé. Moje jsou zatím měkoučké, máme měkkou vodu a peru ve slizu, tak jsem zvědavá, jestli taky tak hodně ztvrdnou. Ale já mám „ostré“ i zbytky čtverců po klukách, takže dávám jako kontaktní vrstvu jeden malý Kikko bambusový ubrousek, ten je měkkoučký dokonale. Mmch zatím se mi ty ubrousky vůbec nesrazily, peru na 60, tak jsem ráda
Jj, mame hrozne tvrdou vodu a po nekolika prani taky zvtrdly. Takze zaplatbuh, konecne prisla ke slovu susicka a jsou jako pericko. Jinak by to taky byl smirek
. Ani octova voda nepomohla ![]()
Ahojky, mám dotaz pro ty, co mají zkušenosti z objednávkami z Latkovek.cz ![]()
Včera večer jsme si tam objednali dvoje svrchňáčky, nějaké separačky a snappi sponky. Dnes dopoledne mě už došel mail, že objednávku už přijali, ale já jsem hrozně nedočkavá
Kdy vám došla od nich objednávka prosím? Díky ![]()
Ahoj holky, před časem jsem z vás tahala moudra. A teď si říkám, že je čas objednat, ale koukám, že PUL svrchňáčky ANAVY jsou pouze jednovelikostní a ty mi někdo tady nedoporučoval. Poradí nějaké jiné svrchňáčky PUL, které máte ozkoušené? I když možná ty jednovelikostní nebudou pro můj účel - pro jedno dítě a zatím jen na ozkoušení asi lepší, ne? Docela se mi kromě Anavy líbí ty GroVia - máte ozkoušené?
@andreiika já mněla Anaví PUL svrchňáky cca od 4 kilo prcka a byly v pohodě
a mám je radši než třeba Baby-Lucy (S-ko)
@analoja jo? asi je to fakt, že každému vyhovuje něco jiného…
Já mám ráda Anavy PULky a pak Imse Vimse Soft - ty jsou skvělé…
Jako ty Baby-Lucy nejsou špatné, perfektně sednou na svoje kalhotkovky, ale čtverce na rovno, které dávám nejčastěji se v tom trochu sunou a taky dělají takový kulatý zadeček ![]()
no, a já stejně nejradši samodomo vlňáčky ![]()
Taaak holky, koupelka částečně připravená ke koupání - spousta ještě chybí - zrcadlo, světlo, věšáky na ručníky, toaleťák atd… Jo a taky dveře
Ale voda teče, záchod splachuje…Tak bude mít dnes Edík první koupel ![]()
Děkuji za rady s plenkama… Jinak s pulkama neporadím, znám jen Popoliny
jinak máme domácí ![]()
Mně naopak ty anaví jednovelikostní vyhovují.
Broki: Koupelna super! Tam se to bude koupat. ![]()