Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
1.7.12 20:33
@Petrushenka píše:
Holky, tak ty Capri sovičky vracím, vůbec to nesedí. Bud je to volné nebo moc utažené v pase, ale okolo nožiček je to volné, ty patentky nejdou přádně nastavit, to mě to mrzí :,( asi přestanu experimentovat a koupim Bambino mio, ty sedí výborně :roll: :nevim:

a co vsechno uz jsi zkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
1.7.12 21:26
@careynka píše:
a co vsechno uz jsi zkousela?

Mám ještě Thirsties http://www.mamaja.cz/…hni-kalhotky docela sedí,ale dělají divný kulatý tvar. Pak G-mini, už nikdy víc! PopoWrap, docela dobré.

V mini velikosti jsem měla Imse vimse a Tots bots a ty ušly.

Asi ještě zkusím http://www.latkovky.cz/…lhotky-sovy/ ale ty jsou od 8kg :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.7.12 08:32
@Petrushenka píše:
Mám ještě Thirsties http://www.mamaja.cz/…hni-kalhotky docela sedí,ale dělají divný kulatý tvar. Pak G-mini, už nikdy víc! PopoWrap, docela dobré.

V mini velikosti jsem měla Imse vimse a Tots bots a ty ušly.

Asi ještě zkusím http://www.latkovky.cz/…lhotky-sovy/ ale ty jsou od 8kg :!

a zkousela jsi nejake Anavy?? Je asi 1% deti (odhad), kterym nesedi, jinak uplne perfektne. Jestli hledas PULky, tak ted je Ivuska zacala vyrabet, resp prodavat, a kazdy si je chvali. Mam i fleecacky, ale ty na vnitrnich stehynkach odstavaji, mam hubenoura, ale mi to nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
2.7.12 15:46

Anavy se mi nelíbí, max ty fleesacky, ale nejdu do nich 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
3.7.12 10:47
@andreiika píše:
Bezva!!! :palec: už se mi tu rýsuje seznámeček :D

S tím seznámečkem moc nepospíchej :-)

Holky mají pravdu. Ale pokud nemáš nějakou extra výhodnou nabídku na plenky, tak bych zatím nic moc nekupovala. Mluvím ze své zkušenosti. Kup si 30-40 čtverců(bavlna nebo bambus), na to svrchnáky a dovnitř separačky. Třeba 3-4 AIO a kalhotkovky různých značek. Na novoška a jeho vaječinu ti to stačí. Stejně budeš přebalovat klidně i 10× za den a na vaječinu jsou čtverce prostě super.

Až uvidíš, co se ti narodí, a jak mimčo poroste, tak si výbavu dokoupíš. Jo, tím „co“ se ti narodí myslím jestli bude mimčo buclaté nebo nudlička. Mi se narodila dloouhá nudlička :-) a po 3 měsících je to nudlička stále a asi bude. Takže dost věcí, co jsem si na něj nakoupila, půjde nepoužitá z domu. Zbytečně vyhozené peníze… Takže asi takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
3.7.12 10:48
@Petrushenka píše:
Anavy se mi nelíbí, max ty fleesacky, ale nejdu do nich 8)

nelíbí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.7.12 11:36
@Broučkovka píše:
nelíbí? 8o

AIO se mi nelíbí jednobarevné ani ty se vzoreckem (chtěla bych celé se vzorkem) a svrcháčky z fleesu nemusím a když už, tak mi vadí ty patentky, prostě nechci jednovelikostní a PUL jsou jednobarevné. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.12 12:02
@Petrushenka píše:
AIO se mi nelíbí jednobarevné ani ty se vzoreckem (chtěla bych celé se vzorkem) a svrcháčky z fleesu nemusím a když už, tak mi vadí ty patentky, prostě nechci jednovelikostní a PUL jsou jednobarevné. 8) :lol:

Dyť mají i na suchace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.7.12 12:41
@careynka píše:
Dyť mají i na suchace :-)

Ale spodek je na patentnky. Prostě je nechci :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.12 12:43
@Petrushenka píše:
Ale spodek je na patentnky. Prostě je nechci :twisted: :D

No ty se vybirava. To nevím co poradit. Leda nějaký vicevelikostni. Co onde vimse? Půl, obrazky, suchy zip q dobre drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
3.7.12 12:55
@careynka píše:
No ty se vybirava. To nevím co poradit. Leda nějaký vicevelikostni. Co onde vimse? Půl, obrazky, suchy zip q dobre drží

pulky Imse mám dvoje doma a nikdy jsem je nepoužila. Na sucháč.. Klidně je prodám :-) Na tu moji nudličku jsou prostě hroooozně široké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.7.12 12:59
@careynka píše:
No ty se vybirava. To nevím co poradit. Leda nějaký vicevelikostni. Co onde vimse? Půl, obrazky, suchy zip q dobre drží

Už jste mi poradily, já ted zkouším co sedne ;-)
Ty patentky nejsou o vybíravosti, ale proste to hůř sedí, nedá se to tak dobře nastavit (Capri) a jednovelikostní mi celkově nejsou sympatické, nemám problém koupit pro každou velikost kalhotky zvlášť :-) Ted mám ty Bambino Mio a objednala jsem i ve větší velikosti + Thirsties DuoWrap, uvidím jak padnou tyto. Celkově i papírový pleny sedí ty, které mají delší to zapínání (jako mají bambino mio, jinak to tlačí v pase, ale okolo nožiček to má volný) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.7.12 13:00

@Broučkovka Jak vypadají a jaká je to velikost? Uka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
3.7.12 13:30

Holky mám takovej, asi blbej, dotaz.
V září budu rodit a přes léto chystám vyprat celou plenkovou výbavu.

Ale teď tu mám žehlící tchyni a mohla bych jí zneužít na vyžehlení těch 80ti čtverců.
Ale napadlo mě, jestli to není moc brzo a když mi tu ty plenky budou ležet už od teď, jestli to vyprání neztrácí na smyslu??

Je to hodně blbej dotaz, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
3.7.12 13:40

Mno ono i kdybys je vyprala v sprnu, tak to pak v září bude taky jedno. :-) Klidně to nechej tchýni udělat teď. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure