Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Petrushenka píše:
Paní z uhanky. cz mi vysvětlila, ze i střihově jsou stejné… takže chápu, že nenakupuje Blueberry i Capri, když jsou tedy stejné![]()
![]()
Jojo, to je celkem vidět i z fotek, spíš nechápu, proč to ta firma tak mate těmi názvy ![]()
@andreiika píše:
@Petrushenka A proč jsou lepší na sucháč než na patentky?
@ivuska.h píše:
Jojo, to je celkem vidět i z fotek, spíš nechápu, proč to ta firma tak mate těmi názvy
@careynka píše:
sjou to kapsovky, takze pres ne uz nic nedavas, ale jeste je nemam, tak ti nepovim, jak dobre nebo spatne se vycpavaji. Mam ty Mommy´s touch a ty jsou super, jsou to AIO a s vlozkou navaic jsou to super drzaky
asi jsem se blbě vyjádřila, právě ty Mommy´s touch mě zajímaly.. no tak to asi sestřenku zaúkoluju, AIO za tuhle cenu
tys jinak asi psala o těch blueberry, že, postřehla jsem že o těch jsi psala, že je budeš objednávat. omlouvám se za neustálé dotazy, ale zatím v tom mám pořád ještě trochu - víc -maglajs
![]()
@smile001 píše:
asi jsem se blbě vyjádřila, právě ty Mommy´s touch mě zajímaly.. no tak to asi sestřenku zaúkoluju, AIO za tuhle cenutys jinak asi psala o těch blueberry, že, postřehla jsem že o těch jsi psala, že je budeš objednávat. omlouvám se za neustálé dotazy, ale zatím v tom mám pořád ještě trochu - víc -maglajs
![]()
fajn, tak jsem si ty stránky konečně pořádně prohlídla, tak se snad trochu víc zorientuju, abych se furt blbě neptala
protože jsem právě „objevila“ mommy´s touch kapsový i aio.. já asi v těhotenství přišla o polovinu mozkových buněk ![]()
@smile001 píše:
asi jsem se blbě vyjádřila, právě ty Mommy´s touch mě zajímaly.. no tak to asi sestřenku zaúkoluju, AIO za tuhle cenutys jinak asi psala o těch blueberry, že, postřehla jsem že o těch jsi psala, že je budeš objednávat. omlouvám se za neustálé dotazy, ale zatím v tom mám pořád ještě trochu - víc -maglajs
![]()
a ja kdybych nebyla debil, tak ti napisu i jaky k tomu mam ty vkladacky, dost poberou, drzi tvar a jsou tenky a skoro dvakrat delsi nez maly anavy vkladacky. Pak je to neprustrelny
jen nevim jestli sezenes ted nekde jeste tu vyprodejovou cenu, kupovala jsem asi za 250,– jedny, byly za polovinu
@smile001 píše:
fajn, tak jsem si ty stránky konečně pořádně prohlídla, tak se snad trochu víc zorientuju, abych se furt blbě neptalaprotože jsem právě „objevila“ mommy´s touch kapsový i aio.. já asi v těhotenství přišla o polovinu mozkových buněk
tehotenska demence…tu mam taky a to jeste nemam brisko ani videt ![]()
@careynka píše:
a ja kdybych nebyla debil, tak ti napisu i jaky k tomu mam ty vkladacky, dost poberou, drzi tvar a jsou tenky a skoro dvakrat delsi nez maly anavy vkladacky. Pak je to neprustrelnyjen nevim jestli sezenes ted nekde jeste tu vyprodejovou cenu, kupovala jsem asi za 250,– jedny, byly za polovinu
no a tady se právě projevuje ta demence
nadšená koukam, že cena za kapsovky kolem těch 250,–, za aio cca 300,–, ale až asi při třetí návštěvě těch stránek jsem si všimla, že je samozřejmě vyprodáno
![]()
@careynka píše:
tehotenska demence…tu mam taky a to jeste nemam brisko ani videt
no, to já teda bříško vidět mam, až na mě všichni nevěřícně koukají, že jsem teprve začátek třetího měsíce ![]()
Svrchnacky Capri sovky dorazily, Iveťák se kvůli nim v klidu nenajedla, upřeně je sledovala
jsou krásný, úžasný materiál, ale ty patentky, to je teda blbost, uz ted mi to nevyhovuje, zlatý sucháče
vracet je nebudu, vypada to, že budou sedět a nějak ty patentky pošteluju ![]()
@smile001 píše:
no, to já teda bříško vidět mam, až na mě všichni nevěřícně koukají, že jsem teprve začátek třetího měsíce
tak to jsme stejne, ja mam termin 20.1.
jestli ses hubenour, tak je to videt brzo ![]()
@careynka píše:
tak to jsme stejne, ja mam termin 20.1.jestli ses hubenour, tak je to videt brzo
já mam termín 23.1.
První, takže hledam a řešim ![]()
Hubeňour úplně nejsem, vždycky jsem měla trochu bříško, mě se všechno ukládá tam..směju se, že jsem měla sádelnatej základ, a i když bříško poporostlo sice jen trochu, tak se to sádlo vystrčilo ven
![]()
Dneska jsem objevila u nás v blízkosti výrobce s krámečkem s věcma pro děti, převážně z biobavlny, a objevila jsem u nich i plenkové kalhotky.. přišly mi pěkně naducaný, že by mohly dobře sát.. co si o nich myslíte? asi budou ale dlouho schnout, že? http://www.narodilosenam.cz/?…
@smile001 píše:
Dneska jsem objevila u nás v blízkosti výrobce s krámečkem s věcma pro děti, převážně z biobavlny, a objevila jsem u nich i plenkové kalhotky.. přišly mi pěkně naducaný, že by mohly dobře sát.. co si o nich myslíte? asi budou ale dlouho schnout, že? http://www.narodilosenam.cz/?…
hezkej kramecek, asi neco objednam
mne se libi ty plenecky, jak se zapinaji, na snappi?? a jak jsou velky, na malinky mimi nebo na normalni vetsi uz?