Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
28.6.12 21:36
@Petrushenka píše:
Paní z uhanky. cz mi vysvětlila, ze i střihově jsou stejné… takže chápu, že nenakupuje Blueberry i Capri, když jsou tedy stejné :nevim: :potlesk: :potlesk:

Jojo, to je celkem vidět i z fotek, spíš nechápu, proč to ta firma tak mate těmi názvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
28.6.12 22:24
Nevím jestli jsou lepší, ale přijde mi to lepší na sucháč, to si můžeš nastavit jako potřebuješ :palec:
@andreiika píše:
@Petrushenka A proč jsou lepší na sucháč než na patentky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
28.6.12 22:41
Já si rozdílu nevšimla, sledovala jsem jen ty sovy 8o :mrgreen: :mrgreen:
@ivuska.h píše:
Jojo, to je celkem vidět i z fotek, spíš nechápu, proč to ta firma tak mate těmi názvy :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
29.6.12 09:25
@careynka píše:
sjou to kapsovky, takze pres ne uz nic nedavas, ale jeste je nemam, tak ti nepovim, jak dobre nebo spatne se vycpavaji. Mam ty Mommy´s touch a ty jsou super, jsou to AIO a s vlozkou navaic jsou to super drzaky

asi jsem se blbě vyjádřila, právě ty Mommy´s touch mě zajímaly.. no tak to asi sestřenku zaúkoluju, AIO za tuhle cenu :potlesk: tys jinak asi psala o těch blueberry, že, postřehla jsem že o těch jsi psala, že je budeš objednávat. omlouvám se za neustálé dotazy, ale zatím v tom mám pořád ještě trochu - víc -maglajs 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
29.6.12 09:46

@Achdarek gratuluji k miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
29.6.12 09:46
@smile001 píše:
asi jsem se blbě vyjádřila, právě ty Mommy´s touch mě zajímaly.. no tak to asi sestřenku zaúkoluju, AIO za tuhle cenu :potlesk: tys jinak asi psala o těch blueberry, že, postřehla jsem že o těch jsi psala, že je budeš objednávat. omlouvám se za neustálé dotazy, ale zatím v tom mám pořád ještě trochu - víc -maglajs 8o :D

fajn, tak jsem si ty stránky konečně pořádně prohlídla, tak se snad trochu víc zorientuju, abych se furt blbě neptala :-) protože jsem právě „objevila“ mommy´s touch kapsový i aio.. já asi v těhotenství přišla o polovinu mozkových buněk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.6.12 12:18
@smile001 píše:
asi jsem se blbě vyjádřila, právě ty Mommy´s touch mě zajímaly.. no tak to asi sestřenku zaúkoluju, AIO za tuhle cenu :potlesk: tys jinak asi psala o těch blueberry, že, postřehla jsem že o těch jsi psala, že je budeš objednávat. omlouvám se za neustálé dotazy, ale zatím v tom mám pořád ještě trochu - víc -maglajs 8o :D

a ja kdybych nebyla debil, tak ti napisu i jaky k tomu mam ty vkladacky, dost poberou, drzi tvar a jsou tenky a skoro dvakrat delsi nez maly anavy vkladacky. Pak je to neprustrelny :-D jen nevim jestli sezenes ted nekde jeste tu vyprodejovou cenu, kupovala jsem asi za 250,– jedny, byly za polovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.6.12 12:18
@smile001 píše:
fajn, tak jsem si ty stránky konečně pořádně prohlídla, tak se snad trochu víc zorientuju, abych se furt blbě neptala :-) protože jsem právě „objevila“ mommy´s touch kapsový i aio.. já asi v těhotenství přišla o polovinu mozkových buněk :-D

tehotenska demence…tu mam taky a to jeste nemam brisko ani videt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
29.6.12 12:54
@careynka píše:
a ja kdybych nebyla debil, tak ti napisu i jaky k tomu mam ty vkladacky, dost poberou, drzi tvar a jsou tenky a skoro dvakrat delsi nez maly anavy vkladacky. Pak je to neprustrelny :-D jen nevim jestli sezenes ted nekde jeste tu vyprodejovou cenu, kupovala jsem asi za 250,– jedny, byly za polovinu

no a tady se právě projevuje ta demence :D nadšená koukam, že cena za kapsovky kolem těch 250,–, za aio cca 300,–, ale až asi při třetí návštěvě těch stránek jsem si všimla, že je samozřejmě vyprodáno :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
29.6.12 12:55
@careynka píše:
tehotenska demence…tu mam taky a to jeste nemam brisko ani videt :-D

no, to já teda bříško vidět mam, až na mě všichni nevěřícně koukají, že jsem teprve začátek třetího měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
29.6.12 12:55

Svrchnacky Capri sovky dorazily, Iveťák se kvůli nim v klidu nenajedla, upřeně je sledovala 8o :D jsou krásný, úžasný materiál, ale ty patentky, to je teda blbost, uz ted mi to nevyhovuje, zlatý sucháče ;-) vracet je nebudu, vypada to, že budou sedět a nějak ty patentky pošteluju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.6.12 17:30
@smile001 píše:
no, to já teda bříško vidět mam, až na mě všichni nevěřícně koukají, že jsem teprve začátek třetího měsíce :D

tak to jsme stejne, ja mam termin 20.1. :-) jestli ses hubenour, tak je to videt brzo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
30.6.12 12:20
@careynka píše:
tak to jsme stejne, ja mam termin 20.1. :-) jestli ses hubenour, tak je to videt brzo :-)

já mam termín 23.1. :)První, takže hledam a řešim :-)
Hubeňour úplně nejsem, vždycky jsem měla trochu bříško, mě se všechno ukládá tam..směju se, že jsem měla sádelnatej základ, a i když bříško poporostlo sice jen trochu, tak se to sádlo vystrčilo ven :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
30.6.12 12:24

Dneska jsem objevila u nás v blízkosti výrobce s krámečkem s věcma pro děti, převážně z biobavlny, a objevila jsem u nich i plenkové kalhotky.. přišly mi pěkně naducaný, že by mohly dobře sát.. co si o nich myslíte? asi budou ale dlouho schnout, že? http://www.narodilosenam.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.6.12 12:43
@smile001 píše:
Dneska jsem objevila u nás v blízkosti výrobce s krámečkem s věcma pro děti, převážně z biobavlny, a objevila jsem u nich i plenkové kalhotky.. přišly mi pěkně naducaný, že by mohly dobře sát.. co si o nich myslíte? asi budou ale dlouho schnout, že? http://www.narodilosenam.cz/?…

hezkej kramecek, asi neco objednam :-) mne se libi ty plenecky, jak se zapinaji, na snappi?? a jak jsou velky, na malinky mimi nebo na normalni vetsi uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure