Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@ivuska.h píše:
Tak konečně tu mohu z pověření Zuzky přidat fotky Petříka! Je to fešák a Zuzka vypadá, jak kdyby ani nerodilaFotky jsou z prvních dní, prý už značně zastaralé, protože teď už váží přes 4 kg
Tak Izi je odmalicka na latkovkach a se srustanim pipky mame problem jeste ted
a to jsem po kazdem kadeni vzdy umyvala v umyvadle( zadne vlhcene ubrousky), venku latkovyma ubrouskama s medvidkem a stejne s tim bojujeme
nemyslim si ze je to papirovkama
a uz vubec ne ze je to spatnou hygienou jak spousta matek zde rada tvrdi
u Izi staci nenamazat jeden den a uz se ji dirka o poznani vic zavre ![]()
Příspěvek upraven 22.07.12 v 13:04
@ivuska.h píše:
Tak konečně tu mohu z pověření Zuzky přidat fotky Petříka! Je to fešák a Zuzka vypadá, jak kdyby ani nerodilaFotky jsou z prvních dní, prý už značně zastaralé, protože teď už váží přes 4 kg
co to je za tu hnedou plenku?
@Mirii Prave ve rijnove skupine je taky latkarka a takyy to jeji holcicka mela.. tak to asi nebude jen o tom. Ja prave vsude ctu, ze je to hormonalni, tak mne to info hodne prekvapilo… Viky ma zase gyn problemy a at ji meju petkrat denne nebo jednou, tak to ma stejny… a plenkama to taky neni. (protoze je uz dlouho bez plenek). Nic s tim nenadelam. ![]()
@Anielkha Musi to byt hormonama, pac Deniska moje starsi byla do roka na papirovkach, utirala jsem komercnima ubrouskama, hygienu pipky mela stopro mensi a je totalne v pohode
u Izi jsme odmala dost cistotni ( ne zase prehnane) ale proste i na navsteve jsem ji po pokadeni osprchovala ve vane apod, fakt zadne drhnuti hovna ubrouskama
a stejne se srustani nezabranilo
u nas je to o to horsi ze se tu tim nikdo nezabyva a jedine co mame doma je hormonalni krem. Prej se to rozlepi v puberte samo a nemame to resit
no a ted rad zda to neresit a doufat ze nekecaji
ja to mazu proste jen kremama a masiruju, dokud tam aspon nejaka dirka je sem rozhodnuta krem nepouzit. A nejsem si zcela jista zda bych ji to nechala nasilne rozdelit v CR
ale zase ve mne hloda cervik co kdyby pak musela na operaci ![]()
@andreiika píše:Žehlit netřeba. Já nežehlím od doby, co jsem se naučila pěkně složit plíny rukou, což je tak od dvou měsíců holky. Asi.
@rosslyn ale ze začátku by se asi žehlit mělo, nebo ne? a ten sliz to je co, a vypere? No, my právě sušičku teď pořídili - doma nemáme kde sušit a venku to né vždy lze.
@ivuska.h píše:
Já teda vidím souvislost i ve vlhčených ubrouscích a nejsem s tímto názorem sama. Ostatně když je použiju na cestách, tak vidím, že kůže má po nich znatelně jiný povrch, jakoby divně odmaštěná a „vrzavá“ a ta sliznice je z toho divně oschlá nebo jak to říct.
Začínám ty ubrousky podezírat z toho, že si S. furt na tu pipinu sahá. Jenže zase nevím, jak vlhčit ten perlan, co mám. Když mám vodu v misce, tak do ní padá prach. Tak prozatím používám babylove ubrousky. ![]()
@Mirii Je fakt, ze to rozrusovani, pripadne rezani je silene… ale co je spravne..
Hlavne, az bude vetsi, tak se to bude hur hlidat vid? Ach jo
Doufam, ze se to brzy srovna! ![]()
@ivuska.h píše:
Juuu, já vidím poprvé Zuzku.
Petřík krásný, Zuzka taky a Marianka taky. ![]()
Jo a začínám mít pocit, že nemám holčičku, ale čuně. Jí je úplně jedno, že se pokadí, nic nezahlásí, takže jdu po čuchu a to ji ještě musím odchytávat. No, TP se blíží celkem rychle, čili dvě děti na plínách opravdu mít budu.
@Flyingfrog píše:
Jo a začínám mít pocit, že nemám holčičku, ale čuně. Jí je úplně jedno, že se pokadí, nic nezahlásí, takže jdu po čuchu a to ji ještě musím odchytávat. No, TP se blíží celkem rychle, čili dvě děti na plínách opravdu mít budu.
Neřeš, já mám taky čuně, a prostě jí nic nedodnutí. ![]()
@Flyingfrog píše: čili dvě děti na plínách opravdu mít budu.
No a co? Já taky ![]()
Ale blíží se i zima, tedy topná sezóna, tak ta pračka denně zase bude rychle schnout ![]()
@Brunifid Tak pro mě je zima děs. Už teď peru pračku denně s plínama, pračku oblečení, a jsem ráda že to schne krásně venku, když prší tak to neschne doma, a musím střídat látku s hnuskama. A to ještě není zima, a té se děsím - jednak se sice bude topit, ale bude zase doma větší vlhko z těch plínek. No vidím to že přes zimu budeme kupovat daleko víc hnusek.
@Brunifid píše:
No a co? Já taky
Ale blíží se i zima, tedy topná sezóna, tak ta pračka denně zase bude rychle schnout
Mně to schne i teď pěkně. ![]()
Jako já to neřeším tak, jak to možná zní. Jen to tak konstatuju.
Plus to čuňáctví v bobku mě fascinuje, protože to jsou spíš atentáty než bobky.
Bych od sladké holčičky čekala něco jiného.
Ačkoliv sladká holčička… Každý říká, že má čerty v očích, tak asi pro lotroviny nestíhá dumat nad tím, co má na zadku. ![]()
@Flyingfrog píše:
Každý říká, že má čerty v očích
Ta moje je zas dost hlučná, no to ještě lidi neslyšeli její matku! ![]()
@Flyingfrog Já to s tím hovnem přilepeným na zadku taky nechápu, ona ho kolikrát stihne ještě i vytlačit ven z plíny, protože schválně začne dělat hopy hopy a skáče přitom na prdel. Řekla bych že u ní je momentálně větší spotřeba svrchňáků než u malé ![]()