Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
22.7.12 12:55
@ivuska.h píše:
Tak konečně tu mohu z pověření Zuzky přidat fotky Petříka! Je to fešák a Zuzka vypadá, jak kdyby ani nerodila :palec: Fotky jsou z prvních dní, prý už značně zastaralé, protože teď už váží přes 4 kg :lol:
:palec: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.7.12 13:02

Tak Izi je odmalicka na latkovkach a se srustanim pipky mame problem jeste ted :zed: a to jsem po kazdem kadeni vzdy umyvala v umyvadle( zadne vlhcene ubrousky), venku latkovyma ubrouskama s medvidkem a stejne s tim bojujeme :zed: nemyslim si ze je to papirovkama :nevim: a uz vubec ne ze je to spatnou hygienou jak spousta matek zde rada tvrdi :roll: u Izi staci nenamazat jeden den a uz se ji dirka o poznani vic zavre :zed:

Příspěvek upraven 22.07.12 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.7.12 13:03
@ivuska.h píše:
Tak konečně tu mohu z pověření Zuzky přidat fotky Petříka! Je to fešák a Zuzka vypadá, jak kdyby ani nerodila :palec: Fotky jsou z prvních dní, prý už značně zastaralé, protože teď už váží přes 4 kg :lol:

co to je za tu hnedou plenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.7.12 13:14

@Mirii Prave ve rijnove skupine je taky latkarka a takyy to jeji holcicka mela.. tak to asi nebude jen o tom. Ja prave vsude ctu, ze je to hormonalni, tak mne to info hodne prekvapilo… Viky ma zase gyn problemy a at ji meju petkrat denne nebo jednou, tak to ma stejny… a plenkama to taky neni. (protoze je uz dlouho bez plenek). Nic s tim nenadelam. :roll:

• Citovat
  • Upravit
22590
22.7.12 13:19

@Anielkha Musi to byt hormonama, pac Deniska moje starsi byla do roka na papirovkach, utirala jsem komercnima ubrouskama, hygienu pipky mela stopro mensi a je totalne v pohode :nevim: u Izi jsme odmala dost cistotni ( ne zase prehnane) ale proste i na navsteve jsem ji po pokadeni osprchovala ve vane apod, fakt zadne drhnuti hovna ubrouskama :poblion: a stejne se srustani nezabranilo :roll: u nas je to o to horsi ze se tu tim nikdo nezabyva a jedine co mame doma je hormonalni krem. Prej se to rozlepi v puberte samo a nemame to resit :roll: 8o no a ted rad zda to neresit a doufat ze nekecaji :cert: :zed: ja to mazu proste jen kremama a masiruju, dokud tam aspon nejaka dirka je sem rozhodnuta krem nepouzit. A nejsem si zcela jista zda bych ji to nechala nasilne rozdelit v CR :think: ale zase ve mne hloda cervik co kdyby pak musela na operaci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.7.12 13:22
@andreiika píše:
@rosslyn ale ze začátku by se asi žehlit mělo, nebo ne? a ten sliz to je co, a vypere? No, my právě sušičku teď pořídili - doma nemáme kde sušit a venku to né vždy lze.
Žehlit netřeba. Já nežehlím od doby, co jsem se naučila pěkně složit plíny rukou, což je tak od dvou měsíců holky. Asi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
22.7.12 13:29
@ivuska.h píše:
Já teda vidím souvislost i ve vlhčených ubrouscích a nejsem s tímto názorem sama. Ostatně když je použiju na cestách, tak vidím, že kůže má po nich znatelně jiný povrch, jakoby divně odmaštěná a „vrzavá“ a ta sliznice je z toho divně oschlá nebo jak to říct.

Začínám ty ubrousky podezírat z toho, že si S. furt na tu pipinu sahá. Jenže zase nevím, jak vlhčit ten perlan, co mám. Když mám vodu v misce, tak do ní padá prach. Tak prozatím používám babylove ubrousky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.7.12 13:30

@Mirii Je fakt, ze to rozrusovani, pripadne rezani je silene… ale co je spravne.. :nevim: :? :? Hlavne, az bude vetsi, tak se to bude hur hlidat vid? Ach jo :( Doufam, ze se to brzy srovna! :hug:

• Citovat
  • Upravit
14103
22.7.12 13:33
@ivuska.h píše:

Juuu, já vidím poprvé Zuzku. :palec: Petřík krásný, Zuzka taky a Marianka taky. :-)

Jo a začínám mít pocit, že nemám holčičku, ale čuně. Jí je úplně jedno, že se pokadí, nic nezahlásí, takže jdu po čuchu a to ji ještě musím odchytávat. No, TP se blíží celkem rychle, čili dvě děti na plínách opravdu mít budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.7.12 13:37
@Flyingfrog píše:
Jo a začínám mít pocit, že nemám holčičku, ale čuně. Jí je úplně jedno, že se pokadí, nic nezahlásí, takže jdu po čuchu a to ji ještě musím odchytávat. No, TP se blíží celkem rychle, čili dvě děti na plínách opravdu mít budu.

Neřeš, já mám taky čuně, a prostě jí nic nedodnutí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
22.7.12 13:44
@Flyingfrog píše: čili dvě děti na plínách opravdu mít budu.

No a co? Já taky :mrgreen:
Ale blíží se i zima, tedy topná sezóna, tak ta pračka denně zase bude rychle schnout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
22.7.12 13:47

@Brunifid Tak pro mě je zima děs. Už teď peru pračku denně s plínama, pračku oblečení, a jsem ráda že to schne krásně venku, když prší tak to neschne doma, a musím střídat látku s hnuskama. A to ještě není zima, a té se děsím - jednak se sice bude topit, ale bude zase doma větší vlhko z těch plínek. No vidím to že přes zimu budeme kupovat daleko víc hnusek.

• Citovat
  • Upravit
14103
22.7.12 14:11
@Brunifid píše:
No a co? Já taky :mrgreen:
Ale blíží se i zima, tedy topná sezóna, tak ta pračka denně zase bude rychle schnout :mrgreen:

Mně to schne i teď pěkně. :-)

Jako já to neřeším tak, jak to možná zní. Jen to tak konstatuju. :-) Plus to čuňáctví v bobku mě fascinuje, protože to jsou spíš atentáty než bobky. :-) Bych od sladké holčičky čekala něco jiného. :lol: Ačkoliv sladká holčička… Každý říká, že má čerty v očích, tak asi pro lotroviny nestíhá dumat nad tím, co má na zadku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.7.12 14:18
@Flyingfrog píše:
Každý říká, že má čerty v očích

Ta moje je zas dost hlučná, no to ještě lidi neslyšeli její matku! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
22.7.12 14:21

@Flyingfrog Já to s tím hovnem přilepeným na zadku taky nechápu, ona ho kolikrát stihne ještě i vytlačit ven z plíny, protože schválně začne dělat hopy hopy a skáče přitom na prdel. Řekla bych že u ní je momentálně větší spotřeba svrchňáků než u malé :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí