Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
23.7.12 15:44

@analoja, nám dětská do 3 let říkala, ať to vůbec neřeším a moc se na to ani nekoukám, leda jestli to není červené, nehnisá a tak. Opatrné pohybování předkožky doporučovala, ale ne přetahování. Ale prý se to potom začíná pomalu uvolňovat a nám se to naopak stahovalo snad víc. Je možný, že na to víc koukají, já moc nevím, jak to bylo dřív. Mladším bráchům doporučovali přetahování kolem 5.roku, co se tak pamatuju, tak mi to přišel hodně podobný věk s tím, kdy se vrhli po nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
23.7.12 16:26

@Kdoule no a naše dětská to zas řeší až moc ;) no ještě že už jsem starší a něco pamatuju, tak ty její doporučení beru s rezervou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
23.7.12 18:28
@analoja píše:
@Kdoule no a naše dětská to zas řeší až moc ;) no ještě že už jsem starší a něco pamatuju, tak ty její doporučení beru s rezervou

:palec: to jsou zlatý slova, někdy člověk potřebuje hodně odstupu, aby zdravý rozum převládl 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.7.12 20:54

@Kdoule No prave ale hormonalni to je, pac kdyz kojis ma holcicika hormony od tebe a o srustani nemuze byt recprestanes kojit a prestane prisun hormonu, zacne se to lepit..takze za me to s hormonama souvisi ;) jen jsme se blbe pochopily ;) ci vyjadrily :mrgreen: ja mazek nevytirala, ani jsem nebyla prehnane cistotna, prave sem ji neroztahovala pipku denne a nekoukala na dirku :nevim: nedelala jsem to u Denisky a ani u mladsi a rpssto to mladsi ma :nevim: jako nevykoumam z ceho to je a verim tomu ze se to v puberte uklidni :mrgreen: A teda nikdy jsem neslysela ze by se holcicka nemohla se srustem vycurat :nevim: praveze kazdej tvrdi ze cura itak, jen treba jakoby vrchem :P ale Deniska cura jako chlapecek od mala a zarostle nema nic :nevim: Izi i se srustem cura stejne jako kazda holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
23.7.12 22:24

@Mirii, kojením by hormony mít neměla, jen teď po dobu cca šestinedělí bude odbourávat ty těhotenské… potom by už neměla mít moje hormony žádné a ukáže se. Co vím, tak nejdřív měly kamarádky nějaký srůst v druhém půlroce a někdy je to maličké, jedna maminka z centra mi třeba ukazovala něco asi 3mm velkého a byla z toho dost vyděšená, zatímco já bych si asi něčeho tak malého ani moc nevšimla, ani bych si z toho nic nedělala…

Srůst, který malé nevadí při čůrání, bych asi nijak neřešila :think:, určitě ne hormon. mastmi a dala bych na to, že s pubertou by to mohla hormon. aktivita rozlepit, ono u holčiček ta kůže nebude v pravém slova smyslu funkční jako je předkožka u kluků, ta musí zůstat hodně pružná, protože jak ne, tak může penis v dospělosti zaškrtit a to je nebezpečné. Pokud vím, nic podobného u dívek/žen nehrozí, tam jde o estetiku a hlavně o to volné čůrání :think: Moje kamarádka se starší dcerkou neměla žádnou potíž a u mladší měla srůst 2× tak velký, že čůrat opravdu nemohla (mohla špatně), takže jí to rozrušovali 2× :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.7.12 22:43

@Kdoule aha,aha :think: ja myslela ze je vliv i kojenim :think:
U nas je srust tak jakoby do pulky( ale jen blanka) takze masiruju a mazu, ted uz jen jednou denne pac je to boj a pokud tam bude porad tak pul na pul otvor, tak proste nic podnikat nebudu :nevim: hormonalni mast jsme pouzili jednou ( asi 14 dni) pac uz tam nebyla dorka skoro zadna a stejne se to zase hned zacalo zalepovat :zed: mozna kdybych ji tam nekoukala vubec tak udelam lip :nevim: :think: dokud se necha mazat, tak mazat budeme :mrgreen: ale vazne predstava ze ji prudim s mazanim pipky jeste v 10 letech :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
24.7.12 08:27
@Mirii píše:
Kouknes na pipku abtammkde je normalni dirka vidis ze se ti tvori blanka. Izi ji ma aktualne tak pul na pul :think: pul dirky a pul blanky takze ma proste malinkej posevni otvor :zed:
Ja tak nejak prave verim anglicanum v jejich teorii ze to bude dobry, pac driv nikdo nic takoveho neresil a neznam nikoho komu by museli delat operaci :nevim: ale samo ze zarust ji ji nenecham. I kdyz ted mazu a msiruji jen jednou denne a neni ji to prijemny, tak nevim :nevim: pri predstave ze ro delam treba v 6 letech 8o :zed: ach jo

Ahoj, moji sestre je ted 21 let a ma kvuli tomuhle problemy se sexem. Srostla ji tam ta blanka a nesla normalne pri pohlavnim styku roztrhnout. Ted uz sexovat muze, ale porad je tam kvuli tomu hodne uzka a styk ji vetsinou boli. Pry si tam nemuze zavest ani tampon. Takze je videt, ze driv se to sice tolik nezkoumalo, ale evidentne to tu uz taky bylo a kdyz se to neresi, tak pak muzou mit v pozdejsim veku problemy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.7.12 08:30
@Manifee píše:
Ahoj, moji sestre je ted 21 let a ma kvuli tomuhle problemy se sexem. Srostla ji tam ta blanka a nesla normalne pri pohlavnim styku roztrhnout. Ted uz sexovat muze, ale porad je tam kvuli tomu hodne uzka a styk ji vetsinou boli. Pry si tam nemuze zavest ani tampon. Takze je videt, ze driv se to sice tolik nezkoumalo, ale evidentne to tu uz taky bylo a kdyz se to neresi, tak pak muzou mit v pozdejsim veku problemy :?

Ach jo, tak jestli nebyla lepsi sladka nevedomost :think: :roll:
Takze problemy jsou jen se o tom nemluvi :zed:
Dekuju za otevrenost :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
24.7.12 08:35
@Mirii píše:
Ach jo, tak jestli nebyla lepsi sladka nevedomost :think: :roll:
Takze problemy jsou jen se o tom nemluvi :zed:
Dekuju za otevrenost :hug: :kytka:

za malo :kytka:
drzim palce at s tim nemate problemy :hug: urcite bych to ted ale nenechavala jen tak byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
24.7.12 08:40

@Mirii jeste muzu se zeptat jaky krem na tohle doporucuji? Treba by to me sestre pomohlo i v tomhle veku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.7.12 09:32
@Manifee píše:
@Mirii jeste muzu se zeptat jaky krem na tohle doporucuji? Treba by to me sestre pomohlo i v tomhle veku…

Poslala jsme ti SZ, jinak pro ostatni je to gynest cream ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
24.7.12 10:01
@Mirii píše:
Poslala jsme ti SZ, jinak pro ostatni je to gynest cream ;)

super diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
26.7.12 12:55

Jak často perete svrchnáčky v pračce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
26.7.12 13:13

@Petrushenka No to je otázka :) - asi tak u starší (2 roky) peru až když je pokadí, jinak je nechávám jen větrat, a když odjíždíme pryč a nebereme s sebou látku tak je přeperu (což bývalo tak jednou za 14 dní).

No a mladší dceři peru když je taky pokadí, s tím rozdíl že jí se to podaří skoro denně :)

• Citovat
  • Upravit
14103
26.7.12 14:03
@Petrushenka píše:
Jak často perete svrchnáčky v pračce??

No mám jen jedny PULky, takže až když mi smrdí. Vlňáky v ruce peru, hmmmm, tak jednou za měsíc? Plus samozřejmě, když jakékoli pokadí, peru hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure