Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
22.7.12 22:03
@ivuska.h píše:
Jo tak to bude bavlněný velur, má kratší vlas a jakoby matnější povrch, proti bambusu, ten je lesklý. Opravdu bývá savý dříve, než bambus, je to tím kratším vlasem.

Díky moc. Objednávala jsem 4 páry bambusových, asi mi ty jedny dali omylem… docela fajn omyl, protože se to dá vyzkoušet… momentálně mi opravdu ty velurové i efektněji sajou a na povrchu nedělají tak mokrý pocit jako ty aksamitové. Ono mi teď teda z prsů teče hodně, ale časem doufám, že to bude fajn varianta, ne že budou na hodinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
22.7.12 23:21

Ahojky, tak jsem se nechala zlákat a začala jsem přemýšlet o látkových plenkách… Zkusím najít rady a pomoc už v napsaném a kdybych se náhodou ptala jako trubka, tak se předem omluvuju. Jinak Vám přeji krásný večer… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
23.7.12 08:44

@Kdoule
Jj, s tou zvysenou hygienou poslednich let budes mit asi pravdu-ne nadarmo doktori upozornuji na to, ze se nema docista osusovat a vytirat mazek u rodidel, protoze se narusuje mikroflora a prirozene vlhceni. Myslim, ze to muze mit pricina castejsich srustu.
Ja od narozeni male radeji kazde prebaleni kontroluji, resp. oddeluji; vlastne nam to tloukli do hlavy uz v porodnici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
23.7.12 11:57
@Jaja157 píše:
@Kdoule
Jj, s tou zvysenou hygienou poslednich let budes mit asi pravdu-ne nadarmo doktori upozornuji na to, ze se nema docista osusovat a vytirat mazek u rodidel, protoze se narusuje mikroflora a prirozene vlhceni. Myslim, ze to muze mit pricina castejsich srustu.
Ja od narozeni male radeji kazde prebaleni kontroluji, resp. oddeluji; vlastne nam to tloukli do hlavy uz v porodnici :think:

No já tyčinkou namočenou v olejíčku vytřela porodní mázek z většiny, doufám, že jsem neudělala blbě, byly toho veliké pláty :oops: teď už ten nově se tvořící nevytírám, jen ob den po koupání tyčinkou zajedu mezi, aby se neslepilo a aby tam nebyly zbytky hovínků (máme toho za celý den spousty) a počítám, že přebytky mázku se tím setřou samy… Zatím je ještě maličká a má to hormonálně nabuzené ještě ode mě, je to vidět, ale za pár týdnů se uvidí, jsem sama zvědavá, jak to méně prokrvené a ztenčené bude vypadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.7.12 12:11

Teda holky…no já jsem snad ráda za kluka po tom co tu píšete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
23.7.12 12:16
@Kdoule píše:
No já tyčinkou namočenou v olejíčku vytřela porodní mázek z většiny, doufám, že jsem neudělala blbě, byly toho veliké pláty :oops: teď už ten nově se tvořící nevytírám, jen ob den po koupání tyčinkou zajedu mezi, aby se neslepilo a aby tam nebyly zbytky hovínků (máme toho za celý den spousty) a počítám, že přebytky mázku se tím setřou samy… Zatím je ještě maličká a má to hormonálně nabuzené ještě ode mě, je to vidět, ale za pár týdnů se uvidí, jsem sama zvědavá, jak to méně prokrvené a ztenčené bude vypadat…

Ja po kazdem koupani taky cistila/otirala olejickem, to ano a vajecinu jsem ji tam take nenechavala :) ; jen za kazdou cenu se mazku nezbavovat, kdyz to neni nutne; ale jak rikam, pro jistotu ji pokazde roztahuji pysky od sebe a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
23.7.12 12:28
@Brokianaa píše:
Teda holky…no já jsem snad ráda za kluka po tom co tu píšete :nevim:

No kluci se mi lepili taky, ale látkou se to díky našim opruzeninám zkoušet nedalo, tak jsme bojovali jak se dalo. Oběma to urolog uvolňoval sondičkou a taky trochu „trhl“, zatím to teď vypadá dobře a obřízku nepotřebovali (jako pár jejich kamarádů), tak věřím, že už je po problémech. Jak jsem měla kluky, tak se mi zdálo, že s tím mají mnohem větší problémy než holky, snad každá máma jsme řešily přilepenou předkožku, která se sama prostě nerozlepila… Je to fakt relativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.7.12 12:37
@Brokianaa píše:

To už bych vůbec nevěděla, co mám dělat s tím defektem na bříšku :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
23.7.12 12:48

@Brunifid Asi nechápu :lol:
No Edíkovi to jde přetáhnout už od roka a půl úplně… Furt jsem řešila jestli přetahovat, nepřetahovat a tak jsem to tak nějak dělala půl napůl…co šlo v rámci hygieny a šlo to krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.7.12 12:48
@Kdoule píše:
No kluci se mi lepili taky, ale látkou se to díky našim opruzeninám zkoušet nedalo, tak jsme bojovali jak se dalo. Oběma to urolog uvolňoval sondičkou a taky trochu „trhl“, zatím to teď vypadá dobře a obřízku nepotřebovali (jako pár jejich kamarádů), tak věřím, že už je po problémech. Jak jsem měla kluky, tak se mi zdálo, že s tím mají mnohem větší problémy než holky, snad každá máma jsme řešily přilepenou předkožku, která se sama prostě nerozlepila… Je to fakt relativní.

a v kolika letech? Klukum se to uvolnuje postupne a pokud muzou curat a netrpi na zanety, tak se na to nema ani sahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
23.7.12 14:24
@Brokianaa píše:

Já jsem pořád ráda za tu holku. :-) Mě víc děsí, když si čtu o předkožce u kluků.

Jinak já holku vlastně přestala mazat preventivně celkem brzo, poprvé jsem jí tělíčko sama umyla něčím jiným než vodou asi tak před 14 dny, kdy byla hodně ulepená a přišlo mi, že voda to moc nesmývá, do té doby jen a jen voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.7.12 14:26
@Flyingfrog píše:
Já jsem pořád ráda za tu holku. :-) Mě víc děsí, když si čtu o předkožce u kluků.

Mám to stejně. Ale je to asi i tím, že mám děvčata bez problémů (a to na ně používám pořád vlhčené ubrousky.

• Citovat
  • Upravit
15730
23.7.12 15:11
@careynka píše:
a v kolika letech? Klukum se to uvolnuje postupne a pokud muzou curat a netrpi na zanety, tak se na to nema ani sahat

Oběma mezi 5-6.rokem, nepamatuju si to už úplně přesně, než šli do školy. Čůrat mohli, ale ono se jim to postupně slepovalo snad víc a víc, takže to měli úplně přilepený a byla tam jen ta dírka na čůrání, mladší má takovou větší předkožku, tak se mu to trochu jako nafukovalo, když čůral. Dlouho nás jen kontrolovali, ale ty rady přetahovat pomaličku ve vaně na nás nefungovaly a hormony mi nedoporučili, že prý to funguje na méně přirostlé předkožky…

Sahat-nesahat, to je spor asi jako látkovat-papírovat nebo rodit přirozeně-císařem :oops: :oops: Každý říkal něco jinýho, urology jsem obešla asi 4, každý viděl v něčem jiném výhodu a v něčem jiném problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
23.7.12 15:15

Já mám pocit, jestli se teď zbytečně moc neřeší, co by se časem upravilo samo (u Honzíka ve 2 -letech nejde přetáhnout nic a Aničce prý něco málo srůstá - no já na ní nic nevidím)
Dětská mně s maličkým Honzíkem poslala na ORL, že má krátkou uzdičku pod jazykem a málo ho vyplazuje, že je potřeba ji šmiknout. Naštěstí na ORL byl doktor rozumnej a řekl, že je malej, že počkáme. Pak měl cosi zlomenýho… a nakonec se uzdička natáhla sama a žádnej zákrok potřeba není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
23.7.12 15:31
@Brokianaa píše:
@Broučkovka :mrgreen:

u nás doma je to na palici.. a budeme tam asi 4 dny, vdává se mi segra… 80 lidí.. a my budeme znát jen naši rodinu.. takže děs :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure