Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
18.7.12 19:50

@Brokianaa koupelna nádherná!!!o takové si můžu nechat zdát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
18.7.12 20:16

Broki,
super! Uplne zavidim, ja bych si tam vegetila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.7.12 22:11

Holky, moc dík :hug: je to tam fakt útulné…Už se těším až si dám vanu pod LEDkovým nebem :lol:
@Jaja157 Klidně přijeď - dáme kafe a pak hodíš vanu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
19.7.12 07:30
@andreiika píše:
Ahoj holky, před časem jsem z vás tahala moudra. A teď si říkám, že je čas objednat, ale koukám, že PUL svrchňáčky ANAVY jsou pouze jednovelikostní a ty mi někdo tady nedoporučoval. Poradí nějaké jiné svrchňáčky PUL, které máte ozkoušené? I když možná ty jednovelikostní nebudou pro můj účel - pro jedno dítě a zatím jen na ozkoušení asi lepší, ne? Docela se mi kromě Anavy líbí ty GroVia - máte ozkoušené?

ja mam bambino mio a thirsties a s obojima jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
19.7.12 07:40
@smotlaska píše:

já totez. jeste jsem mela tots bots a imse vimse a taky dobry, ale bambino mio a thirsties vyhovují víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
19.7.12 09:41
@smotlaska píše:

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
19.7.12 09:42
@Brokianaa píše:
Holky, moc dík :hug: je to tam fakt útulné…Už se těším až si dám vanu pod LEDkovým nebem :lol:
@Jaja157 Klidně přijeď - dáme kafe a pak hodíš vanu :lol: :lol: :lol:

Odkudze jsi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.7.12 17:49

@Jaja157 Bydlím kousek za Ostravou :mrgreen: Kdy dorazíš :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
19.7.12 21:43

Zdravím. Na nově látkujících mi nikdo neodpověděl, tak snad tady :)

Potřebovala bych poradit. Zdá se mi, že jsou anavy Mářovi takové dost na těsno (má od nich otlačené nožičky) a taky dost často protečou kolem nožiček. Teda je to hlavně u AIO, kalhotovky jsou dobré. Jsem celkem spokojená s TB, ale ty nové AIO mě moc nenadchly. Poradily byste mi nějakou plenu pro větší děti, která by dobře držela a neprotékala?

• Citovat
  • Upravit
8651
19.7.12 22:00
@colafit píše:
Zdravím. Na nově látkujících mi nikdo neodpověděl, tak snad tady :)Potřebovala bych poradit. Zdá se mi, že jsou anavy Mářovi takové dost na těsno (má od nich otlačené nožičky) a taky dost často protečou kolem nožiček. Teda je to hlavně u AIO, kalhotovky jsou dobré. Jsem celkem spokojená s TB, ale ty nové AIO mě moc nenadchly. Poradily byste mi nějakou plenu pro větší děti, která by dobře držela a neprotékala?

Myslíš AIO nebo kalhotkovou? Velké AIO resp. kapsovky jsou např. Mommy's Touch nebo BabyBeeHinds Magic, obojí jak široké mezi nohama, tak vysoký sed a velké v pase. To jsou asi největší na trhu. Rozhodně neber Itti Bitti, GroVia nebo Pop In. Bum Genius jsou takový střed, Blueberry budou tak nějak podobně, široké mezi nohama, ale sed a pas ne až tak velký, cca nastejno jako ty Tots Bots nebo Anavy Easy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
19.7.12 22:05

@ivuska.h Díky za tipy. Myslela jsem AIO. Divný je, že „problém“ s anavy mám jen u aio, kalhotkové jsou v pohodě (i když by větší klidně být mohly :D )

Ještě se zeptám, a co lollipop?

• Citovat
  • Upravit
1962
19.7.12 22:27
@Brokianaa píše:
@Jaja157 Bydlím kousek za Ostravou :mrgreen: Kdy dorazíš :lol:?
:D:D Ja se ted vratila domu. No, tak to je za rohem, ja jsem od Kladna :D:D.
Holt si musim zase napustit tu nasi modrou koupelnu :zed: :twisted: Ale diky za pozvani :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
19.7.12 22:40
@Brokianaa píše:
@Jaja157 Bydlím kousek za Ostravou :mrgreen: Kdy dorazíš :lol:?

my budeme příští týden ve FM :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
20.7.12 06:44
@Hellísek píše:
Ahojky, mám dotaz pro ty, co mají zkušenosti z objednávkami z Latkovek.cz ;)
Včera večer jsme si tam objednali dvoje svrchňáčky, nějaké separačky a snappi sponky. Dnes dopoledne mě už došel mail, že objednávku už přijali, ale já jsem hrozně nedočkavá 8) Kdy vám došla od nich objednávka prosím? Díky ;)

Díky za odpoveď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.7.12 07:57

@Jaja157 :pankac: Modrá je dobráááá, už je to tak :mrgreen: :pankac:
@Broučkovka Tak doraž - z FM je to kousíček - bydlíme ve Václavovicích (někde píšou u Ostravy, někde u FM - protože jsou ještě jedny Václavovice tady někde na SM :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure