Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4672
20.7.12 09:36

Ahoj, tak včera jsem konečně objednala PULky Thirsties a pak Imse Vimse soft - u těch se mi moc líbil ten velký sucháč a hlavně, že jsou do 6kg, u těch Bambino mio mi vadilo, že jsou jen do 5kg, takže jsem si říkala, že bych je měla fakt na chvilku. No tak uvidíme, doufám, že alespoň jedny nám sednou a hlavně, že nebudu líná a že budu vůbec látkovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
20.7.12 11:37

@andreiika Tak to je prima! Určitě to dáš, látkování je fajn a hlavně děláš dost pro zdraví svého mimča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
20.7.12 12:36
@Brokianaa píše:
@Jaja157 :pankac: Modrá je dobráááá, už je to tak :mrgreen: :pankac:

Neprud, jo :twisted: Ja ji v koupelne nemuzu ani citit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.7.12 13:38
@Jaja157 píše:
Neprud, jo :twisted: Ja ji v koupelne nemuzu ani citit :zed:
:hug: Já tě chápu - já nesnášela koupelnu v bytě od manžela - hnusné zelené kachle, věčně kapající baterie obrostlá kamenem a rozpadlé zrcadlo :poblion: Ale vzhledem k tomu, že jsme věděli, že stejně půjdem jinam, tak jsme tam prostě tak nějak žili…Tak se teď raduju…
Ale nechtěla jsem tě naštvat..jen mi to tak vlezlo do noty :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
20.7.12 16:02

@Hellísek jeden den jsem zaplatila (mají stejnou banku) a druhý den byla plína doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
20.7.12 16:25

@Teri88 jo? myslíš, že je to pro to dítě o tolik zdravější? vím, že kamarádi co mají kluka říkali, že u těch jednorázových se jím přehřívá pytlík, což určitě není dobré ;) A kamarád mi říkal, že je prý z jednoho miminka 1 tuna použitých plen. Ale nejsem si úplně jistá jestli ty prací jsou o tolik ekologičtější - přeci jen pere se myslím ob den, k tomu se používá prášek, někdo suší v sušičce, pak se žehlí. Ale tak nějak mám pocit, že ty látkové jsou prostě přirozenější, ale bohužel jsem tvor trochu líný, takže mám strach že to vzdám. Ale kalhotky jsem si objednala moooc krásné, tak mě to třeba donutí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
20.7.12 16:30

@andreiika peru co třetí den, nesuším v sušičce a plínky nežehlím. Peru v mýdlovém slizu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
20.7.12 16:32

@rosslyn ale ze začátku by se asi žehlit mělo, nebo ne? a ten sliz to je co, a vypere? No, my právě sušičku teď pořídili - doma nemáme kde sušit a venku to né vždy lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
20.7.12 16:41

@rosslyn koukám, že máme asi stejný termín :D jen to rozpětí mezi dětma mám trochu snesitelnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.7.12 16:43

Mě úplně překvapuje kolik lidí teď má sušičku… Já pořád v tom moc nevidím smysl pomoci :lol: Jako kdyby to za mně to prádlo skládalo a žehlilo tak jasné, ale vzhledem k tomu že se suší prádlo samo :lol: Jako nemyslím to nějak blbě, jen by se mi prostě nechtělo vyhazovat peníze za něco co se ve skotečnosti dá dělat zadarmo a bez práce :nevim: Jako jinápokud bych měla dost peněz, ale i tak zas na druhou stranu to žere elektřiny dost ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
20.7.12 16:48

@Brokianaa jak jsem psala, když nejde dát prádlo ven (vlhko/prší), tak ho nemám kde sušit a to je pak dost velký problém. My máme A+++ takže to tolik el. žrát (snad) nebude a dost věcí z toho lze rovnou složit a už nežehlit. Takže asi tak. Ale jako nějaký velký obhájce nejsem, máme jí krátce a dohnali nás spíš okolnosti, než že by to byl můj vysněný spotřebič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
20.7.12 17:01

@rosslyn jo tak o slizu jsem si už něco načetla :) a koukám, že recepty jsou různé, můžeš poslat ten svůj ozkoušený. Jen mě děsí ten ocet v prádle? Fakt to pak nesmrdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
20.7.12 18:03

@andreiika nesmrdí to vůbec..voní to fakt svěže:) http://www.latkovepleny.cz/…mydlovy-sliz tohle je ten recept. No, já nepoužívám čtverce, takže nežehlím, ale na miminko samozřejmě budu. Sušičku používám jen přes zimu, jakmile to jde, věším venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
20.7.12 18:50

@rosslyn díky, kouknu na to a zkusím. A strouháš do toho i to žlučové mýdlo, nebo bez. A fleky to vypere nebo nějak předpíráš? Asi toho zkusím udělat nejdřív jen míň.. docela se mi líbilo jak někdo psal, že kápne pár kapiček toho esenciálního olejíčku… já mám sušičku asi 14 dní, sušila jsem jak bylo to dusno a pak ty lijáky a samozřejmě nejvíc budu v tý zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
20.7.12 18:55

@andreiika žlučové mýdlo používám jen na potírání zkákošených plín. ocet dávám občas, občas dávám esenci, občas nic - podle nálady. fleky to vypere:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure