Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
5.4.06 10:33

Tili,
chachacha, co je to vetsi dite? Nas drahousek se je naucil rozepinat uz ve 3 mesicich a manza, kdyz vecer koupe a oblika ho na noc, z nej sili, protoze jednu stranu zapne a nez zapne druhou, tak ma prvni zase rozepnutou. To vzdycky jen slysim, "Alesi, nechas tu plinu. "A desnej prckuv rehot, jako by to byla nejvetsi prca.

Taky jsem poridila L kalhotky Vento a jsem si jista, ze je nerozepne, protoze i ja mam, co delat, jak je to jeste nevybehany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
5.4.06 10:42

Podle mně je rozepínaj všichni :evil: - moje řešení je dát do ruky něco děsně zajímavého (radši dvě věci :wink: ) rychle zapnout plínu i kaťata (vlňáky na patentky jsou v pohodě, horší je to s PopoWrap) a přes to body a má smůlu. Důležitá je rychlost :twisted: :twisted: :twisted: Pak dítě nemá šanci.
Horší to bude v létě.
Jo a poslední dobou často nandavám plínku ve stoje - dítě se opírá o židli, pohovku, zkrátka něco co má plochu a něco si tam kutí, ve stoje ho zatím ani nenapadlo plínu rozepnout. Doufám, že to vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
5.4.06 10:51

Ahoj holčinky,

četla jsem vaši diskuzi a koukla na stránky, kde prodávají mooncup. Už jste ho některá použila? Jaké to je? Byla jsem zvyklá používat před porodem tampony. Zatím MS ještě nedorazila, ale tohle mě vážně zaujalo.

Díky za odpovědi.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.4.06 14:42

Ahojky Lokýnko :) ,

zkušenosti s mooncupem dala Gábina na http://rodina.cz/…ckadomacnost

Jo a aby sis je mohla přečíst musíš požádat o přátelství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 14:54

Já jsem si objednala 15 látkových vložek a chci je používat už v šestinedělí. Neřekla jsem to zatím vůbec nikomu - myslím, že to ani nikomu neřeknu - už vidím ty obličeje - budu dávat mimču látkovky, prát je jen na 60 a k tomu (Bože nedopusť) budu dávat svoje krvavý vložky. Myslím, že by na mě sborově zavolali sociálku :(

• Citovat
  • Upravit
3417
5.4.06 15:11

Marti, když je přemáchneš pod studenou vodou a potřeš žlučovým mýdlem, tak je do pračky budeš dávat skoro čistý, fakt.

Lokýnko, překvapivě v pohodě, zavedení i vyvedení, napoprvé. Nevím čeho jsem se tak bála. Tampony kolikrát bolely, zvlášť když šly na sucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
5.4.06 16:54

Marti já se tím taky nikomu chlubit nebudu, páč co je jim potom a kdyby se to náhodou dozvěděly, tak si to obhájím - už jsem vložky prala spolu s plínama teď poprvé podle návodů uvedených výše (vymáchat ve studené vodě, před praním namočit, případně se solí, do pračky je dáváš už skoro čisté) s mýdlovým gelem a Ecover bělidlem a je to v pohodě - čisté jsou perfektně, plíny taky :-)))

Ad rozepínání sucháčů - jojo jde o rychlost - mě zas Bianka rozepíná svrchní Bm gaťky - musím být super rychlá se zapínáním body, takže body bude nosit i v létě nebo pořídím Vento kalhotky (předtím jsme používali taky cvočkáče obyč Gemini a už se tedy rozpadají, akorát pozitivní bylo že mi je nikdy rozepnout nezvládla :-))

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
5.4.06 19:07

látkové vložky a jiné :o)

Díky za informace :wink:, já jsem jen vtipkovala a parodovala názory mého okolí - těch baktérií z nevyvařených plín, chudák dítě, bla, bla, bla. Už jsem se s jejich názory smířila a ignoruji je. Každým dnem čekám vlnu. Už se těším jak budu plést vlňáčky. Jen mám trochu obavu, abych se trefila velikostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
5.4.06 19:11

mýdlový sliz

Stejně je to paradox. Ještě před půl rokem jsem brala mýdlový sliz jako něco co je zajímavé, ale já to dělat nebudu. Uteklo pár měsíců a já přemýšlím kdy se mám do výroby slizu pustit :lol:, protože jsem došla k závěru, že plíny budu prát ve slizu. To samé s látkovými vložkami. Když jsem o nich četla poprvé, řekla jsem si, že je to zajímavé, ale nic pro mě - opět, uteklo pár měsíců a už jich mám objednaných 15 :lol: . Myslím, že stejným způsobem budu za pár měsíců používat Moon Cup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.4.06 19:19

Marti a jakou vlnu žes to objednala?

jednou jsi psala na rodince, že se ti líbila ta na www.lanagrossa.cz moc by mě zajímalo, jaká je a jak jsi byla s nima spokojená

díky Kačka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
5.4.06 19:46

Martino, to je úplně přesný! Pokud jde o ten sliz - taky jsem si říkala, nejdřív jen na plínky, teď v něm už pár měsíců peru úplně všechno. A vložky látkovky mi taky ještě celkem nedávno připadaly jako trochu fuj a trochu extrém :twisted: , no a dneska jsem si je přinesla domů. :lol: Zatím budu testovat jen jako slipovky, protože jinak je ještě nepotřebuju, ale asi je budu používat i pak. Jsou fakt úžasně heboučký a taky docela diskrétní (nevím proč jsem si je představovala jako vkládací vložku do flanelovejch popolínek :oops: - jsem se trochu sekla).

Jo, ještě k těm vložkám v šestinedělí - já jela skoro celý šestinedělí na porodnickejch vložkách, právě proto, že mi přišly nejmíň umělý. Jinak dneska jsem si ze zvědavosti a trochu do foroty koupila i jednorázový vložky Natracare (nebělený, bio, rozložitelný) a jsou na omak taky moc příjemný, tak myslím pro šestinedělí i jinak ideální. Jsou takový hodně papírový. (k dostání i s tampóny v Albiu na Smíchově nebo třeba na biosfera.cz; trochu dražší záležitost, ale zas ne neúnosná).

Jinak jsem zvědavá, kdy sem vletí nějaká pohoršená dotyčná a vynadá nám do prasátek :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
5.4.06 19:58

Lalwen poslala jsem ti SZ s dotazem.

Docla jste mě s těmi látkovkama VL docela nahlodaly, asi si je také zakoupím.

Mám dotaz, kde kupujete žlučové mýdlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
5.4.06 20:33

V Droxi drogerii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
5.4.06 20:38

děkuji - zítra ho zakoupím. Znám ho z práce tam ho objednávají, ale prý jen ve velkém a prodat nám ho nemůžou. 8O

čistíme s tím všechny skvrny včetně šmíru na bílé látce. Je skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
5.4.06 20:41

vlna

Katko, objednala jsem si ručně předenou vlnu od Adel a na lemy 100% merino z www.jivace.cz. Od Adel už putuje poštou :lol: a merino budou odesílat v pátek. Už se na vlnu těším, plínek se nemůžu dočkat a mimino bych nejraději vyndala z břicha, pomazlila ho a vrátila ho zpátky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure