Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
945
5.4.06 20:51

Já to žlučové mýdlo kupuju v DM (zn. Denk mit), mají i tekutý, to jsem teď objevila jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
5.4.06 21:25

Tak prdlajs Droxi - DM je to, jak píše Lola :roll: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.4.06 21:26

Tedy, jednou se člověk zamyslí a musí se prostě do té ekologické domácnosti dostat na 100%. Dodělám prací prášky, jary, šampony, dostanu RP a nakupuju na biosféře.

Já jsem z toho tak nadšená!

Dík, dík, dík.
cífka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
5.4.06 21:27

Jo holky, mě se totiž zdá že to většina okolí s tou hygienou moc přehání - co dnes není dezinfikované a hygienicky čisté, bílé bělejší a tenké diskrétní tak jako by nebylo :-) Když vidím reklamu na Domestos nebo podobný dryják kde se mě usměvavá paní snaží přesvědčit o voňavém hygienicky čistém WC (co je to vůbec hygienicky čistý??) nebo reklamu na vložky tenčí než papírová obálka tak dostávám osypky :-)) (na také reklamy jsem poněkud alergická..)
Když jsem své máti řekla že už (!!) od 5m nežehlím Biance plínky a že oblečení jsem jí nežehlila nikdy, tak se na mě podívala stylem - je toto vůbec možný, ty jsi ale nezodpovědná. No comment :-)

Musím ještě podotknout že máti žehlí úplně vše kromě ponožek (tedy i ručníky, spodní prádlo..tak na to bych se mohla..:-) )

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 08:17

Ahoj Klaris, tak řekni mamce, že jsou ještě větší čunata, než jsi Ty :-). Já totiž nežehlila děckám nic. A peru na 40. Petra

• Citovat
  • Upravit
3417
6.4.06 14:19

No tak já jsem teda matka pečlivá, mrňousovi jsem vyžehlila - jednou, aby k nám přišel do měkkýho :lol: .
Ale veřejně přiznávám, že dřív jsem taky žehlila, dokonce i ty ručníky :oops: :oops: :oops: , ovšem to už je dáááááááávno....... :lol: . I ten domestos jsem používala…Hrůza jak člověk může klesnout ke dnu :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
6.4.06 14:27

Tak já jsem zatím žádné negativní reakce na používání bavlněných plínek neměla. Buď jsou neutrální nebo pozitivní. Plínky jsem vyžehlila před prvním použitím, potom jsem je asi 3 týdny žehlila, když už byly složené-jen z těch vrchních stran-takže šup šup a teď už dávno nežehlím vůbec. Oblečky většinou přejedu, ale to spíš proto, že to nemám ráda pomuchlané. Je to takové žehlení raz dva. Na čištění záchodu mi stačí štětka, na nádobí mám ECOVER, podlahu myju vodou apod. Ty chemické přípravky nemůžu ani cítit. Jen to někde cítím,tak mě z toho bolí hlava.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
7.4.06 21:23

Ahoj,

chci si objednat Popolínky a na www.mamina.cz jsem narazila na plenkové kalhotky Bravo. Nemáte je některá vyzkoušené? Líbí se mi tvarem i cenou (ks/143 Kč), ale nevím jestli jsou srovnatelné s normál. Popo … Jak jsem zkoumala ty fotky, tak jsou asi stejné jako plenk.kalhotky Koala vylepšené o sucháče (?).
Díky Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
7.4.06 21:35

Viki, já mám doma jednu Bravo plenku. Filda má 15 kilo a není mu malá, naopak, má tam ještě dost velkou vůli - nevím jak by vypadala na novorozenci. Není tak kvalitní jako frotéplenka a určitě bych doporučila dokoupit vkládací plenečky - froté nebo biobavlnu. Ta plenečka co je u nich je nic moc. Jinak jsou docela dobrý a nejsou tak objemný jako ostatní plenky. Doporučuji Ti si jednu objednat a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
7.4.06 22:10

Marti, díky za postřehy :D .
Jak myslíš, že Bravo nejsou tak kvalitní jako froté plenky? Vzhledově nebo absorbsí? Ale když píšeš, že ta vkládací plenka Bravo není nic moc a je dobré přikoupit ještě biofroté, tak už se ta cena blíží k normál. Popo … No opravdu bude nejlepší objednat oboje, vyzkoušet a ono se to ukáže.
A na to jestli mi dcera nebude z těch plen „vypadávat“ jsem také zvědavá, v 7 týdnech má 3,9kg.
 Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.4.06 22:58

Ahoj Viky,
ja jsem Bravo plinku na Simonovi taky mela sanci vyzkouset, kamaradka si ji koupila na 6 kilovou holcicku a nabidla nam ji (hm, ruzovou) na vyzkouseni jestli si ji nechceme vzit, ze se ji nelibi. Simon ma ted 10 kilo a mel ji dvakrat. A s diky jsem ji vratila. Trochu mi i vadilo, ze neni 100% bavlnena a pak, ackoli je hodne buclaty, nejak mu proste nesedela - mozna kdyby byl vetsi? Proto jsem ji zatim ani neobjednavala na web na prodej, protoze o ni zkratka nemam co hezkeho rict :roll:.

Jestli ma mala 4 kila, zkus popremyslet trebna i o OneSize, ta je taky stihlejsi a da se dobre prizpusobit zahnutim i na takovyho prtouska, aniz by to bylo tak velke jako u UltraFit plenek. Urcite na den je to prima plenka.

Obrazky OneSize najdes tady

Mej se fajn!

Bumbi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
7.4.06 23:11

Froté/Bravo

Viki, mám je obě před sebou a pokusím se Ti odpovědět:

• Bravo není tak ojemná - nevytváří „Ferdu Mravence“ :wink:
  • Nemá absorční jádro zašité v plence, takže měně saje :(
  • Nemá druky na přizpůsobění velikosti, takže nevím jak do ní navlíknout novorozence - Filipovi (15kg) sedí akorát :(
  • vkládací plenečka je taková tenká, já jí ještě nepoužila, dávám do ní froté. Myslím, že nenasaje tolik co froté plenečka :(

Já mám jednu a do dalších nejdu - a kdyby náhodou jo, tak si je ušiju. Ovšem nejsem 2× nadšená ani z froté od Popo - vadí mi ta objemnost.

Kdyžta se koukni na http://rodina.cz/plenky - tam je v ní Filip vyfocený - a Bravo mu sedí jak šitá na jeho zadeček, na miminu si jí moc představit nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
7.4.06 23:19

Prosba

Mám prosbu, nemohla by jste mi některá vyfotit novorozence v Popolínách - nejlépe froťáčcích. Ve čtvrtek mi přišla vlna a nevím jak malé (případně velké :wink: ) vrchní kalhotky mám plést. Jde mi hlavně o to, jak daleko jsou zapnuté suché zipy. Já bych si jí doma zapla stejně a podle toho bych se pustila do pletení :)

Předem děkuji

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
7.4.06 23:29

Martino, já ti toho našeho klidně vyfotím, ale jestli o něj budeš mít zájem :lol: . Jsou mu tři týdny, kolik přesně váží nevím, ale při narození měl skoro čtyři a půl kila. Popolini máme biobavlnu a flanel a už je zapínám tak, že nezmenšuji pomocí patentek - zdálo se mi totiž, že ho to tlačilo do bříška. Kupodivu mi z nich ještě nevypadl :lol: . No a ani suchý zipy nejsou zapnutý úplně do středu - a přitom je to takovej pěknej štíhlej kluk :lol: . Tak si řekni, jestli to chceš vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
8.4.06 08:13

Pimpo, určitě - děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat