Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pet to nemyslíš vážně - copak kradu????
ty jsou úžasný!!!
KLaris
a tady ty samotné kalhotky taky nejsou marné, až na tu cenu..
http://www.mamaja.cz/…robnosti.php?…
(zrovna včera jsem o tomhle přemýšlela - flísky s nepropustnou vrstvou uvnitř - a hele ono to už existuje, ale trošinku drahé..)
Teda ty se mi fakt moc líbí, ale ty se musí prát po každém použití, co?
Jany
Holky, jsu ráda, že nejen já jsu ten blbec, co přikupuje krásný plinky. Poté, co jsem si posledně nakoupila vlňáčky a bio.., začal kluk z ničeho nic sám od sebe chodit na nočník! Ale už jsu zase těhu, tak se pak můžu vyřádit znovu ![]()
Z těch stránek od Bory úplně uchcávám !( sorry za ten výraz)
Ještě dotázek, jak to řešíte, když už máte na praní jen pár plen - z noci? pere te s ostatním prádlem?
Michi, o pár plenách z noci se u nás zatím teda hovořit nedá.
Ale už dlouho praktikuju to, že pokud pleny nezaplní pračku, přihodím k nim ještě něco (peru je na 60, takže většinou ručník nebo i několik.)
Holky,
ráno jsem se rozhodla, že si Mommys Touch nekoupím. Jen proto, že jsou hezký, když jsou tak drahý. Ale musela jsem je ukázat tchýni a tý se tak líbily, že už mám dvoje objednaný
. Ještě jsme chtěli koupit Wocky Wrap se šnekem, ale ty nejsou
. Tak aspoň tchýně ušetřila.
Ale to vám řeknu, to je normálně nemoc, já jsem do těch plen úplně zblázněná, holky, už sem nedávejte žádný odkazy na takhle krásný pleny, nebo mě manžel zabije.
Jany
Taky jsem z těch stránek paf. Teda my jsme fakt x let za opicema
.
A do těch kalhotek Mommys touch se můžou dávat obyčejné čtvercovky? To by bylo fajn. Jany, musíš pak podat reference, jaké jsou.
Ty wacky wrap se mi taky líbí s tím šnekem. Škoda, že zrovna tyhle nejsou v nabídce.
Jojo, je to nemoc.
Michi gratuluji! Kdy se mimčo narodí? To se teda na těch plínkách ještě vyřádíš, to do té doby přibude novinek
.
Michi taky gratuluju!!
Ještěže taky čekám dítko, jinak by mě manžel zapleštil už úplně - taky furt nakupuju. Teď jsem chtěla objednat na zkoušku ty nové Imse Vimse bioflanel , viz odkaz kdesi výš na pisisvorovi, ále nejsou a budou až v září
Tak jsem vzala aspoň vázací Disany (Boro nějak se mi to rozleželo a teď lituju že jsem je od tebe nevzala
)
No a ty Mommys Touch - jé po těch už taky slintám..Jany musíš poreferovat..Mě napadlo že i když je to myšlenko jako plenka, bych jich pořídila třeba jen 4-5 a neb jsou hodně nastavovací, používala to od narození jako svrchní gaťky + na to třeba ty disany nebo tak.
Klaris
Klaris, tak tos mě překvapila, že ImseVimse flanelky jsou vyprodány. Teď jsem se dívala na pišišvor a fakt že jo, je to tam i napsané. Já jsem teda neváhala a objednala si je na zkoušku hned v pátek. Tento týden mi přijdou flanelky i biofroté i kalhotky Bumpy Day. Dám vědět, jaké jsou.
Jéé,no to jsem ráda,že nejsem na plínky ujetá sama
Mám objednáno podobně,zítra mi má přijít balík,tak to jsem teda zvědavá ![]()
vy ste mi to holky vybraly
já objednávala až v neděli, buuu, teď si musím počkat do září..
Klaris
Děvčata, to je bomba! Malý někde brázdí ulice s tchýní, tak využívám chvilku. Ještě (nebo škoda?) že nemám moc času, že mě malý nenechá sedět přes den u počítače, už bychom měli doma hromady těch bombastických nejrůznějších plínek. Protože já než se rozhodnu co je nej, tak potřebuji spoustu času a to teď bohužel nemám. To je fakt nádhera, týden jsem tu nebyla a musím se kochat
Mám zkušenost z návštěvy u maminky, týden jsem tam prala v Noritu (bo si nikdo nechtěl zkusit praní ve slizu) a dost velké překvapení. Plenky byly měkké, skoro se nemusí žehlit, čisté, žádné přepírání hovínek! Jsem z toho trošku mrzutá, bo ten sliz mi je pořád sympatický. Hned jak jsme se vrátili, tak jsem vyprala várku ve slizu, neodstranila fleky po hovínku a ric pic jsou zase hrubší a flíčky tam jsou. Ale nakoupila jsem další dvě Omina, tak budou další dva kýble, holt zatím ten sliz u mě vede, i když ručníky v něm jsou po vyprání jak šmirgl papír. Naštěstí muž neprotestuje :--) Já to mám místo peelingu a muž si tuží pokožku
Jinak jsem se chtěla zeptat (opět z jiného soudku, omlouvám se, ale vy jste tu takové rozumné mamky) jaké to je mít mimíšky za sebou tak brzo, popř. i tři? Klaris, Boro a ostatní, dotaz i pro ty, co čekají, jaké je to těhu
Muž je tak nadšen z malého a natěšen na početnou rodinu, že po mě neustále hází smutné psí oči, že si „zaděláme“ na sourozence a já si to nějak zatím neumím představit. Argumenty, že rok a něco mezi dětmi je málo nějak nebere, tak sbírám zkušenosti rodičů
Krásné léto!!!
Ahoj, nakukuju po delší době a tady tolik novinek ![]()
Michi blahopřeju ![]()
Faninko, nemá tvoje mamka doma třeba měkčí vodu? To opravdu nemusí být pracím prostředkem, u nás to tak aspoň je. Jinak pokud máš chlapa, který chce hodně dětí, tak to máš fajn, to se dneska bohužel moc často nevidí. S tím odstupem mezi dětmi je to individuální, někdo zvládá dvě děti rok od sebe v pohodě a někoho to málem zničí
My budeme mít odstup dva roky a taky mám trochu obavy, ale větší rozdíl už si nemůžu dovolit vzhledem k věku.
Jinak jsem se dívala na ty plenečky z mamaji, jsou krásné, ale drahé a já už jsem tak nějak zvyklá na ty svoje čtverce ![]()