Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
28.7.06 11:56

Vypadá to hezky, hlavně velký výběr plenkových plaveček, kdyby to bylo tak i u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.7.06 15:55

ja mam dvoje trenovaci kalhotky od imse vimse, jsou hrozne roztomile, protoze je na nich zoologicka zahrada :-)

ale pokud se chce te poradne pokochat, mrknete na www.diaperware.com 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
28.7.06 22:58
bora píše:
ale pokud se chce te poradne pokochat, mrknete na www.diaperware.com 8)

Boro ty plínky jsou úžasný :D a tohle nejspíš budou batikovaný čtvercovky, že jo ?

http://www.diaperware.com/…diapers1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.7.06 02:01

tak ja jsem uplne zamilovana do nebelenych cinskych vicevrstvych, (Unbleached White Eagle Textiles Chinese Prefolds), pak do Unbleached Baby Textiles Indian Prefolds a kdybych balila klasicky, sahla bych urcite po hooooodne savych Polar Babies Hemp Fleece Prefolds - konopny fleece saje dvakrat tolik co bavlna

http://diaperware.com/…handdyed.htm:
batikovany ctyrcovky ci vicevrstve bych s radosti importovala, kdyby byl zajem,

ale u ~Starbunz~ mi zustavalo srdce stat, az jsem skoro litovala, ze jsme bezplinkovi ;-)

no a nekde u http://diaperware.com/…ebottoms.htm#pul brokatovych svrchnich kalhotek jsem se rozhodla, ze proste musim rozjet vlastni produkci, evropskou a tedy levnejsi nez americky import.
tak o co byste mely zajem????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
29.7.06 06:34

Jéééé! Tak to už bych si neuměla vybrat ani trochu… To je mazec, a já blbec fungovala rok a půl se Sandrama:-(

Vyráběj, já kdyžtak ještě porodím pár dětí, aby byl odbyt. To by mohlo manžela ukecat:-)

cífka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
29.7.06 07:46

Boro, to si piš, že by byl zájem. Taky mám v plánu porodit pár dětí, aby to unosily. … no jo, ale co když nám bude fungovat bkm :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.7.06 10:08

Ježiš neštvěte mě :-)
to jsem nemohla tohle vše vědět dřív - rok jsme fungovali s čtvercovkama a Sandrama a teď furt nakupuju plíny a kalhotky a vůbec malou neučím na nočník, jak mě furt všici prudí :-), jen aby to unosila :-)
Naštěstí čekám druhé, tak se ještě vyřádím..ale kdo to pak bude chtít všechny ty plíny?další jaksi neplánujem - průběh mého těhotenství mě dost odrazuje pokoušet se o dalšího potomka :-(
Ovšem už teď mám hlavu jak škopek co tomu malému nakoupím - u mě hraje roli i cena - takže rozmýšlím v cenových relacích do 150kč/ks takže mě momentálně lákají vázací Disany, Imse Bioflanel nebo Koaly a podobně..- kritérium je hlavně to aby byly „méně protékací“ na kalhotky a já tím ušetřila práci při praní zakakanách gatěk :-) Akorát co budu dělat s tou hromadou sepraných čtvercovek? nemáte nějaké využití?? :-)
Ještě k těm čtvercovkám - záleží na tom jakou značku máte, ty moje sice vypadají hrozně , jsou žmolkovaté a tvrdé, ale netrhají se a „netyří“ :-) (mmch hezké slovo :-) ) Ovšem oproti těm starým se to nedá srovnat - ty jsou silnější, nežmolkují a vypadají furt stejně i když už jsou po třech dětech (ovšem taky ne všechny - mám i staré žmolkovaté a staré roztrhané - asi i tehdy záleželo na značce, ale prostě takové jako mám ty dobré staré už se dnes nedělají vůbec. Proč??)

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.7.06 10:20

Boro - ty jsou krááásný, lidi co používají jednorázovky vůbec neví o co přichází :-)
Teď si mi kamarádka co má 16m holčičku stěžovala kolik utratí za plíny - malá jí vypije 2litry denně a navíc má furt opruzenou prcku, takže mají i 10plín denně, jak novorozenec, takže utratí přes 1000 za plíny za měsíc. Jsem jen tiše podotkla, že tolik za jednorázovky my utratíme tak za rok :-)

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
29.7.06 11:07

Klaris, čtvercovky schovej pro Bianku, až vyroste a bude mít mimino :D

Boro, u mě taky vedou Starbunz. Kdyby je, čistě hypoteticky, teď začal někdo prodávat, tak se asi neudržím a koupím agátě „berušku“ a „medvěda“ :lol: Jsem z nich fakt hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet
34
29.7.06 11:41

Ještěže jsme včas přešli na látkovky :) , jednorázovky tak zábavné určitě nejsou. Hromada na komodě se mi rozrůstá :),ale stejně budou přibývat další.Takže jestli se objeví další nové plínky,hlásím, že se přidám ke kupujícím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
29.7.06 12:01

Tak mě teda Boro pěkně štveš a ke kupujícím se nehlásím, páč další děti kvůli plenám rodit teda nebudu - béééééééééééé.

Ale pokochala jsem se pěkně, a zaslintala :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.7.06 12:17

Tak si říkám, že náš tradiční výrobce plínek dost zaspal. Přitom já mám výbornou zkušenost např. s jejich tetra osuškama. Kdyby z tohoto materiálu dělali čtvercovky, ty by líp sály, praním nehrubnou, rychle schnou a vydrží věky. Snad by zvládli i vícevrstvé, nějak tvarované, barevné, roztomile potištěné. Je jasné, že by byly dražší, ale to jsou i všichni ostatní konkurenti. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.7.06 13:06

A Boro, ty už máš nějaký e-obchod, nebo chystáš? Mně se to strašně líbí, ale kde na to mám pořád brát? :cry:

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet
34
29.7.06 14:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.7.06 20:22

no na obchodu pracuju, ale je to hlavne pro bezplinkacky, ze jo ;-) ale mam vyrobce, ktereho zpracovavam, prejde na konopny flaus, konopi saje dvakrat tak co bavlna, takze ani v latkovce nebude mimi jak mravenec, je antibakterialni, navic je vzdy bio, nepotrebuje zadny pesticidy,
no a svrchni, to kdyz mu vylicim, jake byste braly.....

cenove to chci drzet dole, ja taky ziju z materske a nezaplatim pomalu ani cely najem :evil:

vyrobci asi vubec nedelaji pruzkum trhu, kdyby jen tusili, jaka poptavka a po cem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure