Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
18.7.06 11:31

jak cifka napsala: vetrat nejlepe po vykonani potreby :lol:

kdyz se mimis vzbudi a date ho vycurat, tak pak mate jistou dobu jistotu, ze nic nebude, navic kdyz mimiska podrzite na vycurani nad necim (nocnikem nebo zachodem nebo nad plinkou), tak se vycura opravdu poradne, nam se tak zpravilo ukakavani do kazdy plinky - proste se vykakala poradne a bylo

ale i s plinkou bez svrchnich kalhotek je to vetrani :wink:

docela vetraci baleni je pekne ukazany na
http://tribalbaby.org/…started.html

• dole je obrazek s plinkou na sumistu - to fakt vetra, hlavne na strane - koberce to usetri a navic je hned videt, kdyz je plinka mokra, tak se tak da mozna zautocit i na opruzeniny

bora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.7.06 12:55
bora píše:
nechavate miminka v lete „vetrat“?

Boro, Miška teď je bez plínky skoro pořád když je teplo, párkrát mi už teda pokadil koberec (zalezl abych ho neviděla :lol: ), ale to mi nevadí, ono se mu líbí být bez plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.7.06 16:31

boro: Tak jsem konečně pochopila sumistu, pořád mi to připadalo moc složitý a ono je to úplně jednoduchý!!! Hurááá!

Takže jedem na sumo, akorát jsem se chtěla zeptat, jak velkou plínku používáš, mám těch obrovskejch jen kolem dvaceti a ty menší nestačí.

Díky cífka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
18.7.06 17:05

ja mam pliny 80×60, to dyz se slozi na osminy, da 40×15 a to drzi. co mam pliny 60×60, tak ty drzely jen na novorozenatku.

ale vyresili jsme to tak, ze jsme pres plinu pouzivali jeste fleece z duvodu neprosakovani, ktery byl tak asi 50 dlouhy a ten drzel i ty kratsi pleny. a vetralo to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
18.7.06 20:23

Myslím že ještě lepší větrání zajistí obyčejná čtvercovka na draka sepnutá snappi - tenčí už to snad nemůže být. A nebo ta zavazovačka z Disany, ale tu čtvercovku máme doma snad všechny.

Jinak odchytit po spaní nám asi moc nepůjde, neboť mladej přes den skoro nespí :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
18.7.06 20:55

jo drak je mozna tenci, ale se sumistou se daleko rychlej chodi curat a da se to vymenit i na batolicim se divochovi, pripadne jednou rukou v naruci ;-)
priznavam, ze jsem snapi sponku jeste nikdy nevidela v realu, takze jsou to me odhady
jo ale vyhoda draka bude mozna v tom, ze pripadnou kojo stolici zachyti lip, to ze sumisty exploduje bokem :( ale to se nam moc casto nestavalo, nastesti
a navic jsem si vyrobila svrchni sumo kalhotky i s gumickou, takze bokovky uz nehrozi

no a odchytit po probuzeni: rano se ale budi, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
18.7.06 22:05

No, ráno se budí, potvora :lol: . Ale já u toho kolikrát nejsem 8O . Leda že bych mu dala zvoneček, aby na mě zazvonil :lol: :lol: :lol: .
A teď vážně - tobě se Viki budí pravidelně, nebo jak to ráno děláš?

S drakem a snappi - možná by to na batoleti ani dobře nedrželo, ale na ležákovi je to dobrý. Batolit se budeme až se ochladí a to už ho tu nahatýho nebudu moct nechat. Tady je chladno i když jsou venku vedra, pokud teda nejsou tak dlouho, že se to vyhřeje i tady. Třeba dneska mi byla zima na nohy 8O :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
19.7.06 12:12

Holky,

ta popo separačky jsou teď fakt hrozný - všechny se trhají a navíc na stejném místě, asi nějaká výrobní vada nebo co. Takhle se pěkně prodraží.

Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.7.06 12:37

pimpo,
my spime v rodinne posteli a timpadem chytame curani vetsinou i v noci (pokud musi) - ona se proste zacne mlet a pohekavat, prso nacucne a vyplivne, kope me nozickama do bricha - a to same rano, curaci obdobi zacina kolem sesty, to se vycura, trosku cucne a spi treba jeste hodinu nebo dve, pak cura znovu, konecne poradne nakoji a pak vstavame.

jinak i kdyz vstavam driv, slysim, ze se zacina probouzet. nekdy ma tlak na mocak tak silny, ze normalne vykvikne - az se leknu ;-)

ale zvonecek by taky sel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
19.7.06 16:44

Boro, myslím že Tě budu dál bezmezně obdivovat :D .
Já jsem na tohle fakt mimo. Ale každopádně mám v plánu se pokoušet daleko dřív než u starších děti - a uvidíme, jak to půjde. A docela jsem na to zvědavá, jestli bude vysílat nějaký signály (kouřový :lol: ) a jestli já je budu schopná vnímat. Zatím teda nevnímám skoro nic, leda tak když kadí - to celej zrudne a tlačí o sto šest 8O :lol: .

Jany, přemáchni je v ruce, pomůže to. I když mě napadá, jestli ta druhá krabička teda není v pořádku, když už se mi tak netrhaj 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.7.06 18:15

Děvčata, ten sumista vypadá dobře. Od kolegyně mám dvoje froté x let staré kalhotky, používám je na jednu čtvercovku, ale hned po počurání musí pryč, protože promoknou durch, sajou jak drak. Mám jen dvoje, takže nám to vydrží cca 4 hod. maximálně, ale přijde mi, že vše je lepší než svrchní polyesterky. Nechám si od maminky podle těch vzorových froté ušít např. z flanelu a vystužím čtvercovkou a uvidíme :--) Jinak na našem maličkém poznám, kdy bude kakat (zatváří se tak zvláštně, zrudne a někdy i záhadně, soustředěně, to asi jak přemýšlí, kam to nejlépe nasměrovat), ale čurání zatím netrefím. Koupím ty přebalovací pratelné podložky a budu ho u sestry mít prostě rozbaleného na klíně, po kojení ho chvilu přidržím a třeba se nám povede pár čurání a stoliček takto zachytit :-) Jinak dnes jsme vydrželi v šátku třičtvrtě hodiny, úvaz Kolébka v kříži s kapsou. Největší překážka pro milého je zakryté paže a ťapy. Nemá rád těsné zafačování, asi jsem to i málo utáhla (z obavy, abych ho moc nemačkala) a tak jsem si ho musela přidržovat rukou. Ale zkoušíme dál a věříme, že to půjde :--)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
19.7.06 19:19

Pimpo, ony se trhají ne v pračce, ale na prdelce :-(.
 Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.7.06 19:25

Faninko,

práškovou sodu kupuju v Droxi za 17Kč. Je toho půl kila a píšou tam, že je to množství odpovídající 1,3kg sody krystal :) Tzn. asi 6 polévkových lžic krystalů na pračku..

Jinak já znám octy dva, normální a balsamico. Do pračky leju ten první.

Nanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
20.7.06 13:04

Nanko, díky za tip. Je to lepší než ta krystalická, to dávkování je určitě snazší. Jinak kdysi se tu řešilo EDTA v mýdlech na sliz, něco jsem kolem něj hledala, bo jsem zjistila, že muž mi koupil mýdlo Rebicek a to obsahuje to zmíněné EDTA a je to pěkné sfinstvo! Toxické pro vodní ekosystémy a patří mezi látky biologicky velmi resistentní, proto její funkce v pracích prášcích byla omezována až zakázána. Hezké! Takže pokud možno se tomu vyhnout, ať žije Omino Bianco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
20.7.06 14:01

Holky, kde se dá koupit mýdlo Omino bianco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure