Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
26.7.06 20:47

a myslíš že komerce to nenarušuje?když vezmeš co je tam za dryjáky..A navíc takový nový Rex se soda efektem…
já bych řekla že po roce a půl intenzivního používání už na to mají nárok i BM plíny o „nových“ čtvercovkách ani nemluvě (ty staré se kupodivu drží - alespoň u nás, s těmi „novými“ se to nedá srovnat, jakpak je tenkrát dělali?)

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
26.7.06 21:04

No přesně, já bych taky řekla, že za to může spíš kvalita plen. Tím teda nechci říct, že by BM byly nekvalitní, jen to, že se prostě operou.
S tím rozdílem mezi novýma a původním čtvercovkama má Klaris pravdu, je to fakt jiná gramáž i kvalita (když člověk vezmě v úvahu, že se ty plínky vyvařovaly). Škoda, že jsem jich nepodědila víc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.7.06 21:08

Jasně, souhlasím, jen mě napadlo, jestli té sody ve slizu není třeba moc, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
26.7.06 21:17

Teda nechci se zastávat dryjáků (fuj tajbly), ale nové čtvercovky jsem v Persilu Sensitive prala dva roky +-autobus (teď asi měsíc Ecoverem) a jsou v pohodě, rozpáraly se asi 2 a to ne v pračce.

Až se dostanu do města v normálním počasí, určitě se zapojím do slizké komunity.

cífka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
27.7.06 16:43

Ahoj holky, nevím, jestli je nutné vlněné kalhotky Popolinky před prvním použitím naimpregnovat lanolinem, co říkají vaše zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.7.06 17:50

Ahojky Jahodo,

myslíš ty natahovací ?

Natahovací popolini se nemusí před použitím impregnovat, jsou o dost jemější než Disana, ale se zase víc vytáhnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
27.7.06 18:11

Já ani nevím, že popolini mají natahovací…Myslím ty na patentky - woolwrap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.7.06 18:21

Natahovací popo vlňáčky
http://mamiko.info/…ahovacky.jpg

Woolwrap na patentky, nemám, ale co jsem vždycky četla tak jen, že jsou to „fakt držáky“ tak myslím, že nemusíš mít strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
27.7.06 18:39

Tak dík :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
27.7.06 19:48

Jahodo, impregnovat je určitě nemusíš. A Lalwen má pravdu. Jsou to fakt držáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
27.7.06 20:41

Lolo, já jsem totiž někde četla, snad na rodině, nevím, že někdo je musel poprve naimpregnovat, ale nevím, které konkrétně to byly. Tak aby mi dobře sloužily. dík za informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
27.7.06 20:43

Já myslím, že to byla řeč o některejch těch pletenejch (Popo nebo Disana). Já měla právě s Disanama tu zkušenost, že bylo zapotřebí impregnovat dokonce dvakrát. A stejně vydržej kratší dobu než WoolWrap (přeci jen ta pletenina oproti „filcu“ tak neobstojí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.7.06 21:59

Jo to byly ty Disana, ty se inpregnovat před použitím musí, já to schválně testla a neinpregnovala a protekly mi napodruhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.7.06 08:11

Separačky v krabičce

Jany píše:
Ahoj holky,

já jsem otevřela nové balení separaček Popolini a ony se strašně trhají, hned při pvním použití, nezdá se vám také?

Jany

Já jsem nejdřív vypotřebovala jednu krabičku, která byla super, netrhaly se a když jsem otevřela druhou, tak jsem taky byla rozčarovaná, nicméně se většina z nich rozthla po délce, tak jsem ten širší pruh používala dál a ten se už netrhal. Teď už mám třetí krabičku a separačky v ní už jsou zase v pohodě a netrhají se. Holt to byla nějaká špatná série :evil:

Zkouším bambusáčky - trošičku hrubnou, i když peru ve slizu, ale jen malinko, jinak než popolini.

U polyesterek jsem zkusila jen na sucháč a maximálně mi vyhovují, jen ten sucháč dostává zabrat tím neustálým zapínáním a rozepínáním. Nadšená jsem z natahovacívh vlňáčků od Disany - teď malé už většinou přes ně nic nedávám, tak taky dostávají dost zabrat, už mají žmolky, ale není se do divit, když se s nima plazí i po trávě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
28.7.06 08:31

Ahojka děvčata,
tohle mi dnes přišlo z www.pisisvor.cz

Mimochodem právě dokončuji popisy k úplné novince v ČR, tvarovaným švédským
plenám Imse Vimse z certifikované biobavlny.
Skladem jsou momentálně jen biofroté a kalhotky Bumpy Day s medvídkama.
Pokud byste se chtěla podívat, toto jsou stránky výrobce www.imsevimse.se
Také moc pěkné a hlavně štíhlé :-)

Paní Hoskovcová z pišišvora je moc milá, tak to posílám dál. :D

Mickie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play