Bazální teplota - nějak tomu nerozumím

12505
19.2.10 12:42

bazální teplota

ahojky holky,chtěla bych se zeptat…nějak to nechápu s tou bazální teplotou..mám dostat tět nějak ms asi za dva dny a teplota je 37..dělala jsem si i testík,ale na něm je jen takový stínek…jinak se cítím jinak píchá mě v boku,měla jsem asi před týdnem takovej divnej výtok,kterej nirmálně nemývám a často mě je špatně třeba z nádobí,večera ráno a taky jsem taková unavená.je to jiný než jindy tak snad ms nepřijde.a není to jen předmenstruační…tak vám budu vděčná za každou odpověd papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
19.2.10 12:50

Ahojky - když jsem si BT měřila (při plánování těhu se synem), tak jsem mívala 36,5-36,7 a od ovulace kolem 37. Pokud jsem ráno naměřila nižší teplotu, tak mi bylo jasné, že ten den přijde MS. Takže není nic divného, že ti teplota zatím neklesla. Každopádně přeji, ať to dopadne podle tvého přání a MS nedorazí.
Na příznaky bych moc nekoukala - ty můžou být vyvolané psychikou (jak říkám - přání otcem myšlenky). Držím palečky.

• Citovat
  • Upravit
739
19.2.10 13:08

Ahoj, ani příznaky ani teplota ještě o ničem nevypovídají. Na co ještě se dá trošku hledět,je to, že křika BT bývá při těhotenství dost často 3 fázová, tzn. Před ovulací mě se držela cca kolem 36.4-36.6 a po ovulaci mezi 36.7-36.9, když jsem otěhotněla, tak jsem měla další 4 dny, než jsem testovala teplotu 37 a výš. Příznaky jsem měla každá cyklus, psychika je mrcha… :-? Takže zbývá čekat a testovat. Pokud se ani dva týdny po vynechání neobjeví očekávané // nebo MS, zašla bych ke gynekologovi.Bohužel nic jiného se dělat nedá. Tedy max. si ještě dojít na krev, jaká je hodnota HCG. Ale doporučuju raději ještě pár dní vyčkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.8.12 10:06

Holky potrebuju poradit
mam rozhozenou ms
prvni ms me prisla 22dni po ukonceni kojeni, druha 25dni, a ted jsem mela 25dni uz vcera a furt nic, zmerila jsem si BT a je 36,5,tehu na 1000% nejsem, da se nejak ms privolat ci podle BT kdyby asi tak mohla prijit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101573
5.8.12 10:12

A co bys takhle brzo po ukončení kojení chtěla? Je normální, že nějakou dobu trvá, než se zase všechno srovná… a jedna hodnota BT ti neřekne vůbec nic, to bys musela mít změřeno několik cyklů, aby se z nich dalo cokoliv usuzovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí