Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, koukam je vás tu dost tak snad někdo poradí. Snazime se o Mimi jsem na provere na upravu cyklu. Asi tak týden po ovu jsme zkoušela porve měřit BT a měla jsem 37,4 dneska mám dna dny do MS a BT je 37,6. Myslela jsem ze před MS to má klesat… myslíte že by to mohlo vypadat nadějné? Test jsem ještě nezkoušela… díky za odpovědi a vaše zkušenosti
hezký večer přeji
Teplota je vysoká dost, ale není to nikdy stoprocentní. A teplota klesá jak kdy a jak komu. Někomu pár dní postupně, nekomu den před nebo po prudce.
Tezko rict. Je potreba vedet jakou mad bazalni teplotu v prvni fazi cxklu, kde je tzv. linie.
Kolik dni mas po ovulaci?
Mám 12dni po ovulaci a jaká je teplota na začátku cyklu vážně nevim. Merila jsem ji minulý týden porve
a to se až do dneška držela 37,4 a dneska sup 37,6… MS ma přijít ve čtvrtek… jinak minulý týden mi bylo zle, bolesti v podbřišku a od neděle mi je zase dobře. Tak jsem z toho taková zmatená… ![]()
Ahoj merila jsem dva mesice bt a klesla mi pri obouch mereni az v den ms. Takze rano bt nizka a hned vecer sup ms. V dobe otehotneni jsem mela bt extreme vysokou snad 37,7. Takze mozne je vsecko ![]()
No já jsem byla docela překvapená že o proti včerejška vylezla… spíš bych čekala že bude stejna a nebo lehce klesne
dokonce jsem ji merila 2× a furt stejně vychazi…
Pry ze lehce svysi a pak klesne, docela to vychazi co pisou, ale mne v tehu stoupla jeste pred ms a uz neklesla. ![]()
Pokud se má zvýšit a klesnout tak by to vycházelo… no tak uvidíme
Kazda ma jine telo ale tyhle zakonitosti docela funguji. Sama jsem se ty dva mesice divila jak ten graf opravdu odpovida tabulkove krivce. Blby je, ze si to clovek fakt musi hlidat a kazdej den merit. A hlavne tak ty tri mesice a dyl aby rozpoznal svy telo. Muze to byt uplne v klidu tehotenstvi ale i nemusi. Tak hodne stesti ![]()
Tak me v den, kdy mela MS prijit klesla pod 37 (jsem si rikala zase nic), ale MS neprisla a dalsi den nad 37 a uz se to udrzelo. Na testu byly // a na UTZ miniflicek. Zrovna dnes jsem delala poradky s tim skorodesetiletym miniflickem ![]()
Drzim pesti, at mas stesti a vyjde to ![]()
Holky díky moc. Nejraději bych šla počítat test, ale jednak žádný doma nemám a mám to dostat až ve čtvrtek tak myslim že by mi to bylo stejně prd platný… tak budu čekat ještě ![]()