Pokus o otěhotnení

8.8.16 12:11

Pokus o otehotneni

Krásný den všem zde pritomnym.
Uz skoro 3 roky se s přítelem snažíme o miminko. Podle ruznych lékařských vyšetření jsme naprosto v pořádku a nikdo nevidi důvod, proc bych nemohla otěhotnět. Bohuzel se nám to však stále nedaří… Začínám z toho být pomalu zoufalá, po miminko opravdu oba toužíme.
Ráda bych se vás tedy zeptala na nějaké vaše rady, tipy, triky, po případě by me zajimalo, pokud některá z vás má zkušenosti se strikackovou metodou, jak na to. Něco jsem o tom uz slyšela, ale raději bych rádi od nekoho, kdo to již vyukousel.
Předem vám moc dekuji za rady a přeji krásný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2550
8.8.16 13:46

Stříkačková metoda - v podstatě domácí inseminace. Manžel „materiál“ zachytí do stříkačky, pak aplikuje… Zkoušíme, ale zatím bez úspěchu. Manžel má špatný spermiogram, doktorka nám doporučila návštěvu CARu, protože já bych měla být v pořádku.
Výhodou stříkačkové metody je, že se zbytečně neplýtvá materiálem - já mám podložené boky a ani kapka nepřijde nazmar;-) Když se člověk miluje klasicky, tak část vyteče či je vytlačena stlačujícími stěnami pochvy.
Nevýhoda je, že když se to výroba protáhne, tak je to trochu neosobní;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
8.8.16 13:55

@Pernicek018 byl partner na spermiogramu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
8.8.16 14:07

Ahoj, tak to vypada, ze spis ma problem partner. My spolu spali bez jakekoliv ochrany x let a nic. No a pak jsem zkusila Concieve gel, kazde rano caj z Kotvičníku a nyni jsem v 6.tydnu, hned dalsi mesic se to povedlo. Ale CAR by vam urcite pomohl, lepsi nez se tu trapit, ze to nejde. Drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
8.8.16 14:16

Ja jednou slyšela o případu, kdy se pár několik let snažil o dítě. No oba zdravý. Nakonec se zjistilo, že se prostě za celou dobu netrefili do ovulace.

• Citovat
  • Upravit
266
8.8.16 15:59

Kamarádce pomohla maca peruánská, říká se jí peruánský ženšen. Více zde: http://superpotraviny.webnode.cz/…a-peruanska/
Po dvou měsících užívání otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 07:12

Když se to pokusím shrnout do jednoho textu. Ovulaci si hlidam, právě jsme uz vyzkoušeli i gel, nohy nahore, různé čaje, no ve zkratce většinu toho, co jsem dohledala na internetu. Partnerovi bude ted 28 let, na spermiogramu to dopadlo dobre, on dokonce uz jedno dítě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 15:12

Zkoušela jste Gynex? Jsou to bylinné kapičky. C :) o vím, spoustě ženám k miminku pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
9.8.16 15:17

Známá nemohla otěhotnet - oba dva zdraví. Nakonec lékaři došli k tomu, že oni dva se prostě geneticky nesnesou a dítě spolu mít nebudou. Pak zkusili i IVF, ale ani jedno nevyšlo, pokaždé potrat.

Zkuste na chvilku dítě vypustit, dej si pauzu od hlídání ovulace a psích kusů při styku, sex mějte pro potěšení a jeďte na dovolenou. Jiné myšlenky, třeba se zadaří.

• Citovat
  • Upravit
12.8.16 12:02

Snad ano, dovolenou jsme teď naplanovali. Presne, abychom přišli na jiné myslenky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí