Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ozivuji
Jak mohu ohodnotit uzivatelku, od ktere jsem koupila zbozi na Bazaru?
@Agrion Dobrý den, děkuji za dotaz!
Na bazarový profil uživatele se dostanete přes jeho profil na diskusním fóru. Poté jděte do záložky s hodnocením uživatele a pokud jste přihlášená, mělo by se Vám zobrazit zelené tlačítko „ohodnotit obchod s uživatelem“, viz obr.
Přeji pěkný den,
admin Josefina
@admin proč se už zase nedají aktualizovat inzeráty dle vlastní volby? jak dlouho se musí čekat než to jde obnovit?
Dobrý den,
přidáváme teď funkci aktualizovat všechny inzeráty najednou. Proto jsme zatím omezili i obnovování inzeráty kdykoliv, to aby se na hlavní stránce Bazaru neobjevovaly stále ty samé inzeráty.
Hezký den ![]()
Monika
Zdravím, chci se zeptat jestli mohu do bazárku vkládat i balíky oblečení (mix) samozřejmě stejná velikost? děkuji
@marťan2015 jasné ze můžeš. Podívej se do bazárku, balíky tam jsou. i jà tam jeden koupila
Ahoj, vím, že jsem asi jediná, komu to vadí, ale proč si z bazaru dělají svoje eshopy? Již několikrát jsem chtěla něco koupit a bylo tam několik stánek od jednoho prodejce… vůbec jsem nebyla schopná se proklikat na prodej od maminek a nikoliv jen vypočítavého prodejce, co tu má reklamu. Zřejmě neumím hledat, ale pokud dám zobrazit jen použité, tak se mi neukáže jediný produkt od maminky co věc vůbec nevyužila a prodává to jako nové.
Jak to děláte vy?
@xjuklickova píše:
Ahoj, vím, že jsem asi jediná, komu to vadí, ale proč si z bazaru dělají svoje eshopy? Již několikrát jsem chtěla něco koupit a bylo tam několik stánek od jednoho prodejce… vůbec jsem nebyla schopná se proklikat na prodej od maminek a nikoliv jen vypočítavého prodejce, co tu má reklamu. Zřejmě neumím hledat, ale pokud dám zobrazit jen použité, tak se mi neukáže jediný produkt od maminky co věc vůbec nevyužila a prodává to jako nové.
Jak to děláte vy?
Nejsi jediná, komu to vadí
ale admini to neřeší, takže s tím nic nezmůžeš.
@xjuklickova vadí mi to taky, tak zadávám přes vyhledávač přísnější kritéria..
Ahoj.chci se zeptat. když bych tady v bazárku chtěla prodat věci musí se ty částky za prodané věci danit?
Zdravím,
při běžném prodeji není třeba. Více info najdete v tomto článku a diskusi.
Krásný den ![]()
adminka Zuzka
@admin mate chybu v mobilni verzi bazaru, ve filtrech je 2× velikost a pod jednou vyskakuje barva, urcite by to stalo za opravu…
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.