Bazar na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3819
3.9.15 11:17

Ozivuji :-) Jak mohu ohodnotit uzivatelku, od ktere jsem koupila zbozi na Bazaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21079
3.9.15 13:07

@Agrion Dobrý den, děkuji za dotaz!

Na bazarový profil uživatele se dostanete přes jeho profil na diskusním fóru. Poté jděte do záložky s hodnocením uživatele a pokud jste přihlášená, mělo by se Vám zobrazit zelené tlačítko „ohodnotit obchod s uživatelem“, viz obr.

Přeji pěkný den,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.9.15 06:55

@admin proč se už zase nedají aktualizovat inzeráty dle vlastní volby? jak dlouho se musí čekat než to jde obnovit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21079
30.9.15 10:08

Dobrý den,
přidáváme teď funkci aktualizovat všechny inzeráty najednou. Proto jsme zatím omezili i obnovování inzeráty kdykoliv, to aby se na hlavní stránce Bazaru neobjevovaly stále ty samé inzeráty.

Hezký den :kytka:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 10:40

Balík oblečení

Zdravím, chci se zeptat jestli mohu do bazárku vkládat i balíky oblečení (mix) samozřejmě stejná velikost? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
22.11.15 13:51

@marťan2015 jasné ze můžeš. Podívej se do bazárku, balíky tam jsou. i jà tam jeden koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 15:54

@hanča74 děkuji za odpověď,, jdu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
25.1.16 13:17

Ahoj, vím, že jsem asi jediná, komu to vadí, ale proč si z bazaru dělají svoje eshopy? Již několikrát jsem chtěla něco koupit a bylo tam několik stánek od jednoho prodejce… vůbec jsem nebyla schopná se proklikat na prodej od maminek a nikoliv jen vypočítavého prodejce, co tu má reklamu. Zřejmě neumím hledat, ale pokud dám zobrazit jen použité, tak se mi neukáže jediný produkt od maminky co věc vůbec nevyužila a prodává to jako nové.
Jak to děláte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.1.16 13:44
@xjuklickova píše:
Ahoj, vím, že jsem asi jediná, komu to vadí, ale proč si z bazaru dělají svoje eshopy? Již několikrát jsem chtěla něco koupit a bylo tam několik stánek od jednoho prodejce… vůbec jsem nebyla schopná se proklikat na prodej od maminek a nikoliv jen vypočítavého prodejce, co tu má reklamu. Zřejmě neumím hledat, ale pokud dám zobrazit jen použité, tak se mi neukáže jediný produkt od maminky co věc vůbec nevyužila a prodává to jako nové.
Jak to děláte vy?

Nejsi jediná, komu to vadí ;) ale admini to neřeší, takže s tím nic nezmůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.1.16 13:53

@xjuklickova vadí mi to taky, tak zadávám přes vyhledávač přísnější kritéria..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
25.1.16 13:57

@Verunecka289 @martina.se děkuji za uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.3.16 14:36

Zdanění prodaných věcí

Ahoj.chci se zeptat. když bych tady v bazárku chtěla prodat věci musí se ty částky za prodané věci danit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21079
11.3.16 19:16

Zdravím,

při běžném prodeji není třeba. Více info najdete v tomto článku a diskusi.

Krásný den :kytka:
adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
4.4.16 14:20

@admin mate chybu v mobilni verzi bazaru, ve filtrech je 2× velikost a pod jednou vyskakuje barva, urcite by to stalo za opravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21079
4.4.16 15:09

@xjuklickova Děkujeme za postřeh! Opravíme. :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák