Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky prosím, nějak jsem nenašla, platí se za vložení inzerátu na bazaru v E-miminu? Popř., pokud danou věc prodám, platím E-miminu nějakou provizi za prodej? Díky moc
@malinkaNy neplatí - ani za jedno, ani za druhé. Vše je zdarma.
@martina.se Díky moc, a jak dlouho mi tam ten inzerát vydrží? Mažou to např. za měsíc?
@malinkaNy tuším, že ten měsíc, ale jistá si fakt nejsem - přijde Ti do zprávy upozornění ![]()
Před koncem platnosti dojde upozornění a máš možnost inzerát znovu publikovat.
Zdravím,
přesně jak psaly uživatelky (díky!). Vše v bazaru je zdarma. Ohledně platnosti inzerátu. Inzerát se po 60 dnech musí aktualizovat (přijde Vám upozornění), pokud ho neaktualizujete, bude automaticky smazán.
Hezký den ![]()
Maruška
Zdravím uživatelky i @admin a mám dotaz týkající se vyhledávání zde na bazaru. Ač si nastavím konkrétní slovo a velikost a zvolím, že chci toto slovo pouze v nadpisu, zobrazují se inzeráty s jinou verzí toho slova. Např. po mém zadání „set tepláků“ v nadpisu vyjedou inzeráty s těmito nadpisy: tepláky, set teplákový, tepláková souprava/set, tepláky na doma set. ![]()
Zdravím @Samy,
Bazar vyhledává vše relevantní, i když neodpovídá slovo od slova tomu, co zadáte. Například tedy „set teplákový“ vyhledá všechny teplákové sety, které v bazaru jsou.
Hezký den, ![]()
Monika
Dobrý den, prosím, jsem tu nováček, prosím o radu, odpověděla jsem paní na inzerát na bazarku, prodej kočáru, zaplatila jsem ji na účet a už týden se mnou nekomunikuje. Co dělat v takovém případě? Prosím Vás o radu… Děkuji Jitka
@jitonka Dobrý den,
v první řadě udělte této paní špatné hodnocení. Pokud svým závazkům nedostojí, kontaktujte admina v soukromé zprávě, který ji ještě zkusí napsat, aby se k situaci vyjádřila.
Přeji pěkný den,
admin Josefina
@admin omlouvam se za asi hloupy dotaz, ale nemuzu najit, kde muzu dat uzivatelce hodnoceni (chci dat pozitivni, zadny problem) v unoru jsem nejake i davala ale ted to nemuzu najit.
Dobrý den,
hodnocení můžete po prodeji/nákupu vložit snadno. Jděte prosím na profil uživatele do záložky hodnocení (poslední záložka) a klikněte na zelené tlačítko ohodnotit obchod. Jde Vám nyní komentář, hodnocení udělit? ![]()
Přeji hezký den,
adminka Martina
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.