Bazar na eMiminu

391
4.5.15 08:32

Bazar na E-miminu

Holky prosím, nějak jsem nenašla, platí se za vložení inzerátu na bazaru v E-miminu? Popř., pokud danou věc prodám, platím E-miminu nějakou provizi za prodej? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.5.15 08:37

@malinkaNy neplatí - ani za jedno, ani za druhé. Vše je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
4.5.15 08:41

@martina.se Díky moc, a jak dlouho mi tam ten inzerát vydrží? Mažou to např. za měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.5.15 08:43

@malinkaNy tuším, že ten měsíc, ale jistá si fakt nejsem - přijde Ti do zprávy upozornění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
4.5.15 08:57

Před koncem platnosti dojde upozornění a máš možnost inzerát znovu publikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
4.5.15 09:26

@Dasha01 Díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
4.5.15 12:27

Zdravím,

přesně jak psaly uživatelky (díky!). Vše v bazaru je zdarma. Ohledně platnosti inzerátu. Inzerát se po 60 dnech musí aktualizovat (přijde Vám upozornění), pokud ho neaktualizujete, bude automaticky smazán.

Hezký den :mavam:

Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
4.5.15 13:49

@admin Děkuji moc!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.5.15 20:41

Vyhledávání na zdejším bazaru

Zdravím uživatelky i @admin a mám dotaz týkající se vyhledávání zde na bazaru. Ač si nastavím konkrétní slovo a velikost a zvolím, že chci toto slovo pouze v nadpisu, zobrazují se inzeráty s jinou verzí toho slova. Např. po mém zadání „set tepláků“ v nadpisu vyjedou inzeráty s těmito nadpisy: tepláky, set teplákový, tepláková souprava/set, tepláky na doma set. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
5.5.15 16:44

Zdravím @Samy,
Bazar vyhledává vše relevantní, i když neodpovídá slovo od slova tomu, co zadáte. Například tedy „set teplákový“ vyhledá všechny teplákové sety, které v bazaru jsou.

Hezký den, :kytka:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.15 18:33

Dobrý den, prosím, jsem tu nováček, prosím o radu, odpověděla jsem paní na inzerát na bazarku, prodej kočáru, zaplatila jsem ji na účet a už týden se mnou nekomunikuje. Co dělat v takovém případě? Prosím Vás o radu… Děkuji Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
9.5.15 08:31

@jitonka Dobrý den,

v první řadě udělte této paní špatné hodnocení. Pokud svým závazkům nedostojí, kontaktujte admina v soukromé zprávě, který ji ještě zkusí napsat, aby se k situaci vyjádřila.

Přeji pěkný den,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
14.5.15 10:23

@admin omlouvam se za asi hloupy dotaz, ale nemuzu najit, kde muzu dat uzivatelce hodnoceni (chci dat pozitivni, zadny problem) v unoru jsem nejake i davala ale ted to nemuzu najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
14.5.15 11:11

@tina1979

Dobrý den,

hodnocení můžete po prodeji/nákupu vložit snadno. Jděte prosím na profil uživatele do záložky hodnocení (poslední záložka) a klikněte na zelené tlačítko ohodnotit obchod. Jde Vám nyní komentář, hodnocení udělit? :)

Přeji hezký den,

adminka Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
14.5.15 11:58

@admin dekuji, funguje to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák