Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Milé maminky, ráda bych prodala věci po dětech.
Zajímá mne však, jestli raději nakupujete oblečení po kusech, nebo raději sáhnete po balíku oblečení. Děkuji moc.
@Nina Filipi věci jsem kupovala i prodávala po kusech. Tady jsem taky něco prodala, hlavně ale na MMB. Je s tím děsná dřina- focení, měření, popis, vkládání… Dokud jsem měla dražší věci jako třeba kočárky, platila jsem si členství na MMB a prodej fungoval. Teď se mi to už nevyplatí, dávám věci do kontejneru diakonie.
@Nina Filipi nakupovala jsem baliky i jednotlive, hodi se oboje. ale celkove myslim, ze baliky jsou super. sice asi pak clovek nevyuzije všechno, ale zas ma spoustu věci najednou a neprehrabuje se po bazarcich a nevybira bodycka a tak jednotlive, to musí byt vopruz
zvlast u tech nejmenších mimin je asi fajn dostat to najednou a pak se jen poohlidnout co chybi. a pro tebe jakožto prodávajícího je to urcite vyhodnejsi, nafotis to tak nejak, spočítáš kusy, lupnes to tam a zbavíš se toho najednou. fotit, merit, davat tam každý kousek musí byt na hlavu.
@Nina Filipi balíky nekupuju, protože většinou sháním konkrétní věc
max kupuju sety např víc body atd.
@Nina Filipi tak já koupila balík a v průběhu jsem zjistila, že hromadu z toho nevyužiju, takže nakupuju buď konkrétní věc, nebo víc věcí stejného typu např. dupačky, bodyčka prostě, aby mi to i s poštovným vyšlo výhodně ![]()
Velký balík bych nekoupila… Ale třeba 5× body, troje tepláčky, 5× tričko. Bundy, kalhoty po kuse. Když mě zaujme nějaká nabídka, rozhodně prozkoumám všechny inzeráty jednoho člověka a snažím se vzít co nejvíc věcí.
Mám hodně věcí poděděných z rodiny, takže celý velký balík bych nikdy nevyužila, takže to je pro mě zbytečné.
Kupovala jsem jen po kusech, ktere jsem potrebovala. Jednou jsem dceri, kdyz jeste byla malinka koupila balik obleceni a polovinu z toho vyhodila, protoze se to nehodilo.
Já jsem kupovala od jedné paní, přinesla balík s cenami za kus, brala jsem to od ní skoro všechno, vždy zbylo jen pár kousků. A pak další a další velikosti. Měla věci pěkné a ceny nízké. Sama to takhle dávám dál, ty horší věci tedy zadarmo, lepší za pár korun. Zbytek jsem kupovala po kusech, ale takové to hlavní (body a tepláky) raději najednou. Navíc nechci platit poštovné za jedno body.
Nakupuji pouze po kusech a prodavam taktez. Nejde mi o kvantitu tudiz baliku nejsou pro me
Taky kupuju po kusech protože potřebuju občas něco pěkného. Na doma máme věcí dost. ![]()
Dobrý den tak jsem poprvé naletěla při nákupu tady v bazárku. Pani slibovala vymlouvala se a teď už ani nečte zprávy. Jsem naštvaná ![]()
@Irenkasvadlenka píše:
Dobrý den tak jsem poprvé naletěla při nákupu tady v bazárku. Pani slibovala vymlouvala se a teď už ani nečte zprávy. Jsem naštvaná
vážně? já měla vždycky ťuky ťuk štěstí ať už zde, nebo na MMB
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.