Nakupujete a prodáváte v bazaru po kusech nebo balících?

7332
28.4.15 05:27

Dotaz na nákupy na bazarcích

Milé maminky, ráda bych prodala věci po dětech.

Zajímá mne však, jestli raději nakupujete oblečení po kusech, nebo raději sáhnete po balíku oblečení. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
28.4.15 05:34

@Nina Filipi věci jsem kupovala i prodávala po kusech. Tady jsem taky něco prodala, hlavně ale na MMB. Je s tím děsná dřina- focení, měření, popis, vkládání… Dokud jsem měla dražší věci jako třeba kočárky, platila jsem si členství na MMB a prodej fungoval. Teď se mi to už nevyplatí, dávám věci do kontejneru diakonie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
28.4.15 06:22

@Nina Filipi nakupovala jsem baliky i jednotlive, hodi se oboje. ale celkove myslim, ze baliky jsou super. sice asi pak clovek nevyuzije všechno, ale zas ma spoustu věci najednou a neprehrabuje se po bazarcich a nevybira bodycka a tak jednotlive, to musí byt vopruz :roll: zvlast u tech nejmenších mimin je asi fajn dostat to najednou a pak se jen poohlidnout co chybi. a pro tebe jakožto prodávajícího je to urcite vyhodnejsi, nafotis to tak nejak, spočítáš kusy, lupnes to tam a zbavíš se toho najednou. fotit, merit, davat tam každý kousek musí byt na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
28.4.15 06:24

@Nina Filipi já kupovala balíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.4.15 06:35

@Nina Filipi balíky nekupuju, protože většinou sháním konkrétní věc :think: max kupuju sety např víc body atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
28.4.15 06:49

Děkuji, děkuji taky jsem uvažovala nad sety :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
28.4.15 06:49

@Nina Filipi tak já koupila balík a v průběhu jsem zjistila, že hromadu z toho nevyužiju, takže nakupuju buď konkrétní věc, nebo víc věcí stejného typu např. dupačky, bodyčka prostě, aby mi to i s poštovným vyšlo výhodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.4.15 06:50

Velký balík bych nekoupila… Ale třeba 5× body, troje tepláčky, 5× tričko. Bundy, kalhoty po kuse. Když mě zaujme nějaká nabídka, rozhodně prozkoumám všechny inzeráty jednoho člověka a snažím se vzít co nejvíc věcí.

Mám hodně věcí poděděných z rodiny, takže celý velký balík bych nikdy nevyužila, takže to je pro mě zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
28.4.15 06:53

Děkuji holky všem ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.4.15 08:24

Kupovala jsem jen po kusech, ktere jsem potrebovala. Jednou jsem dceri, kdyz jeste byla malinka koupila balik obleceni a polovinu z toho vyhodila, protoze se to nehodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.4.15 08:46

Já jsem kupovala od jedné paní, přinesla balík s cenami za kus, brala jsem to od ní skoro všechno, vždy zbylo jen pár kousků. A pak další a další velikosti. Měla věci pěkné a ceny nízké. Sama to takhle dávám dál, ty horší věci tedy zadarmo, lepší za pár korun. Zbytek jsem kupovala po kusech, ale takové to hlavní (body a tepláky) raději najednou. Navíc nechci platit poštovné za jedno body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
28.4.15 08:56

Nakupuji pouze po kusech a prodavam taktez. Nejde mi o kvantitu tudiz baliku nejsou pro me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.15 10:50

Taky kupuju po kusech protože potřebuju občas něco pěkného. Na doma máme věcí dost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.15 10:52

Dobrý den tak jsem poprvé naletěla při nákupu tady v bazárku. Pani slibovala vymlouvala se a teď už ani nečte zprávy. Jsem naštvaná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
28.4.15 11:07
@Irenkasvadlenka píše:
Dobrý den tak jsem poprvé naletěla při nákupu tady v bazárku. Pani slibovala vymlouvala se a teď už ani nečte zprávy. Jsem naštvaná :cert:

vážně? já měla vždycky ťuky ťuk štěstí ať už zde, nebo na MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák