Bazárek pro mimča v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1004
13.1.12 19:56

bazárek pro mimča

Nevíte někdo o nějakém bazárku v centru nebo blízko centra Brno?Pořizujem výbavičku a nemyslím si že ne všecko musíme mít nutně nové,z praktických i finačních důvodu.? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8921
13.1.12 20:17

Nakupuji na MMB a na MK. V kamennych obchodech moc neni vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
13.1.12 20:18

Ahoj,

já z Brna nejsem,ale u nás v Ivančicích má tady paní Bazárek s použitými věcmi za celkem slušný peníze. Dají se tam koupit hodně oblečení na mimčo, autosedačku, hračky, pleny. Je to od Brna 35 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
13.1.12 21:06

Bellitex nebo Unimoda.
Bellitex má několik kamenných prodejen a pak dělá navážkové akce stylu hrabárna, je to www.bellitex.cz
Cenově: bodíčko, tričko cca 20-30 Kč, mikinky 30-40 Kč, kalhoty kolem 40-50 Kč, u těch menších velikostí i míň, záleží na značce a obnošenosti). Věci tam mají mnohdy značkové, dají se najít i pěkné kousky.
Unimoda má několik kamenných prodejen. Tam zas mají výprodejové týdny, kdy se v pátek dají koupit všechny kousky za 11 Kč/ks. A nejsou to žádné hadry, dají se vybrat ještě i pěkné kousky.
 www.unimoda.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.1.12 21:13

Na Merhautove-cca v polovine, naproti cukrarne.Pak naproti semilassa. je jich vic ale ja chodim sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
13.1.12 23:20

Šlapanice ani nevím pořadně kde jsou,nejsem Brnačka jen tam jezdím nakupovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
15.2.13 22:16
@abby píše:
Nevíte někdo o nějakém bazárku v centru nebo blízko centra Brno?Pořizujem výbavičku a nemyslím si že ne všecko musíme mít nutně nové,z praktických i finačních důvodu.? :nevim:

Ahojky :mavam: já mám 13ti měsíční dcerku a taky nakupuji jedině na bazarech a v sekáčích.

Zkus mrknout sem:

www.bazos.cz
www.sbazar.cz
www.modrykonik.cz
 www.mimibazar.cz

a taky tady na emimino, když klikneš na „bazárek“. Jinak já chodím nejčastěji do sekáče, který je jakoby u Nemocnice Milosrdných bratří (je na rohu, jak je ten most u řeky, jezdí tam šalina č.8 tuším zast. Vojtova). Já to mám od baráku 7 minut chůze, bydlím totiž na Vídeňské, přímo naproti zast. Nemocnice u Milosrdných bratří. Tady je odkaz: http://www.oblecky-pro-deti.cz/ Paní je velice příjemná, sama má 4 děti, takže ti i poradí, fakt super.

Ještě mi kamarádka doporučila tohle: http://www.minisatnik.cz/ kde si zboží objednáš a vyzvedneš u paní doma, já mám ale radši, když jdu do toho sekáče osobně a vyberu si, co mi padne do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.15 17:09

bazárek brno

Ahojte všichni, já naopak nevím kde věcičky prodat. Mám doma krásné věci NEXT i české firmy na holčičku od 56 do 86, tak snad nevadí, že to dávám vědět sem. Přijde mi lepší se sejít a vybrat než vše fotit po jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
16.9.17 14:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat