Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky mam strasne dilema.Nasla jsem tyhle svatebni saty ale bohuzel jsou z daleka a nemam moznost vyzkouseni.Zamilovala sjem se do nich na prvni pohled.Ale nevim jestli mi budou je to 38-40.Na netu jsem koukala na velikostni tabulky a vubec tomu nerozumim.Mam pres prsa 97,pod prsi 88,pas 89,a pod pupikem 96cm.Mam takovy pocit ze bych se do nich asi nenarvala
muzete mi nekdo poradit?http://www.beremese.cz/bazar/svatebni-saty/0nk9/bile-svatebni-saty-vel-38-40/
Ten odkaz mi nejde otevřít. Ale jestli jsou šaty na šněrovačku. Dá se to dost dobře přizpůsobit. A já bych teda řekla, že tahle velikost by Ti měla být.
Já sama jsem měla šaty vel. 36 - 38 a mám skoro stejné míry
Nejde to otevřít, každopádně… Já mám běžně vel. 38 a šaty jsem měla 34… takže bych na ty velikosti moc nedala, paní tam nemá rozepsané rozměry?
Tak ja mam velikost 36/38 a miry 89-64-90.. nevim, zda ti to nejak pomuze, ale oni ti v salonu nebo kdekoli v krejcovstvi saty upravi primo na tebe..
Já bych řekla, že svatební šaty jsou vždycky velikostně větší - aspoň co jsem už po něčem koukala. Od porodu normálně nosím oblečení 36/38, míry mám 86-72-84 a šaty budu mít velikosti 34/S.
Příspěvek upraven 13.01.12 v 14:01
tak uz to jde omlouvam se…ja proste nevim,psala jsem pani miry a napsala mi ze to nejsou zas tak velike upravy ..tak sjem ji psala ze teda vubec nevim jestli mi maji byt vetsi nebo mensi a napsala mi ze je to na mne jestli mi je ma poslat nebo ne
ale fakt mne to hloda!
jaja84 - jak se dívám na ten korzet. Pokud by Ti nebyly, určitě by to šlo nastavit a budou dobré. Mě švadlena se šatama dělala naprosté zázraky, ale ona je teda zmenšovala
tak co takhle ctu vase miry tak by mi mohli byt
jsem docela oplacla tak se bojim aby mi nebyli male
![]()
napsala bych majitelce svoje míry a poprosila bych ji, ať ti šaty poměří, jestli se do nich vejdeš. Popřípadě, pokud bude hodná, může ti napsat svoje míry a můžete to poměřit.
jaja84 píše:
tak uz to jde omlouvam se…ja proste nevim,psala jsem pani miry a napsala mi ze to nejsou zas tak velike upravy ..tak sjem ji psala ze teda vubec nevim jestli mi maji byt vetsi nebo mensi a napsala mi ze je to na mne jestli mi je ma poslat nebo neale fakt mne to hloda!
A co kdyby ti ty šaty přeměřila?
veverik píše:
jaja84 - jak se dívám na ten korzet. Pokud by Ti nebyly, určitě by to šlo nastavit a budou dobré. Mě švadlena se šatama dělala naprosté zázraky, ale ona je teda zmenšovala
myslis jo? abych pak nemela korzet zavazanej a nekoukala mi pulka zad
a kolik to tak muze stat ty upravy? ja jen vim ze je budu skracovat mam 159cm a boty jeste nemam.Pani psala ze jsou na 170cm..
je moc hodna da se s ni komunikovat uplne normalne,ja sjem ji psala ze jsem z toho moc nepochopila jestli mi maji byt teda vetsi nebo mensi
tak cekam na odpoved.A jeste jedna vec i kdyz je pani hodna tak se mi nechtej moc posilat penize predem
objednala jsem si tam i vyzdobu na auto a odeslala penize pred 2dny a jeste mi neprisla zadna odpoved ze az penize dorazi tak to posle…tak ted mam docela strach ![]()
jaja84 - švadlena by musela nastavit ten ja nevim jak to nazvat, prostě to co je pod šněrovačkou a zakrývá to záda. Pokud bude šaty skracovat, mohla by třeba použít tu látku z toho co odstřihne.
No jako mě teda upravovala skoro celé šaty, objednávala jsem si je přes aukro ze zahraničí (největší chyba) a stálo mě to 4000. Přizpůsobovala mi na míru i spodnici, takže v tom bylo asi i 20 m tylu ![]()
Já bych řekla, že s touhle drobnou upravou by ses mohla vejít do 1000.