Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
gabi.design píše:MMartina1 píše:Tak jsem pomalejší.
napsala bych majitelce svoje míry a poprosila bych ji, ať ti šaty poměří, jestli se do nich vejdeš. Popřípadě, pokud bude hodná, může ti napsat svoje míry a můžete to poměřit.
jaja84 - já jsem teda taky prodávala šaty přes beremese a vlastně všechno ze svatby a pokaždé až po předchozí platbě na učet. S dobírkou jsem se několikrát spálila. Ale mužeš se zkusit s paní domluvit, jense obávám, že asi taky nebude chtít, většina prodejců to posílá až po připsání peněz na učet
tak ja nevim,mam do toho jit? opravdu to jsou jedine saty co se mi libej.
a na druhou stranu si rikam blbko jdi do pujcovny a nemas co ztratit tam vzdycky poradej…takhle mam akorad nervy ![]()
Davdan píše:
Jé já neporadím, ale musím říct, že se mi šaty moc líbí!!!
mne prave taky! ![]()
pritel rika at to neresim a koupim je a popripade prodam,ale co kdyz je pak nikdo nebude chtit?
oni chlapi nic neresej ![]()
jaja84 - jj, jdi do půjčovny. Za pujčovné zaplatíš minimálně 7000. Celou svatbu budeš stresovat aby se šaty nějak hodně nepoškodily aby jsi potom nemusela platit ještě víc
A navíc Ti nezaručí, že pokud máte termín třeba nekdy později, šaty předtím budou pujčovat a jak budou vypadat až si pro ně pujdeš Ty?
Taky jsem měla takové myšlenky, nějaké zkoušky v salonu absolvovala. Ale ve výsledku jsem si to spočítala, za šaty jsem i s přešitím a vyčištěním dala 5500 a za 4500 je prodala. Tak nevím co je lepší no ![]()
Jajo.....svatební šaty si pamatuju…však jsme je měla na sobě v sobotu ![]()
Mám vel 42 a ša´ty jsme měla 38-42–tak bývají velikostně–dost variabilní
jestli ses do nich zamilovala,kup,kdyžtak na beremku zase prodáš si myslím
Asi mate pravdu
dekuju vam moc tak ja je objednam a pak vam napisu jak mi byli
snad se nena.eru ![]()
Jajo, já osobně bych zašla do půjčovny a podobné šaty v dané velikosti bych si nejdříve vyzkoušela. Nebo ať ti paní šaty alespoň přeměří. Já když se vdávala, tak jsem měla velikost 36-38, a šaty jsem musela mít 40, protože menší mi neseděly
![]()
Petra Z píše:
Jajo.....svatební šaty si pamatuju…však jsme je měla na sobě v sobotu
Mám vel 42 a ša´ty jsme měla 38-42–tak bývají velikostně–dost variabilní
jestli ses do nich zamilovala,kup,kdyžtak na beremku zase prodáš si myslím
NADPOZEMSKA DRBNA
![]()
tterka píše:
Jajo, já osobně bych zašla do půjčovny a podobné šaty v dané velikosti bych si nejdříve vyzkoušela. Nebo ať ti paní šaty alespoň přeměří. Já když se vdávala, tak jsem měla velikost 36-38, a šaty jsem musela mít 40, protože menší mi neseděly![]()
![]()
Ale pokud si nejsi jistá, jestli ti šaty budou slušet, tak si můžeš zajít do půjčovny, vyzkoušet různé druhy šatů a pak si nějaké koupit přes net. Což mám tak nějak taky v plánu. ![]()
Korzet má rezervu velkou, spíš bych se bála o sukni v pase, tu bych si nechala raději změřit než bych je koupila. Jiank jsou moc hezké ![]()
jaja84 píše:tterka píše:
Jajo, já osobně bych zašla do půjčovny a podobné šaty v dané velikosti bych si nejdříve vyzkoušela. Nebo ať ti paní šaty alespoň přeměří. Já když se vdávala, tak jsem měla velikost 36-38, a šaty jsem musela mít 40, protože menší mi neseděly![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No rozhodně ať ti je přeměří. ![]()