Velikost svatebních šatů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6792
13.1.12 14:09
gabi.design píše:
MMartina1 píše:
napsala bych majitelce svoje míry a poprosila bych ji, ať ti šaty poměří, jestli se do nich vejdeš. Popřípadě, pokud bude hodná, může ti napsat svoje míry a můžete to poměřit.
Tak jsem pomalejší. :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.1.12 14:10

jaja84 - já jsem teda taky prodávala šaty přes beremese a vlastně všechno ze svatby a pokaždé až po předchozí platbě na učet. S dobírkou jsem se několikrát spálila. Ale mužeš se zkusit s paní domluvit, jense obávám, že asi taky nebude chtít, většina prodejců to posílá až po připsání peněz na učet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
13.1.12 14:12

Jé já neporadím, ale musím říct, že se mi šaty moc líbí!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.1.12 14:13

tak ja nevim,mam do toho jit? opravdu to jsou jedine saty co se mi libej. :nevim: a na druhou stranu si rikam blbko jdi do pujcovny a nemas co ztratit tam vzdycky poradej…takhle mam akorad nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.1.12 14:14
Davdan píše:
Jé já neporadím, ale musím říct, že se mi šaty moc líbí!!! :)

mne prave taky! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.1.12 14:15

pritel rika at to neresim a koupim je a popripade prodam,ale co kdyz je pak nikdo nebude chtit? :zed: oni chlapi nic neresej :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.1.12 14:17

jaja84 - jj, jdi do půjčovny. Za pujčovné zaplatíš minimálně 7000. Celou svatbu budeš stresovat aby se šaty nějak hodně nepoškodily aby jsi potom nemusela platit ještě víc :-) A navíc Ti nezaručí, že pokud máte termín třeba nekdy později, šaty předtím budou pujčovat a jak budou vypadat až si pro ně pujdeš Ty?
Taky jsem měla takové myšlenky, nějaké zkoušky v salonu absolvovala. Ale ve výsledku jsem si to spočítala, za šaty jsem i s přešitím a vyčištěním dala 5500 a za 4500 je prodala. Tak nevím co je lepší no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65412
13.1.12 14:18

Jajo.....svatební šaty si pamatuju…však jsme je měla na sobě v sobotu :mrgreen:
Mám vel 42 a ša´ty jsme měla 38-42–tak bývají velikostně–dost variabilní
jestli ses do nich zamilovala,kup,kdyžtak na beremku zase prodáš si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.1.12 14:20

Asi mate pravdu :dance: dekuju vam moc tak ja je objednam a pak vam napisu jak mi byli :roll: snad se nena.eru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
13.1.12 14:20

Jajo, já osobně bych zašla do půjčovny a podobné šaty v dané velikosti bych si nejdříve vyzkoušela. Nebo ať ti paní šaty alespoň přeměří. Já když se vdávala, tak jsem měla velikost 36-38, a šaty jsem musela mít 40, protože menší mi neseděly :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.1.12 14:22
Petra Z píše:
Jajo.....svatební šaty si pamatuju…však jsme je měla na sobě v sobotu :mrgreen:
Mám vel 42 a ša´ty jsme měla 38-42–tak bývají velikostně–dost variabilní
jestli ses do nich zamilovala,kup,kdyžtak na beremku zase prodáš si myslím

NADPOZEMSKA DRBNA :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.1.12 14:22
tterka píše:
Jajo, já osobně bych zašla do půjčovny a podobné šaty v dané velikosti bych si nejdříve vyzkoušela. Nebo ať ti paní šaty alespoň přeměří. Já když se vdávala, tak jsem měla velikost 36-38, a šaty jsem musela mít 40, protože menší mi neseděly :zed: :zed: :zed:
:,( :,( :roll: 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.1.12 14:23

Ale pokud si nejsi jistá, jestli ti šaty budou slušet, tak si můžeš zajít do půjčovny, vyzkoušet různé druhy šatů a pak si nějaké koupit přes net. Což mám tak nějak taky v plánu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.1.12 14:24

Korzet má rezervu velkou, spíš bych se bála o sukni v pase, tu bych si nechala raději změřit než bych je koupila. Jiank jsou moc hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.1.12 14:24
jaja84 píše:
tterka píše:
Jajo, já osobně bych zašla do půjčovny a podobné šaty v dané velikosti bych si nejdříve vyzkoušela. Nebo ať ti paní šaty alespoň přeměří. Já když se vdávala, tak jsem měla velikost 36-38, a šaty jsem musela mít 40, protože menší mi neseděly :zed: :zed: :zed:
:,( :,( :roll: 8o

No rozhodně ať ti je přeměří. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák