Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, poradte mi…
byla jsem zvykla na DMko, ale to nam v centru zrusili a ja si zacinam zvykat na Rossmanna. Reknete mi, co tam nakupujete pro mimco? je jejich privatni baby rada stejne tak dobra jak v DMku?
diky
martek
Ahoj,
tak my jsme jednou zavitali do Rosmannu, protoze tam byly plenky v akci ![]()
Kupujeme tam detsky babydream ubrousky (prestoze doma pokazdy chodim zadek oplachnout, tak kdyz jsme pryc tak jsou vyborny). Nesmrdej mi jako jiny a nejsou tak prevlhceny a studeny.
Pak máme tu jejich dětskou emulzi - taky pohoda na koupani.
A hlavne pleny - rosmannacky jsem zatim nezkousela. Ale ted maji do 15týho v akci Pampersky gigantpack (v letaku je maj sice za 339, ale rikali, ze je tam tiskova chyba, takze jsem nakoupila zase furu balení za 299) paráda. Malýmu jsou 4 měsíce a už je to poněkolikátý, co tam mají akci na pampersky ![]()
no ja tam dneska koupila Pampers premium care, maji je za 319kc (v DMku za 349!!!!!!!!!!!!!!) a jeste sem pred obchodem dostala slevove kuponky 10% na cely nakup ![]()
já mám rosmanna dál blíž než dm, tak nakupuju tam. Myslím, že ta jejich kvalita je srovnatelná a pro mě některý věci jsou výborný.
Já tam kupuju jejich pleny a ubrousky, i jsem měla mlíko, nepřišlo mi špatné, ale jako všechna Um ho nechtěla. taky má moc ráda sklenici babydream kuře s dýní a rýží. Jinak spíš kupuju hipp.
plenky mě nikdy nezklamaly a jsou levné.
Teď jsem se dívala na leták a některé věci mají vážně supr levné. Hlavně se mi líbí, že často dávají k zlevněnému zboží ještě dárek!
Jen se chci zeptat - oni asi nemají žádné kartičky, sbírání bodů atd. nebo ano?
já do Rossmanna chodím pro fenyklovo-jablečný nápoj, protože to je momentálně jediné, co je ta moje malá potvora ochotná pít
Takže se tam jednou týdně vydám a vyberu jim regál ![]()
rejžička píše:
Teď jsem se dívala na leták a některé věci mají vážně supr levné. Hlavně se mi líbí, že často dávají k zlevněnému zboží ještě dárek!
Jen se chci zeptat - oni asi nemají žádné kartičky, sbírání bodů atd. nebo ano?
Ne žádný slevový kartičky bohužel nemají.
Jinak si myslim, že rossman a DM jsou tak nějak stejnatý.Plenky i kosmetika nám vyhovujou z obojího.
O slevových kartičkách jako jsou v DMku nevím, ale teď mají sbírání bodů. Platí tosnad od minulýho týdne do konce dubna. Za každou utracenou stokorunu ti dají jeden bodík. Za deset bodíků si můžeše vybrat skleničku na pití s obrázkem. Vím to, protože jsem vyfasovala včera hned 22 bodů
Skleničky maj s několika pejsky a jenu kočičku
Kdyby to někoho zajímalo.
Příspěvek upraven 12.01.12 v 18:02
Ahojky, no já chodila pořád do DM hlavně kvůli tomu dětskýmu programu co choděj domu slevy. Ale v poslední době mě přijde že DM hodně zdražilo, naposled mě naštvalo jejich mlíčko co zdražili na 139 Kč a v Rossmannu ho mají někdy v akci i za 89, teď ho mají zrovna za 99Kč, mají tam ty kaše asi za 35Kč a v DM stojí 52Kč, plínky z Rossmanna mi moc nevyhovujou. V DM jsou výborný ty vlhčená ubrousky za 40 Kč. No a hlavně mám ty 10% slevy do Rossmanna asi 18ks tak to je super, je to na vše.
tenea píše:
Ahojky, no já chodila pořád do DM hlavně kvůli tomu dětskýmu programu co choděj domu slevy. Ale v poslední době mě přijde že DM hodně zdražilo, naposled mě naštvalo jejich mlíčko co zdražili na 139 Kč a v Rossmannu ho mají někdy v akci i za 89, teď ho mají zrovna za 99Kč, mají tam ty kaše asi za 35Kč a v DM stojí 52Kč, plínky z Rossmanna mi moc nevyhovujou. V DM jsou výborný ty vlhčená ubrousky za 40 Kč. No a hlavně mám ty 10% slevy do Rossmanna asi 18ks tak to je super, je to na vše.
Právě - v DM sice mají slevové kuponky, ale zboží je často o tolik dražší, že i se slevovým kuponem vyjde nastejno jako jinde. ![]()
rejžička píše:tenea píše:Právě - v DM sice mají slevové kuponky, ale zboží je často o tolik dražší, že i se slevovým kuponem vyjde nastejno jako jinde.
Přesně moje řeč. Ty slevy si kompenzujou tím, že zdražej všechno ostatní zboží. Docela i v tom Schleckeru se dá nakoupit v akci. Člověk v dnešní době musí pořád koukat po akcích, jinak je to tak drahý, dobrý jsou tyhle stránky: http://www.miminakupy.cz/prebalovani
Tak já jedině v DM, proti Rossmanovi má DM o dost kvalitnější ty „jejich“ věci ![]()
Kde jsi vzala ty 10% slevy do Rossmenna?
tenea píše: