Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
já mám řadu Babydream možná radši, než Babylove ![]()
nevyhovujou mi vlastně jen vlhčené ubrousky, jsou dost suché
jinak: plenky dobré (podobné jak Babylove), přebalovací podložky lepší (levnější, pevnější, trvanlivější), dudlíky (super, jsou to Nuk), krém na zadeček s panthenolem: trochu tužší, ale s tuhostí Babylovu se nedá srovnat, kosmetika do koupele (modrá): výborná, mám vyzkoušený mycí gel s panthenolem a výtažky z ovsa-bomba, pěnu do koupele na dobrou noc s levandulovým olejem-dokonalá, dětský olej-super, mnohem lepší než Babylove, po tom se mi malý osypal (sama jsem používala v těhotenství olej Mama a taky výborný), příkrmy Babydream minimálně stejně kvalitní jako Babylove a Alnatura (bio, bez soli a cukru, levné)
zkrátka neboj a klidně Babydream zkus ![]()
edit: ano, Rossmann bohužel nemá žádnou věrnostní akci a sbírání bodů a kuponky atd…ale mnoho věcí (i z té dětské řady) bývá často v akci a něco je i levnější než v DM
lucilda82 píše:
Kde jsi vzala ty 10% slevy do Rossmenna?tenea píše:
Ahojky, no já chodila pořád do DM hlavně kvůli tomu dětskýmu programu co choděj domu slevy. Ale v poslední době mě přijde že DM hodně zdražilo, naposled mě naštvalo jejich mlíčko co zdražili na 139 Kč a v Rossmannu ho mají někdy v akci i za 89, teď ho mají zrovna za 99Kč, mají tam ty kaše asi za 35Kč a v DM stojí 52Kč, plínky z Rossmanna mi moc nevyhovujou. V DM jsou výborný ty vlhčená ubrousky za 40 Kč. No a hlavně mám ty 10% slevy do Rossmanna asi 18ks tak to je super, je to na vše.
Ty nám choděj normálně do schránky, ale platěj jen pro jednu prodejnu - Jablonec, ale tady Martek taky píše že je má. Zkus se zeptat na prodejně, jednou nám nepřišli tak jsme se ptaly prodavačky a ona nám je dala na prodejně. Je to 10% sleva na celý nákup, i na zlevněný zboží a platí jen 3 měsíce, ale pak vždycky hned přijdou nový
u nas je rozdavaj pred obchodem
pani mi jich supla celej paklik, ze plati az do brezna ![]()
ahoj,taky chodím do rossmanna,DM se mi zdá dost drahá.V rossmannu nakupuju pro malou vlhčené ubrousky,plenky pampers a taky kosmetiku od Nivei.Myslím,že mají přijatelný ceny,hlavně,když je akce,což mají dost často.
@Saricat kam na ně chodíš - myslím ty z Rossmanna? Musím se někam přihlásit? Díky.
@Lenka512 píše:
@Saricat kam na ně chodíš - myslím ty z Rossmanna? Musím se někam přihlásit? Díky.
to by mě taky zajímalo ![]()
Taky bych je uvítala, ale jestli chodí do schránky s letákama tak to nemám šanci. Letáky nám většinou hodí jen ke dveřím a aktivní sousedka je hned hází do popelnice ![]()
Tak já jich mám asi 11 a nevyuziju je chodím spíš do DMka, staci mi ten jeden letacek, tak jestli nekdo chcete tak napiste a poslu.
Lepsi nez když skončí v koši.
@honey-honey13 tak mě bylo řečeno, že s tím v obchodě nic neudělají, když mi nedošli do schránky ![]()
ale teda na těch mojich jsou obchody ve kterých lze uplatnit, v jiném městě nejdou, tak by chtělo upřesnit ![]()
Kvalita DM a Rossmann není tak úplně stejná…Rossmann odebírá levnější polské výrobky, což DM nedělá…Proto i cena je jiná ![]()
@Mikael píše:
Kvalita DM a Rossmann není tak úplně stejná…Rossmann odebírá levnější polské výrobky, což DM nedělá…Proto i cena je jiná
tak možná jak co, ale pokud se dá třeba u dětské kosmetiky, jídla, plen atd. věřit etiketám (což už nevím, čemu jinýmu bych měla věřit), tak je to vše Made in Germany, u dospělácké kosmetiky (sprch. gely, tekutá mýdla atd.) třeba Made in Holland. Já teda dost po etiketách jedu, polské výrobky nekupuju a tady jsem ještě snad nezaznamenala problém.