Rossmann vs. DM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8304
18.6.25 13:57

Ja mam rossmann raději než DM (tam nakupuji jen velmi zřídka). Měla jsem ale podobnou zkušenost na jaře - měla jsem kuponek na Dny Marianne (25 % sleva na jeden výrobek), avšak po prostudování na co všechno ten kupon nelze uplatnit (akční zboží, sleva, nej cena apod.) bylo fakt umění najít něco, na co bych tu slevu mohla uplatnit :lol: naštěstí jsem to mohla použít na sprchac, který používám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
18.6.25 16:03

@izabe my to máme asi o zvyku a o dostupnosti. Rossman máme uprostřed pěší zóny a DM v nákupním centru, kam jezdíme autem. Ale ta sleva mě fakt zaskočila, jakože ta jejich “nejlepsi cena” nebo jak se tomu říká, je u všeho prostě. Pak mi ten věrnostní program nedává žádnou cenu.

• Citovat
  • Upravit
8304
18.6.25 16:40
@Katrinever píše: Více

To máš pravdu, ale efekt to vlastně má - pokud jim tam ten nákup nenecháš, tak oni jsou spokojení, že jsi u nich tak hezky nakoupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
19.6.25 01:48

DM 100%… mají levnější produkty více dostupné, třeba sprchace Balea apod.. takže člověk ušetří i bez kartiček.. založila jsem si kartu nedávno v dm a druhy nakup od pořízení co mi přítel skočil jen pro bezkofeinovou kávu platil jen 1kc a to stála 138kc nejak tak.. ted jsem odkázána vic na rossman jelikož je před barákem a spokojena nejsem s ničím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák