Zkušenost s internetovým obchodem e-hrosik

7260
11.1.12 13:34

zkusenost s internetovym obchodem e-hrosik

ahoj vsichni…
predem se omlouvam, ze pisu bez diakritiky, ale pisu z mobilu…

Chtela bych se vas zeptat, zda mate nekdo zkusenost s internetovym obchodem e-hrosik.
26.12.jsme tam objednali postylky a do nich komplet vybaveni, celkem temer za 9tisic, ale tim to skoncilo. Na e-maily nikdo nereaguje, telefonni spojeni na svych strankach nemaji a cislo, co jsem nasla na netu, je stale nedostupne. Nic jsme nezaplatili, nechala jsem zbozi zaslat na dobirku, ale docela na to spechame, potrebujeme mit uz vse pripravene.

Tak prosim, napiste mi sve zkusenosti s nimi a kdybyste nekdo na ne mel funkcni telefonni cislo, budu moc vdecna.

Diky, Monika :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
950
11.1.12 14:33

Ahojky, zkušenost s tímhle obchodem nemám, ale pokud jsi nic neplatila a z obchodu nereagují, poohlédni se jinde. Stojí to čas, ale vyplatí se to, než se tady dohadovat. Pokud zásilka přijde, je-li na dobírku, prostě si ji nevyzvedneš.

Já mám velmi dobré zkušenosti s: http://www.eshopbaby.cz/, tam jsem byla i v prodejně, moc milé paní, volaly mi hned, že zboží není, totéž na www.detskyraj.cz. A dnes jsem byla v obchodu e-shopu www.slune.cz.cz, mají slušné ceny na webu, posílají PPlkem.

Hodně štěstí s nákupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.1.12 14:55

díky za tip :kytka:
akorát, že já scháním určitý postýlky a oni je mají jen málo kde, resp. jen ten hrošík, pak nellinka, což jsem zjistila, že patří pod hrošíka a pak babytip.cz. Tam jsem teď volala a byli i ochotni mi zjistit, za jak dlouho postýlky budou a volali mi nazpátek, tak je jdu objednat od nich a když by z hrošíka zboží poslali, nepřevezmu ho a hotovo. Když neuměj odpovědět na email :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.1.12 14:59

Taky bych to tak udělala. Uvidíš, nakonec bude všechno doma nachystané včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.1.12 15:05

No, už aby to bylo a kluci byli zdraví na světě a byli jsme všichni 3 doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.1.12 15:10

Čekáš dvojčátka? To je pěkné :) , ale asi dost náročné, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.1.12 15:13

ano, čekám. Náročný to je, hlavně pychicky, pořád nademnou visí strašák hospitalizace a tak i přez to, že jsem 27tt, už chceme mít vše připravené. Od 32tt můžu rodit už tady u nás v krajskym špitále, jinak bych musela do prahy. A hlavně to chci mít, kdyby se něco dělo, ať je vše nachystaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.1.12 15:20

Tomu rozumím, taky jsem všechno začala dávat dohromady vlastně hned po 1. velkém ultrazvuku. Teď už to jsou jen takové drobnosti, spíš, abych se nenudila, než to přijde, ale malá se zatím nějak na svět nedere.

Držím palce, aby bylo všechno v pořádku, hlavně klid, což víš sama nejlíp, nech se opečovávat a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.1.12 15:28

snažim se. Nejhorší je, že od doby, kdy mi zakázali se ohýbat, mi pořád něco padá z rukou. Včera to byla zakysanka, dneska oběd i s talířem…no a nech to ležet, než přijde manžel, že jo. Tak vždycky musim na 4 a utřít to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.1.12 15:38

Jj, to taky přemýšlím, jestli to tam nechám, nebo se tím budu zabývat… takže taky na všechny čtyři. Ale nechce se mi. Naštěstí mi padají takové věci, které by tam i případně mohly zůstat delší čas :think:, nakonec bych je ale stejně zvedala já :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.1.12 15:51

to mě právě padaj samý takovýhle tekutý, co nechci nechávat zachnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.1.12 20:29

To je špatný, odkopnout se to nedá, maximálně se po tom klouzat. Ale pořád platí, raději to tam nech, než aby ti to neudělalo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
11.1.12 21:33

:mrgreen: no nechat to tam nemuzu, mame pejska civavu a tomu staci malo mimo jeho dietni stravu a tejden by blil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
12.1.12 17:29

A měla bys ještě víc práce, je mi to jasné )))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KAROLÍNKA30
30.1.12 11:10

Ahoj,tak s Hrošíkem jsme na tom podobně.Taky mám z tama objednané zboží za 4 tis. Zboží stále nikde,na maily nikdo nereaguje telefony nikdo nebere.Takže si objednám zboží od někoho jiného,když je problém aspoň odpovědět kdy zboží doručí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák