Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,nevíte někdo jestli je někde nějaký obchod v Brně,kde prodávají značku Topolino? Spoustu oblečení se mi tam líbí.Mají toho dost na mimibazaru ale nechci objednávat oblečení přes internet.Kolikrát to oblečení vypadá moc hezky a pak ve skutečnosti je to takový nijaký.
Já jsem to právě taky hledala i přes internet nějaký prodejny a nic jsem nenašla.Je to škoda.No doufám,že když se pro něco nadchnu a objednám to tak to bude malé sedět. Jinak díky za info ![]()
Já myslím, že topolino v čechách není, já objednávám právě z mimibazaru, už toho máme z topolina hodně, velikosti odpovídají a materiál je kvalitní, jsme se moc spokojená a malá je fešanda ![]()
Jééé tak to je dobře,aspoň vím,že můžu v klidu na malou nakoupit ![]()
Agi20 píše:
Jééé tak to je dobře,aspoň vím,že můžu v klidu na malou nakoupit
A kdyby to náhodou nesedilo, není problém, to vrátit, bud vrátí peníze nebo pošlou jinou velikost.
Sandy a mas nekoho konkretniho, od koho objednavas??? ja tam Matymu chci objednat pul jarni garderoby a Klare taky urcite neco ![]()
Většinou objednávám tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Agi20 píše:
Mají parádní věci
Jo to mají, máme z Topolina veškeré oblečení na zimu, kombinézu, bundu, čepice a je to super, fakt doporučuju ![]()
Holky a neni topolino treba v CA? nebo na tech jejich strankach z MMB nabizeji jak topolino tak CA oblecky..se budu muset kuknout..se mi tam libi cepica, ale skrz jednu cepku se mi nechce platit postovne ![]()
@kituska píše:
Holky a neni topolino treba v CA? nebo na tech jejich strankach z MMB nabizeji jak topolino tak CA oblecky..se budu muset kuknout..se mi tam libi cepica, ale skrz jednu cepku se mi nechce platit postovne
Právě, že Topolino oblečení je moc hezký. Klíďo bych si dokázala představit mít dceru oblečenou jen v tomhle oblečení. Bohužel jsem se nikdy nedokopala k tomu abych to někdy přes internet objednala. V cA to nemají. Ale myslím si, že je škoda, že to někde u nás neprodávají v kamenným obchodě. Aaaaaaaaaaaaach jo ![]()
Objednáme a dodáme vám značku Topolino…více na mail. Eva
Dobrý den,
pokud jste z Brna a chcete nejdříve vidět oblečky než něco koupite,
mrkněte na mimibazar na Pjeru. Je to prodávající z Brna, který má na svých stránkách oblečení z Topolina skladem. Můžete se s ní domluvit a přijít se
podívat. Je to moc milá paní. Já sama přes ní nakupuji a jsem hodně spokojená.
Ilonka