Bermudský trojúhelník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20777
17.5.17 12:42

Bermudský trojúhelník

Ahoj! Dnes jsem četla o dalším zmizelém letadle nad Bermudským trojúhelníkem. A nějak mě napadla při tom čtení otázka - létají tudy běžné letecké linky (tohle bylo soukromé letadlo) a nebo se tomuto místu raději vyhýbají? Zkoušela jsem to zadat do googlu, ale nic kloudného na mě nevypadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10236
17.5.17 12:52

@Amys Létá tam ČSA na trase Praha - Dubrovník a taky tamtudy jezděj autobusy do Španělska.
Ale pokud chceš odpověď vážnou, tak ano, Bermudským trojúhelníkem procházejí běžné letecké trasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.5.17 12:55

@Premek_Orac Jojo, chtěla jsem vážnou odpověď :mrgreen: Jsem si vědomá toho, že je to blbost, ale právě mě zajímalo, jestli se tomu někdo vůbec snaží vyhýbat. Je mi jasný, že by to byla velká „zajížďka“, ale co, tak lidi (nebo společnosti) jsou různý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
17.5.17 13:20

Tak se podívej na flightradar24.com, monitoruje ti to aktuální stav letů, můžeš sledovat, zda a kolik linek v té oblasti létá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
17.5.17 13:22

To bohuzel nevim, ale doufam, ze tudy poleti vladni special, az se bude vracet z Ciny. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2348
19.5.17 08:45

Ono to bude nejspíš tak, že právě proto, že je tam tak hustý provoz, tak je tam i tolik nehod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák