Bez kamarádek :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
22.6.19 22:41

Pokud mate nektera chut, klidne napiste SZ ;) treba si sednem :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
22.6.19 22:43
@Anonymní píše:
@Kobrakai Asi ano. Je to škoda. Jak vidis, občas mi to taky dochází. :)

Jak mas velke deticky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
22.6.19 22:43
@Anonymní píše:
@Kobrakai Můj život mi vlastně vyhovuje :nevim:, plánuju aktivity podle svých možnosti, takže se s dětmi nemusime přizpůsobovat dalsim lidem a jejich potrebam. :oops: A jsem na lidi moc narocna. Možná o kamarádství se mnou stalo vic lidi, kteří uplne 100% neseděli mne. Staci mi znami na pokec, to je fajn, ale v každodenním kontaktu s nimi byt netoužím. Jsem „jina“. :D Jsem z malého města na Vysočině.

Tak si pojď pokecat. Jestli ti nevadí, že jsem chlap a z malého města v Beskydech. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 22:44
@Anonymní píše:
U me si spis myslim, ze si o mne okoli mysli, ze se ani bavit, seznamovat nechci.. Projdu okolo lidi pozdravim a proste jdu dal.. Nemam potrebu se vybavovat.. Jsem z vesnice a prijde mi, ze se tu všichni znaj, bavi se mezi sebou.
Nekdo tu začne stavet a uplne cizi člověk projde okolo a začne se s nim o necem bavit :nevim: to ja proste nedelam, neumím to :nevim:
Tak mozna na lidi působím trochu arogantne :nevim:

Tak to já jsem dost komunikativni, myslím. Nedela mi problem bavit se téměř s kýmkoliv. Ale jsem asi na dlouhodobější přátelství příliš… ted me to slovo vypadlo… rezervovana?? :) Něco takového asi. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.19 22:46

@mrav Expedice YdykseB. :) Zdravím, mrave, tebe znam. Z diskuzi. Vdovec s malou holčičkou. Nyní ve vztahu, ale většinou hledající. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.19 22:48

Ahoj holky, mam to stejne :think: Casto sedim doma sama, protoze pritel pracuje v Nemecku a je doma o vikendech. Sedim a lituji, ze nemam kamaradky. Jenze, to je ve me a ja to vim. Casto me nekdo zve z prace treba na posezeni, bowling jako parta ale me se nechce. Vzdycky kdyz jsem si nekoho pustila k telu, tak to pratelstvi stejne skoncilo ve zlem :( nechci si nikoho poustet k telu ale zaroven me mrzi ze nemam kamaradku.. Obcas bych vyrazila na nejakou party ale nemam skym a kdyz se nekdo ozve, tak s tim dotycnym nechci jit ja :( asi mam taky rada takovy ten svuj klid :think:..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.19 22:48

@Kobrakai 3, 5. :srdce: A ty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.19 22:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam to stejne :think: Casto sedim doma sama, protoze pritel pracuje v Nemecku a je doma o vikendech. Sedim a lituji, ze nemam kamaradky. Jenze, to je ve me a ja to vim. Casto me nekdo zve z prace treba na posezeni, bowling jako parta ale me se nechce. Vzdycky kdyz jsem si nekoho pustila k telu, tak to pratelstvi stejne skoncilo ve zlem :( nechci si nikoho poustet k telu ale zaroven me mrzi ze nemam kamaradku.. Obcas bych vyrazila na nejakou party ale nemam skym a kdyz se nekdo ozve, tak s tim dotycnym nechci jit ja :( asi mam taky rada takovy ten svuj klid :think:..
:potlesk: Ano. Tak to je. Obcasna touha byt stejna jako ostatní, vic užívat zivot a lehkost byti; na druhé straně, když jsi mezi lidmi a konecne u toho, toužit po svém klidu a zážitek radu :) Chtit mit kamarádky neni to stejne jako mit povahu na to je skutečně mit. :)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.19 22:53
@Anonymní píše: :potlesk: Ano. Tak to je. Obcasna touha byt stejna jako ostatní, vic užívat zivot a lehkost byti; na druhé straně, když jsi mezi lidmi a konecne u toho, toužit po svém klidu a zážitek radu :) Chtit mit kamarádky neni to stejne jako mit povahu na to je skutečně mit. :)

Zazitem radu, ne zážitek. ;)

• Citovat
  • Upravit
122170
22.6.19 22:56
@Anonymní píše:
@mrav Expedice YdykseB. :) Zdravím, mrave, tebe znam. Z diskuzi. Vdovec s malou holčičkou. Nyní ve vztahu, ale většinou hledající. :lol:

A pokecat chceš? 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 23:03

@mrav O cem? Já partnera nehledám :) a na mobilu jsem vůbec rada, ze vypotim tech par vet. :) Furt se mi to prepisuje. Takze se omlouvam, ale pokec si predstavuji jinak, nez s udrenym palcem na displeji a snecim prepisem jinak bleskoveho toku myslenek. :lol: Ale kolikrat me napadlo, ze bys mohl sepsat denicek, pokud mas trochu basnicke strevo, prece jen, jiste mas o cem psat. :think: Rada si ho přečtu. Jsi z Roznova, ze? Krasne městečko.

• Citovat
  • Upravit
2962
22.6.19 23:08
@Anonymní píše:
@Kobrakai 3, 5. :srdce: A ty?

Ja nevydařené těhotenství a v září zase začnem, jsem mladá celkem 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 23:12

@Kobrakai Hodne štěstí. To vyjde. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.19 23:14
@Anonymní píše: :potlesk: Ano. Tak to je. Obcasna touha byt stejna jako ostatní, vic užívat zivot a lehkost byti; na druhé straně, když jsi mezi lidmi a konecne u toho, toužit po svém klidu a zážitek radu :) Chtit mit kamarádky neni to stejne jako mit povahu na to je skutečně mit. :)

Ta posledni veta, to je přesné :pankac:

• Citovat
  • Upravit
122170
22.6.19 23:19
@Anonymní píše:
@mrav O cem? Já partnera nehledám :) a na mobilu jsem vůbec rada, ze vypotim tech par vet. :) Furt se mi to prepisuje. Takze se omlouvam, ale pokec si predstavuji jinak, nez s udrenym palcem na displeji a snecim prepisem jinak bleskoveho toku myslenek. :lol: Ale kolikrat me napadlo, ze bys mohl sepsat denicek, pokud mas trochu basnicke strevo, prece jen, jiste mas o cem psat. :think: Rada si ho přečtu. Jsi z Roznova, ze? Krasne městečko.

Vždyť já partnerku taky ne. 8) A o čem? O životě… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová