Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, potřebuji poradit, snad uklidnit. Před chvílí jsem hladila svého dvouletého syna po hlavičce a nahmatala mu tam bouli, cca 2 cm širokou, bezbarvou. Co to může být?? Je pravda, že je hrozně divoký, sem tam se bouchne, např. když leze pod stolem a pak si stoupne, ale bouli nikdy neměl a já nevím, jestli se někde bouchl - nejsem si toho vědoma, neplakal a tak, tak já fakt nevím. Napadlo mě jet na pohotovost, ale co jim řeknu? Vypadá to, jak kdyby mu tam vyrůstal roh, jak to mají kůzlátka..
Ještě dodám, že běhá, směje se, při pohmatu ho to nebolí..
Ještě musím dodat, že když na tu bouličku sáhnu, tak je tvrdá, je to jakoby kost..
Ahojky, nemuze to byt jen tukova boulicka? ja jich mam na hlave asi 4,vzdycky je vyrezou a zase se vrati za par let..nevim, jestli to uz muze mit takhle maly dite, ale to me napadlo…me to taky vypada jako ruzky.;-))))
Já mám tukové bouličky na krku, ale když na ně sáhnu, tak se jakoby hýbou, jenomže on ji má fakt tvrdou, je to jakoby kost.. mám o něj strach, nechápu, kdy se mu to tam tak objevilo, hladím ho pořád a tak si myslím, že se mu to muselo objevit až teď někdy, jinak bych si všimla.. V pátek se bouchl do stolu, jak si neopatrně stoupl, ale kdyby to měl z bouchnutí, tak snad bude fialová, ale tohle je fakt jakoby kost..
No pohotovost je přehnaná, asi se bouchl… Malá měla taky tvrdou, moc se nehýbala, zmizela až za několik týdnů, ale zmizela.
@DnnnK Nebyla vůbec zbarvena. Já ji cítila u mytí hlavy (myju obden) Vím, že dlouho nemizela, už jsem taky byla nervózní, pak ale zmizela. Ale fakt tam byla dlouho. A byla tvrdá a nehýbala se. Když tě to uklidní, běž k dr, ale pohotovost fakt ne.
Jsem klidnější, děkuji. Jsem asi fakt plašoň, pokud se mi to nebude zítra zdát tak skočím k mudře. Moc děkuji