Bezbarvá boule na hlavě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
22.9.13 19:10

Bezbarvá boule na hlavě

Ahojky, potřebuji poradit, snad uklidnit. Před chvílí jsem hladila svého dvouletého syna po hlavičce a nahmatala mu tam bouli, cca 2 cm širokou, bezbarvou. Co to může být?? Je pravda, že je hrozně divoký, sem tam se bouchne, např. když leze pod stolem a pak si stoupne, ale bouli nikdy neměl a já nevím, jestli se někde bouchl - nejsem si toho vědoma, neplakal a tak, tak já fakt nevím. Napadlo mě jet na pohotovost, ale co jim řeknu? Vypadá to, jak kdyby mu tam vyrůstal roh, jak to mají kůzlátka.. :( Ještě dodám, že běhá, směje se, při pohmatu ho to nebolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
22.9.13 19:12

Ještě musím dodat, že když na tu bouličku sáhnu, tak je tvrdá, je to jakoby kost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
22.9.13 19:13

Ahojky, nemuze to byt jen tukova boulicka? ja jich mam na hlave asi 4,vzdycky je vyrezou a zase se vrati za par let..nevim, jestli to uz muze mit takhle maly dite, ale to me napadlo…me to taky vypada jako ruzky.;-))))

• Citovat
  • Upravit
575
22.9.13 19:23

Já mám tukové bouličky na krku, ale když na ně sáhnu, tak se jakoby hýbou, jenomže on ji má fakt tvrdou, je to jakoby kost.. mám o něj strach, nechápu, kdy se mu to tam tak objevilo, hladím ho pořád a tak si myslím, že se mu to muselo objevit až teď někdy, jinak bych si všimla.. V pátek se bouchl do stolu, jak si neopatrně stoupl, ale kdyby to měl z bouchnutí, tak snad bude fialová, ale tohle je fakt jakoby kost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.9.13 19:29

No pohotovost je přehnaná, asi se bouchl… Malá měla taky tvrdou, moc se nehýbala, zmizela až za několik týdnů, ale zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.9.13 19:51

Sibylo a byla modrá nebo nějak zbarvená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.9.13 20:31

@DnnnK Nebyla vůbec zbarvena. Já ji cítila u mytí hlavy (myju obden) Vím, že dlouho nemizela, už jsem taky byla nervózní, pak ale zmizela. Ale fakt tam byla dlouho. A byla tvrdá a nehýbala se. Když tě to uklidní, běž k dr, ale pohotovost fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.9.13 20:40

Jsem klidnější, děkuji. Jsem asi fakt plašoň, pokud se mi to nebude zítra zdát tak skočím k mudře. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák