Bezbolestná liposukce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
11.4.10 17:44

Ahoj

Jestli budeš chtít, mám ještě jeden poukaz na bezbolestnou liposukci, je to do salonu krasy Stella Maris v Praze. Mají na stránce i info i ceník. Poukaz je v hodnotě 2.500,– , ale platný jen do 1.6.2010, tak bych ho prodala levněji. Jinak já na tom byla a spokojenost. Kdyby někdo měl zájem o tento poukaz, tak písněte sms 775 123 331. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.10 17:47

Jestli budeš chtít, mám ještě jeden poukaz na bezbolestnou liposukci, je to do salonu krasy Stella Maris v Praze. Mají na stránce i info i ceník. Poukaz je v hodnotě 2.500,– , ale platný jen do 1.6.2010, tak bych ho prodala levněji. Jinak já na tom byla a spokojenost. Kdyby někdo měl zájem o tento poukaz, tak písněte sms 775 123 331. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
11.4.10 18:24

Bezbolestná liposukce opravdu nefunguje, tedy funguje asi tak jako přístroje typu Vacupres, cvičební stoly a apod. Dokonce i tam, kde údajně garantují výsledek, vám pak vysvětlí, že závada je na vaší straně, že jste nedoržovaly doporučený pitný a dietní režim. Na omlazení.cz je spousta diskusních příspěvků na toto témaa jediné pochvalné jsou ty, co jsou reklamou pro tato studia. A cena je naprosto nehorázná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.10 18:51

No tak to si nemyslím :-) a každej ví, že je blbost jít na jakoukoliv liposukci a pak jíst jak prokopnutnej a myslet si, že už nepřibereš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.10 18:52

Nevíc bezbolestná liposukce je dobrá i na strie a ne jenom na hubnutí… aspoň já byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
12.4.10 13:29

Ono celkem ani moc nezáleží na tom, co si myslíš.:-) Pravdou je, že pokud dodržuješ dietní režim a ještě k tomu cvičíš, jak doporučují třeba i ve Stelle, tak zhubneš i bez toho, abys za to vydávala tak nehorázné peníze. Jinak po klasické liposukci, kdy se odsají tukové buňky, na odsátých místech opravdu už nikdy tolik nepřibereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gitka
10.5.10 14:33

Naprostý souhlas se ZuzouM. Bezbolestnou liposukci jsem absolovovala ( byla jsem cca. na 4 „kůrách“), utratila jsem 10 000 Kč a výsledek nebyl žádný :-( . Takže za mě určitě nefunguje!! Jo a nepomohlo to ani na celulitidu.

• Citovat
  • Upravit
kate7
12.6.10 09:15

Bylo mi na sezení řečeno, že to tukové buňky rozbije a pak ty tuky odejdou přes játra a ledviny. Takže kdo na to jde musí mít ledviny a játra v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
8935
12.6.10 09:36

Chodím na nehty do salonu,kde provádějí bezbolestnou liposunkci.Majitelka jí odzkoušela na sobě,měla opravdu hodně problémové tělo,velice nevyvážené partie.Nevěřila bych,že to může být tak viditelné.Účinek super.Ale její zaměstnankyně si také kůru koupila a bohužel bez sebemenšího úspěchu.Tak nevím-zda to působí jen na někoho?Nebo jestli majitelka salonu nepodstupuje mnohem víc zákroků než se říká?Ale myslím,že to zas až takový zázrak za ty peníze nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caroka
12.7.10 14:06

Právě jsem se vrátila z liposukce. Není tak úplně bezbolestná, jak se píše. Ale dalo se to vydržet. Bylo to trochu nepříjemné - pálení v místě ošetření. Na to jsem byla ale předem upozorněna a hlásila jsem, když to bylo už na hranici. Personál byl velmi příjemný a vysvětlil jakýkoliv dotaz. Po dostatečném prohřátí jsem absolvovala lymfodrenáž. Celkový dojem celkem dobrý. Uvidíme, jestli se to projeví na obvodu. Je třeba tři dny po „akci“ hodně pít a nejíst tuky. Výsledky se viditelně projeví po 4 aplikacích. Cena 8600 za 4 aplikace.

• Citovat
  • Upravit
snowdrop
20.7.10 12:58
  • Citovat
  • Upravit
snowdrop
20.7.10 13:05

tak záleží na tom akým strojom ti to robia:)je samozrejmé, že keď to spravia údajne super strojom za pár desiatok tisíc z číny tak to žiaden efekt mať nebude:) preto treba zistiť čo za prístroj sa v akom salóne používa :)

• Citovat
  • Upravit
caroka
21.7.10 08:02

Tak uplynul týden od mé první liposukce. Přístroj, který používají se jmenuje exilis. Prý stál přes milion dvěstě korun. Tak snad je dobrý. Piju každý den více jak 2 litry tekuti. Po liposukci jsem měla jeden den dost citlivé břicho a začervenalou kůži, ale na to jsem byla upozorněna. Kůže byla krásně hladká. Úbytek v cm jsem moc nezpozorovala. Ale neměřila jsem se. Bylo mi předem sděleno, že je třeba více aplikací a po prvním se spíš břicho jako by nafoukne. Takže jsem se ani nepřeměřovala. Ve čtvrtek jdu na další sezení. Budu informovat.

• Citovat
  • Upravit
PavlaPavlicek
2.8.10 15:15

neinvazivni liposukce

Ja sem taky byla na neinvazivni liposukci a jsem velice spokojena. Mam nejako vic mista v mych jeanach :-) a neni to tim, ze by sem jich uz dlouho neprala.. Urcite muzu odporucit salon Slimngo v Praze i tem hubenejsim. Urcite to zabralo na celulitidu a mam pocit, ze i na strie.

• Citovat
  • Upravit
PavlaPavlicek
2.8.10 15:23

Petro, adresu i vse si najdes na googlu… Mam pocit, ze ich stranky jsou wwwslimngocz.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková