Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den,
musim reagovat na Vas prispevok. Som sama majitelkou salonu, kde klientkam prevadzame neinvazivni liposukciu. Nestacim sa divit, ake pribehy o liposukciach od klientiek pocuvam. AK BY SOM MOHLA PORADIT, VZDYCKY SI OVERTE PRISTROJ NA KTOROM SALON PRACUJE !!! Je tu zaplava cinskych kavitacnych strojov, ktore povazujem za podvod na klientov. Uz len z toho dovodu, ze nie su nicim garantovan a patentovane pracuju na 1 MHz a my pracujeme na 40 MHz, je tu vela odlisnosti, ak by ste mala zaujem, rada Vam ich zodpoviem. Ja sama som vazila 82 kilo, myslela som si, ze uz nikdy nezhubnem, vyskusala som co sa dalo a pomohla mi tato liposukcia dostala som sa z velikosti 46-48 na velikost 40, dole 38. Upravila som stravu na 5 jidel denne, zvysila pitny rezim a detox pomocou Aloe Vera..
Salony si platia vlastnych diskuterov na diskusnych forach, nedivym sa, ze klient je zmateny..
Ahoj, já jsem byla na ultrazvukové liposukci s radiofrekvení ve studiu Formandbeauty ve Vršovicích. Jsou tam moc milé holčiny, které mi to všechno hezky vysvětlily. Radiofrekvence s kavitací je dvojí efekt. Já mám perfektní výsledky a fakt mohu doporučit. Je to nejnovější stroj, který má jak kavitaci(ultrazvukovou liposukci) s radiofrekvencí. Bát se ničeho vůbec nemusíte ![]()
Ahoj Klára
Souhlasím z Dani24687…já už jsem liposukci podstoupila teda né tu klasickou, ale Tumenescentní a jsem velmi spokojená…tato liposukce je super v tom, že už se Vám ten zničené tukové buňky nikdy neobjeví…
A má kamarádka, byla i na této bezbolestné liposukci a opravdu si to chválila, takže jsem se rozhodla jít i na tutu liposukci boky už mam, teď zbývá to bříško njn..po děťátku mi zbylo náké to kilo navíc
tak holky hurá do toho, ať jsme zase krásné pro ty naše muže ![]()
Ahoj holky,
tak máme s kamarádkou za sebou 2 LP s radiofrekvencí ve studiu Formandbeauty. Můžu opravdu jen a jen doporučit. Já mám tak 10 kg, co bych chtěla dát dolů. Hned po první proceduře jsem zapla kalhoty a nic mi na bříšku nepřetékalo, prostě paráda. Po druhé LP znova bříško a výsledek ještě lepší. Ted jdu na stehna a pak na zadek. Takže znova napíšu, jak to dopadlo. Kamarádka si nechala dělat zadek a taky moc spokojená.
Ahojky, pokud potřebujete jen zkrášlit (dotvarovat postavu) a nechcete do sebe nechat řezat, mrkněte na neinvazivní(ultrazvukovou) liposukci.
Já jsem byla na klinice SlimnGo v Praze a s výsledkem jsem spokojená. ![]()
Markéta K.
![]()
Nebudu psat jmeno salonu, kde jsem byla, ctu na nej same chvaly a majitelka je fakt strasne hodna, mila a verim tomu, ze mi chtela pomoct, bohuzel, mam po neinvazivni liposukci vnitrni stehna sama modrina a ke vsemu take spalena. Davejte si holky pozor, je to silenstvi, stoji to hodne penez a neni vsechno tak, jak se zda. Za sebe rikam nikdy vic, radeji budu cvicit kazdy den a ono to pri disciplinovanosti v dodrzovani pitneho rezimu a zdraveho stravovani sice bude trvat dele, ale nebudu mit nohy jako tyrana zena … Jsem z toho hodne smutna ..... ![]()
Zdravím milé maminy,
také se rozmýšlím nad možností liposukce mám sice favorita od svých známých, ale stejně bych se s Vámi ráda poradila. Jsem v celku hubená jen boky by chtěli trošičku upravit. ![]()
Ahoj všem
nemohla jsem po porodu dát dolů bříško.Po liposukci
je pryč. Navštívila jsem firmu Jindřich Varga -je na netu a jsem moc spokojená proto to sem píšu.Ahoj ![]()
Také jsem se nechala zvyklat na bezbolestnou liposukci, chtěla jsem jen trochu dotvarovat. Chodila jsem do salónu na kavitaci, byla jsem tam 6 x a úbytek??? 00 nic, neměla jsem dole ani centimetr. Pila jsem 3 litry tekutin denně, stravu mám bezproblémovou, pohybu dost.
Dala jsem 14 000 Kč za to, že jsem po každém zákroku měla modřiny a lehké popáleniny.
Takže za mě… UŽ NIKDY!!!
Milá ANONYMNÍ
Asi jste nebyla u odborníka.Já ano -nemám modřiny ami popáleniny i cena byla nižší. Byla jsem u lékaře a to není kosmet.salon.
Zdravím maminky,
tak jsem se rozhodla zainvestovat do liposukce a byla jsem poprvé v pátek. No nestačila jsem se divit. je sice pravdou, že jsem se musela hodně prolévat vodou, ale stálo to za to. Mám na Bříšku - 4,5 cm. Přeměřovala jsem se ještě druhý den a fakt 4,5 cm je pryč. J
je to bomba..
Máte některá zkušenosti s přístrojem CAVIJETT1? Teď je na kupaslev.cz docela slušná akce, ale nevím jak dobrý je tenhle přístoj, tak jestli to má cenu kupovat. Ale když čtu příspěvky, tak je to spíš o pití vody, pohybu a dietě, takže vlastně žádná liposukce není potřeba ![]()
Dobrý den
Jediný přístroj který pořádně funguje je Exilis.Psala jsem o něm .Na kavitaci bych nešla protože není tak účinek velký.Podívejte se na příspěvek který jsem psala máte tam i odkaz.Zatím - a nebojte se jít do liposukce. ![]()
čauky,
jak jsem psala o tom zázraku tak jsem byla ve Slium@Go.
A musím podotknout ještě jednu věc. To chování pracovníků
a profesionalita je naprosto úžasná. Cítila jsem se tam jako princezna. ![]()
Mám už po třetím „ležení“ na liposukci, bohužel se žádný úbytek cm nekoná. Nejsem nijak silná. Chtěla jsem odstranit jen malé bříško, kterého se po porodu nemůžu zbavit. Zatím ale nic. Zvažuju, jestli vůbec na tu čtvrtou půjdu. Posledně mě to fakt pálilo jako čert a nic. Dodržuju pitný režim a skoro nic nejím, ale nepomáhá to. Asi mám prostě smůlu.