Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bez ohledu na to, kdo je tchán nebo není, špatně je tvoje odpověď, že je dost času. To mu jen poskytuješ munici. Je třeba narovinu říct, že děti neplánujete. Budete to muset říct určitě víckrát, a budete čelit různým argumentům a tlaku. S tím je třeba počítat. Lidi, kteří jsou nastaveni na děti tohle nechápou, rodiče jsou obzvlášť tvrdý oříšek.
Příspěvek upraven 03.03.25 v 07:08
@Niky147 píše: Více
40? To by sam mohl jet druhe kolo a ne nutit dvacatniky. ![]()
trvám si na svém názoru, že pán není psychicky a možná ani mentálně v pořádku, nasměrujte ho k lékaři,
ani nezná hodnotu peněz, nápady má mírně řečeno nestandardní
@ibis Moji rodiče na to neříkají nic, žijeme sami, ale kdykoliv přišlo na návštěvě na tohle téma, tak jsme u něj strávili maximálně minutu, protože nám bylo řečeno, že je to naše věc. Každopádně otec přítele napsal, že by za vnouče dal sto tisíc, ne že by na něj dal nebo by mu věnoval. Takže si myslím, že ty peníze chtěl dát přímo nám.
@Sandra277 píše: Více
kdoví, co by si pak za to ten šílenec nárokoval
Naprosto směšná diskuze. Ani nejste svoji. Nemáte za sebou spolu nic ty podle diskuze ani nemáš dokončenou VŠ, nechápu proč bys jako měla chtít dítě. SPíše mi přijdou divní lidé co ve 23 letech melou o dítěti a je to jejich celý vesmír a smysl života.
Teroreticky můžeš mít dítě klidně ksoro až za těch 20 let zvláště v době která bude až za 20 let.
Ale jestli to fakt myslíš vážně doporučuju nechat podvázat vaječníky. A nemusíš řešit antikoncepci… ono celý život zobat tabletky je poněkud zdravnotně naprd. Takto to máš jasné.
Tsakže bych spíše jednala timto směrem a lidi kolem tebe si pak můžou pindat co chtějí
a on netuší, že 100 t v dnešní době nic neznamená? kolik vydělává? to je nějaký chudák s minimální mzdou? machrovat v dnešní době 100 t
![]()
@PaníBovaryová píše: Více
Tak možná spíše má chut na holku on sám a nakonec z něj vyleze že by si s ní zašukal za 100 tis sám. A třeba se povede. Buh ví co si u toho představoval když jí to psal… pokud je to tedy celé vůbec pravda.
Příspěvek upraven 02.03.25 v 15:25
Ten věk taky nechápu. Má se pochlapit a pořídit si ještě dvě tři děti.
@Sandra277 píše: Více
Znám mnoho můžu kteří se stali rodiči až po 40 a nikomu to nepřijde divné. Na chlapa je ještě v normálním věku na dítě.. byť za mě to už není ideální věk.
přesně,
@Niky147 jak píšou ostatní, když tak touží po miminu, tak ať si pořídí vlastní, ve 40 na to může ještě skočit vícekrát, znám otce 53 a 57 let, když se jim narodily mimina
@ludmilaadamkova píše: Více
také o tom silně pochybuju, někdo se moc dívá na romantické americké komedie
@Jahru píše: Více
Mně to přijde stradnovní asi stejně jako když sem přijde chlap kázat ženám jak jsou to blbé maminy a nejslepší ženy jsou max do 25 let pak už starnou a po 30 jsou nepoužitelné.
@stinga píše: Více
To musí odhadnout zakladatelka. Já myslela, že je mu tak 70.. když je mu 40, tak je to opravdu dost ujeté.