Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Niky147 píše: Více
Tak ty, jako vysokoškolačka, jsi mu měla napsat, že žádné děti nikdy nechceš, že prostě s přítelem nikdy v životě žádný děti mít nebudete, takže peníze jsou bezpředmětné. Hotovo. Tečka.
Já nebudu reagovat na konkrétní věci a cifry, ok? Obecně si myslím, že je to všem v širším okolí jedno a nikdo se tím příliš nezaobírá. Navíc jste mladí, i ta přání (o kterých jste teď přesvědčeni jako o neměnných) se mohou změnit. Zároveň je ale asi tak nějak biologicky přirozené, že člověk touží vidět to pokračování sebe, svého života ve svých dětech a potažmo vnoučatech. Takže tchánovi bych tohle tak úplně nezazlívala (blbý kecy neřešte). Mám dvě děti, jedno už dospělé a vím, že to mít dítě nikdy nebude. Nebo ne biologicky své. Netrápí mě to, přeju si, aby bylo šťastné a spokojené. Na druhou stranu ale neříkám, že nemám jistá očekávání, či spíše nedoufám, v nějakém pokračování u jeho mladšího sourozence.
Je to na vás, hlavně buďte spokojení. Raději bez dítěte, než mít nějaké jen z povinnosti k okolí.
@Niky147 A na co potřebuje tak nutně vnouče? Jestli je mu přes 40, může si ještě najít mladou ženu a pořídit si svoje dítě ![]()
@ibis píše: Více
máš pravdu, tohle je jediná možná odpověď na tu „koupi“ dítěte,
no chudáci lidi, co jdou za půl mega a více do přímé adopce, tady je pán fakt z levného kraje
@Monchichik píše: Víceže? to nedává vůbec smysl, kdyby to byl děda nad hrobem, tak bych to trochu chápala, že už se mu myšlenky pletou
@Sandra277 píše: Více
ujeté je to kdykoli, za mě je to vymyšlené
@stinga no vsadím se, že oni by si pořídili dítě a on nějakou babu a vnouče by viděl jednou za měsíc na hodinu ![]()
@stinga píše: Více
Podle mě to bude spíš trochu jinak a pán bude mentálně trochu jinde ostatně tomu odpovídá i to že se s ním nikdo z rodiny nebaví.
Kdyby nad tím přemýšlel tak holce je 23 a je veliká pravděpodobnost, že by se stejně rozešli holka se pak ke 30 vdá a bude mít dítě s jiným a svého pokrevního vnoučka vůbec neuvidí.
Vůbec bych to nebrala vážně oni tihle dementi mají plnou pusu řečí a nakonec by třeba ani o vnuka či vnučku neměl zájem.
Možná je sám a je sám a myslí si že, mu vnouče vyplní čas ( blobost) a nebo se mu zapalujou lejtka a spíše myslí sexuálně na tu holku a představuje si si s ní sex a neví jak to zaobalit bavit se s ní o sexu a tak to zkouší přes vnuka.
Vem si kdyby kejvla tak by ji mohl psát nebo se ptát jak se jim daří „makání“ na vnoučeti atd atd… Když už má takto nehorázné návrhy o penězích nedivila bych se z jeho strany ničemu.
Příspěvek upraven 02.03.25 v 15:43
@stinga Jaký bych měla důvod pro to abych si to vymyslela? Kdyby to byl smyšlený příběh, člověk by to zahnal do nejvyšších extrémů, aby z toho vytřískal pozornost. Nevím k čemu by mi byla pozornost na e-miminu. Zajímaly mě zkušenosti ostatních bezdětných na tomto portálu.
@Niky147 no tak bezdětných na portálu nazvaném emimino asi moc nenajdeš ![]()
@ludmilaadamkova píše: Více
no, pokud si to zakladatelka nevymyslela celé, tak tohle tvé vysvětlení, by docela sedělo, pán je nějaký úchyl, tak si to dovedu představit, jak to popisuješ, 40letý slintá nad 23letou, mimochodem musí mu snad být víc než 40, snad syna neměl v 17, a bude jí za stovku psát oplzlé maily
možná se bude chtít i koukat ![]()
A kolik si myslíš, že tu asi tak bezdětných bude?
Názory k čemu nemít dítě nebo na tchána? Na to ale nepotřebuješ názory bezdětných… nebo proč?
jako myslíš, že hodně bezdětných dostává nabídku od 40letých chlapů za stovku porodit vnoučátko?
![]()
jako tohle je hodně vytočené do nejvyšších obrátek ![]()
Příspěvek upraven 02.03.25 v 15:47
S otcem mého přítele se nikdo nechce bavit proto, jaky má charakter. Je nenávistný, rád si vymýšlí různé ptákoviny, před lety poštvával členy rodiny proti sobě. Proto se s ním nikdo nebaví. Má přítelkyni, a ta svá vnoučata už má. Přítel je jeho jediný syn a tak se mu asi po vnoučatech zachtělo taky a myslel si, že tohle je skvělý nápad.