Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já měnila baterky nedávno, máme ho rok. Když se naměří teplota, tak se myslím ani vypnout nedá. Po chvilce skočí teplota v místnosti, po nějakém čase se vypne úplně. Aspoň ten, co mám.
hkac píše:
Já měnila baterky nedávno, máme ho rok. Když se naměří teplota, tak se myslím ani vypnout nedá. Po chvilce skočí teplota v místnosti, po nějakém čase se vypne úplně. Aspoň ten, co mám.
Přesně tak. Vypnout to není kde a měl by se vypnout sám. Ale já tam měla pořád tu teplotu místnosti. Mně nikdy nebavilo čekat, až se vypne a zkontrolovat to (přišlo mi, že to trvá dlouho). Takže jsem ho uklidila rovnou a pak jsem se hrozně divila, že ani neškytl… (a to jsem si říkala, jestli nejsem pitomá, že to přece musí jít někde vypnout, že asi dělám něco blbě)
Wiolla píše:
Vypnout to není kde a měl by se vypnout sám.
Všechno, co je na baterky, se dá vypnout - vyndáš baterky
. ![]()
hkac píše:Wiolla píše:Všechno, co je na baterky, se dá vypnout - vyndáš baterky
Vypnout to není kde a měl by se vypnout sám..
To máš samozřejmě pravdu!
Ale myslím, že tady to nebylo zrovna jednoduché - šlo to ztuha.. ![]()
Teda holky, ani me nedeste. Dneska mi Thermofocus prisel a ja si rikala, ze konecne poradny teplomer.
Ikdyz je fakt, ze jak jsem odpol merila cvicne Marecka, tak to namerilo horecku a pri kontrolnim mereni v zadecku byl bez teploty
Ale je fakt, ze pri mereni nebyl chvilku v klidu, tak treba to je tim ![]()
Kdyz pak byl v klidu, tak to merilo v pohode.
dusicka.. píše:
Teda holky, ani me nedeste. Dneska mi Thermofocus prisel a ja si rikala, ze konecne poradny teplomer.
Ikdyz je fakt, ze jak jsem odpol merila cvicne Marecka, tak to namerilo horecku a pri kontrolnim mereni v zadecku byl bez teplotyAle je fakt, ze pri mereni nebyl chvilku v klidu, tak treba to je tim
Kdyz pak byl v klidu, tak to merilo v pohode.
Přesně tak. Jak mi Mája šije hlavou, tak to měří taky plusmínus autobus (a hlavně pokaždé jinak i během jedné minuty). Když spí, tak naměřím pokaždé stejně (rozdíl max desetina stupně). Anežka je v pohodě, ta sedí a čeká a ví, že když se nechá změřit, může pak změřit mě (posledně mi naměřila asi 35
, ale byla spokojená)
Tohle téma ve mě vyvolává vzpomínku
Ležela jsem v nemocnici s bůhví čím a tak si tak v noci spím (jak bývá zvykem) a pak sem se najednou vzbudila a nademnou stála sestra a měřila mi něčím podobným bezdotykovým teplotu. Já se lekla, že sem se málem po…, ona se lekla až ji teploměr vypadl z ruky (naštěstí na peřinu) a sousedka na posteli (stará paní, cca 85let) začala hulákat na celé oddělení Pomóóc, zlodějíííí ![]()
![]()
![]()
Murka píše:
Tohle téma ve mě vyvolává vzpomínkuLežela jsem v nemocnici s bůhví čím a tak si tak v noci spím (jak bývá zvykem) a pak sem se najednou vzbudila a nademnou stála sestra a měřila mi něčím podobným bezdotykovým teplotu. Já se lekla, že sem se málem po…, ona se lekla až ji teploměr vypadl z ruky (naštěstí na peřinu) a sousedka na posteli (stará paní, cca 85let) začala hulákat na celé oddělení Pomóóc, zlodějíííí
Murka píše:
Tohle téma ve mě vyvolává vzpomínkuLežela jsem v nemocnici s bůhví čím a tak si tak v noci spím (jak bývá zvykem) a pak sem se najednou vzbudila a nademnou stála sestra a měřila mi něčím podobným bezdotykovým teplotu. Já se lekla, že sem se málem po…, ona se lekla až ji teploměr vypadl z ruky (naštěstí na peřinu) a sousedka na posteli (stará paní, cca 85let) začala hulákat na celé oddělení Pomóóc, zlodějíííí
ja bych potrebovala poradit jak ten muj teplomer rozbit tak, aby mi uznali reklamaci ![]()
Thermofocus měří špatně tehdy, pokud není zkalibrovaný. To si musí udělat každý sám, je to v návodu.
Liberte píše:
Thermofocus měří špatně tehdy, pokud není zkalibrovaný. To si musí udělat každý sám, je to v návodu.
Tak ten musim poradne procist ![]()
Ale sam teplomer mi uz asi 3× psal, ze se kalibruje ![]()
liberte - kalibrovali jsme i nam ho kalibrovali diky reklamaci a odchylka je porad velka a oni to povazujou za normalni
hkac píše:
Ahoj. Mám Thermofocus 001500 a zatím jsem spokojená. Posledně jsem i zkoušela měřit hned po sobě tímhle a klasickou rychloběžkou a naměřili úplně stejně. Stál asi 1800Kč a této investice rozhodně nelituju. Za to, že dítě nemusím při měření vůbec budit, mi to fakt stojí. Horší je to, když je malá vzhůru, to pak kouká po světýlku a trefit se na čelíčko je umění
.
Jako bych to napsala ja
me stal asi 1750 a furt zdrazuje
nelituji
hele ale ze to nameri po minute jinou teplotu podle me neni vada teplomeru - ta kozni teplota si myslim opravdu kolisa, kdyz je dite aktivni. Nekdy, kdyz zachytim zvysenku, tak prave jeste kontroluji za 5 minut a dost casto je to zvysenka z blbnuti nebo moc tluste mikiny.