Bezdotykový teploměr

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
1.1.12 18:32

Ahoj uvažuju o pořízení takového teploměru a zajímalo by mě jestli měří ve stejné hodnotě jako rtuťový.Protože náš digitální měří v určitém rozmezí a v podstatě se nedozvím kolik má pravou teplotu.A stejně musím přeměřovat rtuťovým.Tak abych si ho nepořizovala zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.4.12 20:56

Má někdo zkušenost s Geratherm non contact? zde popis výrobku
Uvažuju o koupi, ale nemůžu na něj nikde najít nějaké recenze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.4.12 21:03

Bezdotykové naprosté hrůzy. Čím více moderní, tím víc nepřesné. V nemocnici ho mají a naměří ti dva úplně stejné dvě různé hodnoty. Opravdu vybírej pečlivě, taky jsem to řešila, koupila jsem a půjdu ho reklamovat. Není nad klasické rtuťové i když je to nepohodlné a musíš dítě budit. Já to už poznám rukou a když jej hodně horký přeměřím. Zkus testy v MF na internetu, dopadly katastrofálně, přesto jsem si nedala říct. ale ten tvůj to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.4.12 21:14

No já ho právě nikde najít nemohla. Měla jsem ušní-čelní a katastrofa, rozdíl měření i 2 stupně (spící dítě). Jenže nejsem dostatečně poučena a chtěla bych bezdotykáč :lol: Naše mudra ho má a spokojenost největší, tak se chystám to risknout :think: Ale radši bych aspoň nějaké kladné zkušenosti. Jde mi fakt jen o noční měření, já to totiž podle pohmatu nepoznám. Poznám, jestli horečku má nebo ne, ale neodhadnu, jestli se zvyšuje nebo snižuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.4.12 21:17

já vím, ale věř mi, že si nepomůžeš a bude ti to v hlavě ležet, jestli nelže. takže já namířila a pak mi to nedalo a přeměřila a absolutně žádná shoda. Jestli máš úplně malé miminko, tak je dobrej dudlík teploměr, můžu se podívat, jaká značka, ale ten byl super a shodoval se vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.4.12 21:19

a ty máš tedy zkušenost přímo s bezdotykovým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.4.12 21:21

T

Mám doma bezdotykový teploměr a přijde mi, že si měří podle toho, jak se zrovna vyspí. Takže jsem si radši dopořídila několik rtuťových a jsem konečně spokojená :lol:

• Citovat
  • Upravit
2041
17.4.12 21:21

měla jsem jeden na zkoušku, ten jsme vrátily, ten stál 2600 přesně ten, co mají v porodnici, totálka. a nakonec jsme koupili one touch na čelíčko, vteřina a pípne a ten stojí taky za starou belu :( Ony i ty nemocnice je kritizovali, že jsou na prd. Ale třeba se trefíš do černého, nechci tě odradit. Náš známý je vedoucí lékárny v Plzni a taky přiznal, že vybrali nejdražší a stojí taky však víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.4.12 21:28

No, tak na to asi fakt prdím. Jako pohodlné by to bylo, kdyby to vyšlo, ale koukám, že je to fakt sázka do loterie a peníze na stromě nerostou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.4.12 21:36

nechci tě odradit, ale taky jsem si od toho hodně slibovala a byla přímo natěšená, protože děti zrovna před vánoci dost marodily. Nejlepší jsou prý takový proužky na čelo, prý sotjí pár korun, ale nezkoušela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.4.12 21:38

tý jo, tak že bych prubla proužky? Jen zjistit, jak se to jmenuje :lol: ale na to noční nebuzení by to účel rozhodně splnilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.4.12 21:40

Zeptej se na to v lékárně, určitě stojí kolem 5-10kč. To mi říkal, ten známý z lékárny. tak to si člověk udělá obrázek, koupí si za tři litry bezdotekový a pak dávají dětem proužky za 10kč, ale tvrdil mi, že to řeknou všude tohle. Tak schválně dej pak vědět, jak u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.4.12 21:43

Jo tak tohle ptaní se v lékárně dopředu vzdávám. vždycky na mě koukají jak na vyoranou myš. (naposled když jsem chtěla vložky na detekci úniku plodové vody :roll: ..a prý že to mají ve všech lékárnách. Ve dvou ani nevěděli, že něco takového existuje, ve třetí jen na objednání).
Jdu pohledat na netu, ať jim můžu říct rovnou název. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.4.12 10:51

Já si nakonec ten bezdotykový pořídila dle nej recenzí microlife a jsem spokojená maximálně,je to rychlovka a je přesný porovnávala jsem s naměřenou teplotou na rtuťovém a vždy to sedělo.Navíc nestál až tak moc. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
18.4.12 11:59
@Kakika píše:
Má někdo zkušenost s Geratherm non contact? zde popis výrobku
Uvažuju o koupi, ale nemůžu na něj nikde najít nějaké recenze :think:

mam ho doma asi mesic a docela dobry, odchylku ma tak 0,1 stupne. takze jsem docela spokojena. hlavne to je rychly a muzu merit i v noci a neprobudim ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí