Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj uvažuju o pořízení takového teploměru a zajímalo by mě jestli měří ve stejné hodnotě jako rtuťový.Protože náš digitální měří v určitém rozmezí a v podstatě se nedozvím kolik má pravou teplotu.A stejně musím přeměřovat rtuťovým.Tak abych si ho nepořizovala zbytečně.
Má někdo zkušenost s Geratherm non contact? zde popis výrobku
Uvažuju o koupi, ale nemůžu na něj nikde najít nějaké recenze ![]()
Bezdotykové naprosté hrůzy. Čím více moderní, tím víc nepřesné. V nemocnici ho mají a naměří ti dva úplně stejné dvě různé hodnoty. Opravdu vybírej pečlivě, taky jsem to řešila, koupila jsem a půjdu ho reklamovat. Není nad klasické rtuťové i když je to nepohodlné a musíš dítě budit. Já to už poznám rukou a když jej hodně horký přeměřím. Zkus testy v MF na internetu, dopadly katastrofálně, přesto jsem si nedala říct. ale ten tvůj to není.
No já ho právě nikde najít nemohla. Měla jsem ušní-čelní a katastrofa, rozdíl měření i 2 stupně (spící dítě). Jenže nejsem dostatečně poučena a chtěla bych bezdotykáč
Naše mudra ho má a spokojenost největší, tak se chystám to risknout
Ale radši bych aspoň nějaké kladné zkušenosti. Jde mi fakt jen o noční měření, já to totiž podle pohmatu nepoznám. Poznám, jestli horečku má nebo ne, ale neodhadnu, jestli se zvyšuje nebo snižuje ![]()
já vím, ale věř mi, že si nepomůžeš a bude ti to v hlavě ležet, jestli nelže. takže já namířila a pak mi to nedalo a přeměřila a absolutně žádná shoda. Jestli máš úplně malé miminko, tak je dobrej dudlík teploměr, můžu se podívat, jaká značka, ale ten byl super a shodoval se vždy.
Mám doma bezdotykový teploměr a přijde mi, že si měří podle toho, jak se zrovna vyspí. Takže jsem si radši dopořídila několik rtuťových a jsem konečně spokojená ![]()
měla jsem jeden na zkoušku, ten jsme vrátily, ten stál 2600 přesně ten, co mají v porodnici, totálka. a nakonec jsme koupili one touch na čelíčko, vteřina a pípne a ten stojí taky za starou belu
Ony i ty nemocnice je kritizovali, že jsou na prd. Ale třeba se trefíš do černého, nechci tě odradit. Náš známý je vedoucí lékárny v Plzni a taky přiznal, že vybrali nejdražší a stojí taky však víš.
No, tak na to asi fakt prdím. Jako pohodlné by to bylo, kdyby to vyšlo, ale koukám, že je to fakt sázka do loterie a peníze na stromě nerostou ![]()
nechci tě odradit, ale taky jsem si od toho hodně slibovala a byla přímo natěšená, protože děti zrovna před vánoci dost marodily. Nejlepší jsou prý takový proužky na čelo, prý sotjí pár korun, ale nezkoušela jsem.
tý jo, tak že bych prubla proužky? Jen zjistit, jak se to jmenuje
ale na to noční nebuzení by to účel rozhodně splnilo ![]()
Zeptej se na to v lékárně, určitě stojí kolem 5-10kč. To mi říkal, ten známý z lékárny. tak to si člověk udělá obrázek, koupí si za tři litry bezdotekový a pak dávají dětem proužky za 10kč, ale tvrdil mi, že to řeknou všude tohle. Tak schválně dej pak vědět, jak u vás.
Jo tak tohle ptaní se v lékárně dopředu vzdávám. vždycky na mě koukají jak na vyoranou myš. (naposled když jsem chtěla vložky na detekci úniku plodové vody
..a prý že to mají ve všech lékárnách. Ve dvou ani nevěděli, že něco takového existuje, ve třetí jen na objednání).
Jdu pohledat na netu, ať jim můžu říct rovnou název. ![]()
Já si nakonec ten bezdotykový pořídila dle nej recenzí microlife a jsem spokojená maximálně,je to rychlovka a je přesný porovnávala jsem s naměřenou teplotou na rtuťovém a vždy to sedělo.Navíc nestál až tak moc. ![]()
@Kakika píše:
Má někdo zkušenost s Geratherm non contact? zde popis výrobku
Uvažuju o koupi, ale nemůžu na něj nikde najít nějaké recenze
mam ho doma asi mesic a docela dobry, odchylku ma tak 0,1 stupne. takze jsem docela spokojena. hlavne to je rychly a muzu merit i v noci a neprobudim ho…