Bezdotykový teploměr

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
24.3.11 16:46

Taky mám tento teploměr a s měřením jsem spokojená. Kupovala jsem ho před třičtvrtě rokem, protože dcera trpěla na časté nespecifikovatelné horečky. Jak říkám, nám měří dobře (taky jsem to kontrolovala s dig. teploměrem), ale „chce se“ před každým měřením kalibrovat. Vy píšete, že ho kalibrujete jednou za čas, ale ten náš se chce kalibrovat před každým měřením a to mě docela štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
24.3.11 17:13
Pudloslava píše:
genca píše:
tak jsem teplomer zas vytahla, protoze se mi zdal kuba teplejsi a digital mi 2× ukazal 37.3 a bezdotykovej, 38,8 pak 38,6 a nakonec zas 38,8 to prece neni normalni a kdyz zmerim sebe tak mam 36,6. fakt nevim proc mi neuznali reklamaci :evil:
to bych rekla, ze je v poradku. na diteti nameril konzistentzni teplotu a tobe normalni (nejsi - li tez nemocna). proc veris zrovna tomu digitalu? Zkusilas taky tim digitalem zmerit sebe, jestli nejsi nahodou mrtva?

to si delas srandu ze mam jako verit tomu bezdotykovymu, digitalem se merim casto, merila jsem se s nim i BT a mrva fakt nejsem a sorry vazne uz jenom pohmatem na celo clovek pozna jestli ma dite skoro 39 nebo neco malo pres 37, navic tenhle digital co mam dopadl nejlip i v testech, ktery ty urcite zpochybis ale co, tohle ja nemam zapotrebi, akorat jsem chtela aby zakladatelka zbytecne nevyhodila penize, ale kdyz vidim ze hodne holkam tady funguje tak budu mit zrejme vadnej kus ale to je jedno, uz na to kaslu tak se mejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
24.3.11 17:31

ja to prave moc pohmatem nepoznam, kdyz mel mladej sestou nemoc a semtam ctyrycitku, tak jsme se v odhadu sekali az o tri stupne nahoru i dolu- ja teda na sebe vubec nedam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.3.11 17:36

To já tedy také nepoznam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
24.3.11 18:09

holky to si fakt delate srandu kdyz nepoznate ze je dite uplne rozpaleny, mivaj i cerveny tvaricky a kdy treba teplotu nema? :nevim: tak to mam zrejme po tatovi, ten to vzdycky poznal tak zrejme nadprirozeny schopnosti :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.3.11 18:23
genca píše:
holky to si fakt delate srandu kdyz nepoznate ze je dite uplne rozpaleny, mivaj i cerveny tvaricky a kdy treba teplotu nema? :nevim: tak to mam zrejme po tatovi, ten to vzdycky poznal tak zrejme nadprirozeny schopnosti :mrgreen: :roll:

Jako poznam,že má teplotu,ale neodhadnu jestli jen 37 nebo 39 :mrgreen: ,ale babička to pozná,že přiloží pusu na spánek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
24.3.11 18:53

janik - ja zas davam pusu na celo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.3.11 12:54
genca píše:
holky to si fakt delate srandu kdyz nepoznate ze je dite uplne rozpaleny, mivaj i cerveny tvaricky a kdy treba teplotu nema? :nevim: tak to mam zrejme po tatovi, ten to vzdycky poznal tak zrejme nadprirozeny schopnosti :mrgreen: :roll:

Já poznám zvýšenou teplotu (jako že se něco děje). Ale když měl přes 39,8 tak to jsem tedy nepoznala. Naopak se mi pohmatem zdálo, že je to lepší a pak jsem koukala jak puk… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
25.3.11 13:32

wiolla - no to mas pravdu, pri hodne vysokych teplotach mivaj pak i zimnici a celo uz tak teply neni spis naopak, ale to zas poznas podle jinych znaku kdyz ma ctyricitky, protoze pochybuju ze to dite vapada naprosto zdrave :nevim: :-)
ale myslim ze tema bylo jiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.3.11 14:11

Ano, téma bylo trošku jiný. Já jsem tím chtěla jen říct, že mě rozpětí chyby měření u toho bezdotykového teploměru ukrutně stresovalo, protože jeslti mi naměří 37,8 nebo 39,4, tak to je sakra rozdíl. Jako v obou případech vím, že je dítko nemocné, ale v obou případech bych postupovala jinak (v prvním nechala jen spát, ve druhém už podala léky na srážení teploty).

A ty ostatní příznaky jsou pro mě matoucí. Třeba skoro při té 40C se mi malej právě zdál v pohodě. :nevim: Ale možná je to jen nedostatkem tréninku - je to první dítko a moc nemocní nebýváme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.12.11 19:23

ona jde teplota zmerit ultrazvukem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.12.11 20:16

Zkoušeli jsme to a jde to… Tento teploměr je dobrý, protože se může měřit teplota, i když dítě spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.12.11 07:56
BarboraF píše:
Zkoušeli jsme to a jde to… Tento teploměr je dobrý, protože se může měřit teplota, i když dítě spí…

bezdotykovejch je hafo, jeden mam doma, ale merej teplotu detekci vyzarovaneho infracerveneho zareni.
Celkem by me zajimalo, jak by se ultrazvukem merilo,protoze púodle me teplota rychlost sireni Uz vlneni nijak neovlivnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.12.11 20:06

Tak to já nevím… To bylo napsané na stránkách u toho teploměru, ze kterého jsem to objednávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minchn
10.12.11 10:57

Existuje i teploměr, který nemusí být tak drahý a je dobrý, já jsem s ním max. sppokojená. Malej si nenechá změřit teplotu ani za nic.

http://teplomery-osobni.heureka.cz/…100/recenze/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí