Bezdotykový teploměr

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
23.3.11 13:24

Dusicko co angina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radule28
23.3.11 14:52

Prosim prosim muzete mi nekdo k nemu poslat ten navod? Dneska mi teplomer prisel, ale navod je jen v anglictine, spanelstine a jeste jednom jazyce, ktery rozhodne neni cestina :-(

• Citovat
  • Upravit
22315
23.3.11 14:56

Radule napis mail adresu, mne ho posilali ze shopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
23.3.11 15:08
Pudloslava píše:
Dusicko co angina?

Pudli, no nevim, jestli to vazne byla angina, bo Mary zacal po par dnech rymovat, kaslat a byl silene zahleneny. Vcera rano se Marecek nemohl ani vykaslat, tak jsem volala mudre, co jeste mame koupit nebo zda se stavit za ni. Na jeji radu jsme jeste koupili Mucosolvan - kapky do nosu mame uz par dni. Nevim, jestli si z nas prcek dela srandu, ale od toho rana kychnul asi 3× a to same s kaslem :lol: Ale obcas to v nem zachrci, takze uplne fit jeste neni. Zitra jdeme na kontrolu, tak jsem zvedava, jak dopadnem. Doufam, ze uz bude brzy fit, protoze v utery mame plavco v bazenu - prvni jsme ted prosvihli a ja bych fakt uz rada sla, bo Mary vodu miluje a verim, ze si to bezva uzijeme.

Radule28, a odkud to mas objednane, ze Ti neposlali navod? My ho teda primo v krabicce nemeli, ale byl prilozeny jeste s nejakymi reklamnimy materialy. Ja bych, byt Tebou, chtela navod po dodavateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 08:56

Objednala jsem to z lekarna.cz a chtela jsem ho po nich, ale zatim bohuzel bez reakce. Uz ho mam od Katky (jeste jednou moc dekuju). Nejspis jsem ale leva, pac mi to meri nejaky totalni nesmysly. Snimam teplotu z jednoho mista nekolikrat a je to v rozmezi 34,4 a 37,8, tak nevim. Podle rtutovyho to ma byt 37,1. Tak nevim, jestli nejsem schopna ho drzet kolmo nebo co :-) Asi to chce trenink… Kazdopadne jsem zjistila, ze nespici malou s tim teda nezmerim ani omylem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.3.11 10:22
Radule28 píše:
Objednala jsem to z lekarna.cz a chtela jsem ho po nich, ale zatim bohuzel bez reakce. Uz ho mam od Katky (jeste jednou moc dekuju). Nejspis jsem ale leva, pac mi to meri nejaky totalni nesmysly. Snimam teplotu z jednoho mista nekolikrat a je to v rozmezi 34,4 a 37,8, tak nevim. Podle rtutovyho to ma byt 37,1. Tak nevim, jestli nejsem schopna ho drzet kolmo nebo co :-) Asi to chce trenink… Kazdopadne jsem zjistila, ze nespici malou s tim teda nezmerim ani omylem :-)

Já jsem také měřila vždy několikrát po sobě. A z hodnot jsem dělala průměry. Při měření je důležité, že se ty 2 tečky musí spojit do jedné - ale i pak mi to měřilo různě. Když ty hodnoty byly příliš jiné, tak mě to znervozňovalo, že nevím, jak na tom malej vlastně je, takže jsem se na bezdotykovej teploměr vybodla a vrátila se k digitálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 13:51

No jo, kdyz my jsme prave zjistili, ze i ten digitalni co mame je taky na 2 veci. (Samozrejme kupovany specialne pro mimi). Kdyz nam marodil tatinek a mel pres 38 tak podle toho digi nemel vubec teplotu :-( Tak uz fakt nevim jaky teplomer pouzit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.3.11 13:55
Radule28 píše:
No jo, kdyz my jsme prave zjistili, ze i ten digitalni co mame je taky na 2 veci. (Samozrejme kupovany specialne pro mimi). Kdyz nam marodil tatinek a mel pres 38 tak podle toho digi nemel vubec teplotu :-( Tak uz fakt nevim jaky teplomer pouzit.....

Tak to je blbé. Já teda digitálem měřím dítku zásadně v konečníku (bohužel i teď velkému), protože tam mi to přijde nejspolehlivější a měřil dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
24.3.11 14:09

tak jsem teplomer zas vytahla, protoze se mi zdal kuba teplejsi a digital mi 2× ukazal 37.3 a bezdotykovej, 38,8 pak 38,6 a nakonec zas 38,8 to prece neni normalni a kdyz zmerim sebe tak mam 36,6. fakt nevim proc mi neuznali reklamaci :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 14:59

Merime taky tak, akorat pri vice merenich hned po sobe nam i ten digi da jine vysledky :-( a se rtutovym se mi ji moc merit nechce, je jak pytel blech a bojim se, aby se ji tam treba nerozbil… Tak uz nevim kterej vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
24.3.11 15:04
genca píše:
tak jsem teplomer zas vytahla, protoze se mi zdal kuba teplejsi a digital mi 2× ukazal 37.3 a bezdotykovej, 38,8 pak 38,6 a nakonec zas 38,8 to prece neni normalni a kdyz zmerim sebe tak mam 36,6. fakt nevim proc mi neuznali reklamaci :evil:

to bych rekla, ze je v poradku. na diteti nameril konzistentzni teplotu a tobe normalni (nejsi - li tez nemocna). proc veris zrovna tomu digitalu? Zkusilas taky tim digitalem zmerit sebe, jestli nejsi nahodou mrtva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.3.11 15:10

Teda holky tak já myslela jak mi tu vychválíte nejdražší bezdotykovej teploměr a ono se asi nedá říct,že cena odpovídá kvalitě.
No každopádně jsem to vyřešila dudlíkem s digitálním teploměrem a jsem zatím spokojená,sice už jsem slyšela zas názor,že měří nepřesně,ale já bych neřekla.Je fakt,že malého jsem neošálila a dudlík s teploměrem odmítá a klasický dudlík ne,ale ve spaní toho vždy využiju a vyměním mu je :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.3.11 15:15

Já tedy nevím,píšete,že přeměřujete vícekrát za sebou,ale není to blbost?Já změřím jednou a víc neřešim.A myslím,že mi to odpovídalo u malého když byl rozhycovaný naměřila jsem mu 39,1 a po čípku v noci už méně tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.3.11 15:26

Tak jsem porovnala mereni a kdyz je Marecek v klidu, tak digi nameri + - nejakou tu desetinku jinak nez bezdotykac. Staci ale aby se jen trosku mlel na hraci dece a uz je to sakra rozdil. Pravdepodobne nemam ani ten uhel 90 stupnu k celu, kdyz se porad vrti, ze :lol:
Ja tedy ten bezdotykac kupovala hlavne pro mereni v noci nebo proste kdyz spi. Pres den neni problem zmerit rektalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 16:00

Ja zacala merit az vickrat po tom, co jsem zjistila, ze to meri nejak divne…
Jinak jsem ten bezdotykovej chtela taky hlavne na mereni ve spanku, ale ted teda nevim, jestli na nej muzu spolehat. Ani tu teplotu doma mi nenameri stejne jako teplomer kterej tu mame, tak nevim (rozdil treba 2 stupne)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí