Bezdůvodné mazání diskuzí

31281
13.3.19 16:51

napsala si @admin ?

Diskuse byla uzavřená a nebo i smazaná? Pokud jen uzavřená, tak se většinou jako poslední příspěvek před uzavřením dočteš vyjádření adminek s důvodem uzavření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lalelale
13.3.19 16:53

@Mar__tanka1983 melas tu diskuzi videt, uplne do oci bijici troll plus urazeni ostatních. Tohle je jen další provokace. :roll:

• Citovat
  • Upravit
73
13.3.19 16:55

@Mar__tanka1983 děkuji. Již to řeším. Admin mi řekl, že skupinu uzamkli a následně smažou. Po tom co jsem je kontaktovala mi bylo řečeno, že diskuze není závadná, ale lidi pod ní se nevyjadřovali k tématu, ale jen uráželi a šířili nenávist. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.3.19 16:56

@Lalelale Ráda vám přepošlu zprávu od admina kde je jasně napsáno, že chyba není na mé straně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
13.3.19 16:57

@Lalelale už jsem tu diskusi našla a jsem zatím na straně čtyři.
@Petruse 69 hele tak jen co sem zatím stihla dočíst, tak je to asi jasný, ne? Diskuse nenesla žádnou nosnou informaci o tvém ekobioveganství, naopak ještě ti tam několik uživatelek napsalo, že tohle není tvoje první trolí diskuse a pak se tam už jen napadalo. Tak proto asi byl, celkem logicky, uzamčená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.3.19 16:58

@Mar__tanka1983 https://www.emimino.cz/…atky-347019/
tema jako takove jiste zavadne neni, ale krome uvodniho prispevku zakl. nic kloudneho nenapsala a jeste zacala urazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.3.19 16:59

@Mar__tanka1983 Tak moje 1. “trollí” diskuze jak píšete se taky řešila s adminy. Ti na ní neshledali nic závadného a tal nebyl důvod jí mazat, protože to tudíž nebyl troll. Ono se tady taky považuje vše co “vyčnívá z davu” za troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.3.19 17:00

@debra.morgan Říkáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.3.19 17:01
@Petruse 69 píše:
@debra.morgan Říkáte vy?

ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
13.3.19 17:07

@Petruse 69 Petruše, diskuzi jsem pouze zamkla, pokud budete chtít, opravdu doporučuji soukromou skupinku. Jinak rozhodně nejsem příznivcem mazání, ani vás nenazývám trolem, ale bohužel jste se nachomýtla u kontroverzních témat, která dost často trolové zakládají, aby vyvolali flame.

Díky za pochopení, Iva :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
13.3.19 17:07

Heleď Petruš, ono nediv se, když tu víříš vody dotazy typu „mám pojmenovat své dítě Ohio, Singapur nebo Ash“. Já sem hned nevěděla, ale když jsem si přečetla seznam tebou založených diskusí, tak mi hned vytanulo na mysli „jo, to je tahle…“ :?
Prostě vyčníváš z davu a budeš za trolla, no…protože co diskuse, to perla (z pohledu běžnýho uživatele emimina). Možná, kdyby si místo dohadování se, ve svých diskusích začala nějak rozumně reagovat a psát, tak by se s tebou na dané téma leckdo pobavil, ekobio matek je tu podle mě docela dost.
Takhle to (bohužel pro tebe) vypadá, že fakt jen trolíš…

Příspěvek upraven 13.03.19 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.3.19 17:08

Tebe asi v dětství málo hladili. Jinak si neumím vysvětlit tohle vyvolávání pozornosti. Nám tady jste celkem jedno. Maximálně si poklepeme na čelo. Ale ty se sebou musíš být celý život. A to ti přeju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
13.3.19 17:17

Vybírám z Vašich přspěvků v dané „diskuzi“:

• fuk you
  • vybliju se vám na hlavu…to mi uleví
  • :poblion: :poblion: :poblion:

Diskuze vlastně absolutně žádná. Fakt věříte tomu, že vám to zamkli BEZDŮVODNĚ?? 8o
Chováte se naprosto otřesně, jestli s Váma tohle udělalo to eko veganství, tak byste asi vážně měla uvažovat o změně a radši poslechnout manžela a rodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
13.3.19 17:20

Tak když se někdo chová jako troll, nemůže se divit, že je za trola považován. Proč v těch svých diskuzích potom normálně nediskutujete, ale jen se urážíte nebo urážíte ostatní, aspoň co jsem viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
13.3.19 17:30

V tomto pripade s uzavrenim diskuse souhlasim. Skoro vsechny zakladatelciny diskuse jsou kontroverzni a ani ona v nich nereaguje primerene. Od zacatku se vlastne ani neda ocekavat, ze by diskuse k necemu vedla. Jestli zakladatelka neni troll, tak by v jejim pripade byla na miste navsteva psychologa, evidentne je jeji problem vaznejsi, nez mala podpora rodiny v jejim osamelem ekoveganskem boji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová