Bezdůvodné mazání diskuzí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
13.3.19 17:30

@admin nezlobte se na mne, ale ona se u těch diskuzí nenachomytla, ale založila je - zcela zjevně kontroverzně - a pak v nich reagovala způsobem, jakým uvedla @lorelai947 to je pak těžko se divit, ze ji považujeme za trolla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.3.19 17:37

@Halamka jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.3.19 17:37

@Tichošlápek kontroverzně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.3.19 17:38

@mroe kontroverzní???!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
13.3.19 17:43
@mroe píše:
V tomto pripade s uzavrenim diskuse souhlasim. Skoro vsechny zakladatelciny diskuse jsou kontroverzni a ani ona v nich nereaguje primerene. Od zacatku se vlastne ani neda ocekavat, ze by diskuse k necemu vedla. Jestli zakladatelka neni troll, tak by v jejim pripade byla na miste navsteva psychologa, evidentne je jeji problem vaznejsi, nez mala podpora rodiny v jejim osamelem ekoveganskem boji.

Naprostý souhlas… Pokud tohle není troll, tak potřebuje pomoc… Ale osobně nevěřím, za mě troll

• Citovat
  • Upravit
25126
13.3.19 17:51
@Mar__tanka1983 píše:
Heleď Petruš, ono nediv se, když tu víříš vody dotazy typu „mám pojmenovat své dítě Ohio, Singapur nebo Ash“. Já sem hned nevěděla, ale když jsem si přečetla seznam tebou založených diskusí, tak mi hned vytanulo na mysli „jo, to je tahle…“ :?
Prostě vyčníváš z davu a budeš za trolla, no…protože co diskuse, to perla (z pohledu běžnýho uživatele emimina). Možná, kdyby si místo dohadování se, ve svých diskusích začala nějak rozumně reagovat a psát, tak by se s tebou na dané téma leckdo pobavil, ekobio matek je tu podle mě docela dost.
Takhle to (bohužel pro tebe) vypadá, že fakt jen trolíš…

Joo to si taky pamatuju, to se fakt úplně nabízelo odpovědět zabiram si pro dítě jméno Kostelec nad Labem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.3.19 18:31

@lorelai947 vytržené z kontextu, vtipu, citace a ironie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
13.3.19 18:36
@admin píše:
@Petruse 69 Petruše, diskuzi jsem pouze zamkla, pokud budete chtít, opravdu doporučuji soukromou skupinku. Jinak rozhodně nejsem příznivcem mazání, ani vás nenazývám trolem, ale bohužel jste se nachomýtla u kontroverzních témat, která dost často trolové zakládají, aby vyvolali flame.Díky za pochopení, Iva :srdce:

To jako doopravdy? „Náhodou se nachomýtla“ u kontroverzních témat? Jiné uživatelky blokujete za to, že si ve svých skupinách po vzájemné dohodě vymění názory a tuto uživatelku, zcela evidentně vyvolávající konflikty, omluvíte, že se „nachomýtla“?

Uživatelka záměrně zakládá kontroverzní témata, na tom by ale nebylo nic závadného, nicméně ve svých tématech není schopna normálně diskutovat, jen napadá a uráží ostatní. Nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
13.3.19 18:38
@Petruse 69 píše:
@lorelai947 vytržené z kontextu, vtipu, citace a ironie

Tam žádnej kontext nebyl, tímto způsobem jste „diskutovala“ s ostatními. Nic jsem nevytrhávala, jsou to vaše jednotlivé reakce nebo odpovědi na diskuzní příspěvky.
A chováte se tak snad v každém svém založeném tématu. Tak se nedivte, že vypadáte jako troll - chováte se tak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
13.3.19 18:53

@Tichošlápek Dobrý den, nepsala jsem, že se nachomýtla u diskuzí, ale u témat – tedy, že si taková vybírá… :) Nabídla jsem jí, že pokud to myslí vážně, doporučuji skupinu. Víc v tom bohužel nemohu udělat. Hezký den, Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
13.3.19 18:58

@AnastazieB
Anastazie, chápu vás. Diskuzi jsem zamkla a nabídla variantu pro zakladatelku.
Mějte se krásně, Iva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.3.19 19:00

@admin sloveso nachomytnout se ovšem znamená někde se náhodně vyskytnout, k něčemu se priplest. Nikoli si něco vybrat. Nic ve zlem, takto to proste jen nedavalo smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.11.19 15:46

@admin můžu se zeptat, proč byla smazána diskuse o plísni? Nikdo tam nediskutoval sprostě, nikdo zakladatelku nenapadal, naopak kdo tam byl arogantní byla anonymní zakladatelka. To jen proto že se jí nepřizvukovalo a odpovědi se jí nelíbili tak se to smazalo? To jako opravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
10.12.19 09:12

@Tom-Jerry Dobrý den,

omlouvám se, Váš koment nám zapadl.

Diskuze byla smazaná na žádost zakladatelky. :) Většina smazaných témat je uvedená tady: https://www.emimino.cz/…emata-94557/ – píšeme tam vše, kromě reklamních/spamových témat, co mažeme rovnou.

Hezký den, Iva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.20 15:59
@admin píše:
@Tom-Jerry Dobrý den,

omlouvám se, Váš koment nám zapadl.

Diskuze byla smazaná na žádost zakladatelky. :) Většina smazaných témat je uvedená tady: https://www.emimino.cz/…emata-94557/ – píšeme tam vše, kromě reklamních/spamových témat, co mažeme rovnou.

Hezký den, Iva :mavam:
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová