Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen mne klidně jmenuj
jinak ano trollu je tu spousta a dost často trousí cilene konfliktní diskuzní příspěvky, jako tvůj o podporováni nadvlády mužů, kterým by zeny neměly ustupovat ani při vyberu jmen pro společné děti
já myslím vzhledem k tvé diskuzi, že bys měla ráda, že tě někdo podezřívá z trollingu a ne z úplné debility
@Kaileee píše:
já myslím vzhledem k tvé diskuzi, že bys měla ráda, že tě někdo podezřívá z trollingu a ne z úplné debility
ano je tu spousta trolích diskuzí a mimochodem pokud ta jména myslíš opravdu vážně tak se vůbec nediv že si lidi myslí že jsi troll
@Petruse 69 pokud jsi požila dnes ráno alkohol nebo něco jiného, než začneš dále psát, vyčkej ve vlastním zájmu, až tato droga z tebe vyprchá
nejsi ani vtipná, tak nevím, co to jako má znamenat
@ka2ka píše:
ano je tu spousta trolích diskuzí a mimochodem pokud ta jména myslíš opravdu vážně tak se vůbec nediv že si lidi myslí že jsi troll
Přesně
Chudák dítě.
@Kaileee píše:
Vyjimecne s Tebou souhlasim,ta predchozi diskuze je fakt ulet a normalni clovek takova jmena neda
ale pobavilo me to - ta predstava,ze misto Natalko budu u nas na vesnici na hristi volat Kalifornie je fakt bozi ![]()
Tak ona je mezi trolem a magorem tenka hranice.pri tvych vyjadreni bych byla rada ze te jen nekdo oznaci jako trola.pro me si magor
Ano, je jich tu hodně. Ale vždycky to pak tady trochu zvedne náladu ![]()
„Má to být moje 3. dítě u výběru jmen pro první jsme volili české “klasiky”, ale teď bych chtěla něco víc zajímavého a možná lehce exotického. Mám takový svůj menší wish list : Kalifornie, Singapur, Ash a nebo Ohio (to ke taková moje srdcovka).“
Ale vždyť ty jsi troll. Nebo jsi až na morek.
@Petruse 69 tak internetový diskuze, kdybys náhodou nevěděla, fungují tak, že se v nich diskutuje a každý může říct svůj názor i ten negativní. Dále je tu běžné tykání. Kladení smysluplných dotazů (těch je žel pomálu).
@hanka.br. píše:Ale vždyť ty jsi troll. Nebo jsi až na morek.
Ta nemá ani morek, jak je dutá ![]()