Trolling a jak to tu funguje?

21311
14.2.19 12:37

Jen mne klidně jmenuj ;) jinak ano trollu je tu spousta a dost často trousí cilene konfliktní diskuzní příspěvky, jako tvůj o podporováni nadvlády mužů, kterým by zeny neměly ustupovat ani při vyberu jmen pro společné děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
14.2.19 12:39

já myslím vzhledem k tvé diskuzi, že bys měla ráda, že tě někdo podezřívá z trollingu a ne z úplné debility

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73

@Tichošlápek “nadvláda mužů” to byl vtípek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73

@Kaileee cože?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
14.2.19 12:40
@Kaileee píše:
já myslím vzhledem k tvé diskuzi, že bys měla ráda, že tě někdo podezřívá z trollingu a ne z úplné debility
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27736

ano je tu spousta trolích diskuzí a mimochodem pokud ta jména myslíš opravdu vážně tak se vůbec nediv že si lidi myslí že jsi troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

@Kaileee bacha začne ti psat soukromé zprávy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
14.2.19 12:41

@Petruse 69 pokud jsi požila dnes ráno alkohol nebo něco jiného, než začneš dále psát, vyčkej ve vlastním zájmu, až tato droga z tebe vyprchá
nejsi ani vtipná, tak nevím, co to jako má znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.2.19 12:49
@ka2ka píše:
ano je tu spousta trolích diskuzí a mimochodem pokud ta jména myslíš opravdu vážně tak se vůbec nediv že si lidi myslí že jsi troll

Přesně :mrgreen: Chudák dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
14.2.19 12:50
@Kaileee píše:

Vyjimecne s Tebou souhlasim,ta predchozi diskuze je fakt ulet a normalni clovek takova jmena neda :mrgreen: ale pobavilo me to - ta predstava,ze misto Natalko budu u nas na vesnici na hristi volat Kalifornie je fakt bozi :palec:

• Citovat
  • Upravit
48576

Tak ona je mezi trolem a magorem tenka hranice.pri tvych vyjadreni bych byla rada ze te jen nekdo oznaci jako trola.pro me si magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ano, je jich tu hodně. Ale vždycky to pak tady trochu zvedne náladu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
14.2.19 12:52

„Má to být moje 3. dítě u výběru jmen pro první jsme volili české “klasiky”, ale teď bych chtěla něco víc zajímavého a možná lehce exotického. Mám takový svůj menší wish list : Kalifornie, Singapur, Ash a nebo Ohio (to ke taková moje srdcovka).“

Ale vždyť ty jsi troll. Nebo jsi až na morek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.2.19 12:53

@Petruse 69 tak internetový diskuze, kdybys náhodou nevěděla, fungují tak, že se v nich diskutuje a každý může říct svůj názor i ten negativní. Dále je tu běžné tykání. Kladení smysluplných dotazů (těch je žel pomálu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
14.2.19 12:54
@hanka.br. píše:Ale vždyť ty jsi troll. Nebo jsi až na morek.

Ta nemá ani morek, jak je dutá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová