Bezohlednost dnesnich matek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8037
30.1.19 18:03
@Hobitka píše:
@Maminanamatersky Ja mela taky takovy zazitek. Syn si krasne hral s autem, nacez prisel jiny chlapecek a auto mu vyrval. Syn rval jak tur. Chlapeckova matka to vyresila, ovsem salamounsky, vzala nejake jine auto a povida - podivej, dame ho chlapeckovi (jako memu synovi), aby neplakal. Skoda, ze nedrzela v ruce tisicovku, vyrvala bych ji ji z ruky a podstrcila ji stovku, aby neplakala :mrgreen: .
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
30.1.19 18:03

Asi bych mu jednu placla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
30.1.19 18:05
@Maminanamatersky píše:
@tininas Je jedinacek. Aspon zatim. Nemyslim ale, ze kdyz se sourozenci mydli doma, ze muzou beztrestne ubližovat cizim detem venku a ze to omlouva netecnost jejich rodicu :nevim:

Takto jsem to nemyslela. Spíš že se to dítě dokáže bránit samo. :) A nepotřebuje maminku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
30.1.19 18:29

Jsi hysterka. Uz vidim triletaka, jak na nekom kleci a busi pestmi. Jsou to deti, proboha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.1.19 18:33

Já fakt nechápu ty dnešní matky. Mě někdo mlátit dítě, změním se v devítihlavou saň a agresora usměrním tak, že se mýmu dítěti bude vyhýbat ještě na vejšce. Přihlížející maminku poučím o zanedbané výchově. Proč si nechat líbit záměrnou a cílenou agresi za přihlížení rodičů?

• Citovat
  • Upravit
1439
30.1.19 18:56

@VitaminC Ze jsi s takovym nesetkala, neznamená, ze takove deti nejsou. Snad vim, ceho jsem byla svedkem na vlastní oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
30.1.19 19:05
@VitaminC píše:
Jsi hysterka. Uz vidim triletaka, jak na nekom kleci a busi pestmi. Jsou to deti, proboha..

Musis chodit vice mezi deti. Myslim, ze by stacil tyden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30828
30.1.19 19:33
@VitaminC píše:

Treba moje trileta dcera v afektu naklekla na rocniho brachu a mlatila mu hlavou o zem. Pritom meli vzdy nadstandardne dobre vztahy a nikdy nic takoveho nevidela. Stalo se to jednou a naposled, ale stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
30.1.19 19:48

Já sama jsem dítěti které naší Amalce ubližovalo normálně vynadala a hotovo. Nebudu čekat jestli si máma svého dítěte vůbec všímá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
30.1.19 19:51

@VitaminC To, že si nic takového nikdy neviděla, neznamená, že to neexistuje. A ne všechny děti jsou hodné a vychované. Obzvlášť v dnešní době volné výchovy. Můj syn měl ve školce kluka, kterej musel být pod neustálým dozorem, protože bil děti, škrtil a úplně navážno a silou. Učitelky měli co dělat, aby ho stihly ohlídat. Já bych takové dítě ze školky vyloučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
30.1.19 19:56
@Hobitka píše:
@Maminanamatersky Ja mela taky takovy zazitek. Syn si krasne hral s autem, nacez prisel jiny chlapecek a auto mu vyrval. Syn rval jak tur. Chlapeckova matka to vyresila, ovsem salamounsky, vzala nejake jine auto a povida - podivej, dame ho chlapeckovi (jako memu synovi), aby neplakal. Skoda, ze nedrzela v ruce tisicovku, vyrvala bych ji ji z ruky a podstrcila ji stovku, aby neplakala :mrgreen: .

Jsme se s mužem zasmáli :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.1.19 20:01

Budeš se muset postavit za své dítě a být asertivnější.
Bohužel Gaussova křivka je neúprosná a týká se i inteligence. Nedá se čekat, že člověk bude neustále narážet jen na inteligentní a empatické bytosti. Naopak pravděpodobnost je větší pro srážku s debily a hlupáky.

Fracka bych chytila a seřvala na tři doby (opakovaně provedeno v minulosti, když se takovýhle zmetci (i větší) pouštěli nejen do mého dítětě a matka jen čuměla.
To samé bych udělala s matkou na ulici.

@tininas píše:
Takto jsem to nemyslela. Spíš že se to dítě dokáže bránit samo. :) A nepotřebuje maminku. :)

Dvouleté dítě tohle fakt úplně běžně nezvládá, záleží vždy na charakteru.

@VitaminC píše:

To je krásná ukázka zúženého vidění. Co jsem neviděla, to neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
30.1.19 20:02

Jo tak to znám moc dobře, říkám jim UB M ( úplně blbé matky) třeba včera přišly 3 brecy, od pohledu divný ženský a jeste když jsou v tlupe, můj syn si skákal venku na trampolinach, 18 m, přiletěli tam 4 totální zvířata, skočili k synovi na trampolínu a samozřejmě ho shodili, brecy nic, tak jsem nastoupila já, servala děti i ty matky a to se mi stává furt, zvlášť pokud jich je víc, to jsou asi silné v kramflecich a všichni uhnete, teď jsme přišli a vy jdete, už toho mám taky dost tu bezohlednost, děti si neusmerni a chovají se jak zvířata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148499
30.1.19 20:05
@tininas píše:
Takto jsem to nemyslela. Spíš že se to dítě dokáže bránit samo. :) A nepotřebuje maminku. :)

Ne všechny děti jsou dravé. Můj syn a treba i vnučka, ti by jen stali a koukali, nebo plakali.Kazdy nemá ostré lokty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
30.1.19 20:29
@tininas píše:

No nevim, nemyslim, ze by se ubranila o hlavu vetsimu klukovi, i kdyby mela deset sourozencu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová