Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pak někdo jako ty tady založí diskuzi „přišla mi exekuce a vůbec nevím za co“…
Velmi pravděpodobně bude stačit dojít na dopravní podnik, nechat si vyjet celkový dluh a zaplatit, dopravní podniky na vymáhání většinou nespěchají (za předpokladu, že máš pobyt v čr a podepsala jsi revizorovi uznání dluhu).
Příspěvek upraven 29.01.19 v 22:01
Švihej na dopravak se domluvit. Než z toho bude něco horšího… Jestli uz není. Jak dlouho to „známá“ neplatí?
Co nejrychleji si zařiď splátkový kalendář, pokud to nemůžeš zaplatit najednou. ![]()
Tak určitě se dá normálně doplatit a taky bych ti to doporučila, protože takhle lidem přijde po x letech že dluží DP třeba 50 000 ![]()
Okamzite volat na dopravni podnik a resit. Mozna si najit brigadu, abys nemela problem se zaplacenim 700 kc
jinak neplaceny pokuty obvykle konci exekuci…
Takové věci si člověk musí hlídat a ne to nechat platit známou
![]()
Urcite pokuta pujde nejak doplatit, mozna ti daji nejake penale.
já tomu nějak nerozumím … ty jsi dostala pokutu a známá ji měla splácet???
Dobrý den, mám takový problém. Loni v ůnoru jsem dostala nešťastnou náhodou pokutu. Byl to den blbec, neměla jsem u sebe peněženku ani žádné peníze a poprvé v životě jsem to riskla, přeci jen bylo kolem 7 večer a v tuto hodinu jich už moc nejezdí… Tak si jedu a najednou revizní kontrola, V tu chvíli jsem myslela že mě asi porazí
Jsem studentka a nemám velký přísun peněz, do 8 dní jsem šla pokutu zaplatit s tím že mi revizor udělil pokutu 720. Platím u pokladny DPO a paní mi řekne 1520, nechápala jsem. Tak mi vysvětlila že první týden je pokuta 720 a pak se navýší. Joo to jsem nevěděla. Tak jsem si dala pokutu na splátky po 200,–. O zhruba 2 týdny později jsem jela s kamarádkou 2 zastávky a zapomněla jsem si ve spěchu cvaknout. A co se nestalo
dalších 1500 mínus. Šla jsem hned na dpo a dát si pokutu na splátky protože jsem byla švorc. Na obou dvou pokutách jsem zaplatila 400,– a Dál mi to měla splácet známá, jenže ta na to nějak zapomněla a až teď jsem to zjistila. Dá se pokuta ještě doplatit nebo nevíte co se s ní děje? Budu ráda za vaše rady.