Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
je naprosto bezpečné používat kondom při jakékoli poloze například na koníčka? S partnerkou se nám totiž při této poloze stalo, že jsem poté na spodní části mého penisu, pod kořenem téměř až na varlatech, nalezl lepivou doběla zabarvenou tekutinu a nejsme si jistí, zda se jedná o můj preejakulát, který vytekl z kondomu nebo partnerčin poševní sekret. Děkuju za odpověd ![]()
Viděla bych to na poševní sekret, doběla lepivý díky povrchu kondomu. Preejakulát/ejakulát by ti neměl stéct po penise, pokud jej kondom zcela obepíná (což by měl) ![]()
Pokud je kondom správně nasazený (tj. až úplně ke kořeni) a neochabne erekce, tak je bezpečný při jakékoli poloze.
Musí se ale okamžitě po vyvrcholení vytáhnout, pak dochází k ochabnutí, sperma může opravdu vytéct. Stejně tak z mojí zkušenosti je blbé nějaké sáhodlouhé oddalování ejakulace, penis ochabuje, ztrácí na objemu, kondom se může shrnout.
@Anonymní píše:
Když to bude sperma, tak Ti přibude další bílej sekret a to mlíko
Proc anonymne? Rejeme zasedne neanonymne
Nejbezpecnejsi pri sexu s kondomem je paralen mezi kolena
ale ok, bylo to tvy holky- pokud to bylo hustsi a tvoje pokud to bylo vodnatejsi. Jinak jeste preventivne bych doporucila pri delsi jizde gumicky vymenit
@Jakub8
@svycarka No já ti nevím
Já mám pocit, že někdy jsem byla vodnatější spíš já a že sperma bylo hustší
Ale nikdy jsem to nestudovala, takže fakt nevím ![]()
@Petule030 ja prave z mladych let si pamatuju, ze on byl vodnatejsi..ale tezko rict. kazda to mame i chlapy jinak
ja to zkoumala jen diky tomu, ze to bylo odeslano na pupek
![]()
@svycarka
Aha. Já už si konzistenci spermatu ex nepamatuju, takže mám v mysli jen hustší přítelovo. Ale jak píšeš, každý to máme jinak
A se přiznám, že i já sama to mívám někdy takové, jindy makové ![]()
@svycarka píše:
Nejbezpecnejsi pri sexu s kondomem je paralen mezi kolenaale ok, bylo to tvy holky- pokud to bylo hustsi a tvoje pokud to bylo vodnatejsi. Jinak jeste preventivne bych doporucila pri delsi jizde gumicky vymenit
@Jakub8
svýcarko, ráda se nechám poučit, ale potřebuju trochu technických detailů. Popiš prosím co nejpřesněji moment, v kterém bys doporučovala gumičky měnit. Děkuji za kladné vyřízení mé žádosti o odpověď.
har.
@harpyje tak jakozto jako mlada jsem gumicky pouzivala presedlavala jsem vetsinou na jinou po 10 min sexu. proste jsem to stopla a vymenila. jisteze ne ve chvili kdy byl pred. ale to je snad jiste kazde jasne, ci ne? ![]()