Bezpečné polohy při sexu s kondomem

1
11.9.14 21:43

Bezpečné polohy při sexu s kondomem

Ahoj,
je naprosto bezpečné používat kondom při jakékoli poloze například na koníčka? S partnerkou se nám totiž při této poloze stalo, že jsem poté na spodní části mého penisu, pod kořenem téměř až na varlatech, nalezl lepivou doběla zabarvenou tekutinu a nejsme si jistí, zda se jedná o můj preejakulát, který vytekl z kondomu nebo partnerčin poševní sekret. Děkuju za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
11.9.14 21:47

:think: Viděla bych to na poševní sekret, doběla lepivý díky povrchu kondomu. Preejakulát/ejakulát by ti neměl stéct po penise, pokud jej kondom zcela obepíná (což by měl) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
11.9.14 21:47

Priste ochutnat a bude jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.9.14 21:48
@pikola píše:
:lol: Rada nad zlato :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
11.9.14 21:53

@pikola ty jedeš :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
11.9.14 22:17

Pokud je kondom správně nasazený (tj. až úplně ke kořeni) a neochabne erekce, tak je bezpečný při jakékoli poloze.
Musí se ale okamžitě po vyvrcholení vytáhnout, pak dochází k ochabnutí, sperma může opravdu vytéct. Stejně tak z mojí zkušenosti je blbé nějaké sáhodlouhé oddalování ejakulace, penis ochabuje, ztrácí na objemu, kondom se může shrnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.9.14 23:23
@Anonymní píše:
Když to bude sperma, tak Ti přibude další bílej sekret a to mlíko :D

Proc anonymne? Rejeme zasedne neanonymne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
11.9.14 23:31

Nejbezpecnejsi pri sexu s kondomem je paralen mezi kolena ;) ale ok, bylo to tvy holky- pokud to bylo hustsi a tvoje pokud to bylo vodnatejsi. Jinak jeste preventivne bych doporucila pri delsi jizde gumicky vymenit ;) @Jakub8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.9.14 00:12

@svycarka No já ti nevím :think: Já mám pocit, že někdy jsem byla vodnatější spíš já a že sperma bylo hustší :think: Ale nikdy jsem to nestudovala, takže fakt nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.9.14 00:19

@Petule030 ja prave z mladych let si pamatuju, ze on byl vodnatejsi..ale tezko rict. kazda to mame i chlapy jinak :mrgreen: ja to zkoumala jen diky tomu, ze to bylo odeslano na pupek :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.9.14 00:24

@svycarka :lol: Aha. Já už si konzistenci spermatu ex nepamatuju, takže mám v mysli jen hustší přítelovo. Ale jak píšeš, každý to máme jinak ;) A se přiznám, že i já sama to mívám někdy takové, jindy makové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
12.9.14 01:18
@svycarka píše:
Nejbezpecnejsi pri sexu s kondomem je paralen mezi kolena ;) ale ok, bylo to tvy holky- pokud to bylo hustsi a tvoje pokud to bylo vodnatejsi. Jinak jeste preventivne bych doporucila pri delsi jizde gumicky vymenit ;) @Jakub8

svýcarko, ráda se nechám poučit, ale potřebuju trochu technických detailů. Popiš prosím co nejpřesněji moment, v kterém bys doporučovala gumičky měnit. Děkuji za kladné vyřízení mé žádosti o odpověď.

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.9.14 08:03
@pikola píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
13.9.14 19:10

@harpyje tak jakozto jako mlada jsem gumicky pouzivala presedlavala jsem vetsinou na jinou po 10 min sexu. proste jsem to stopla a vymenila. jisteze ne ve chvili kdy byl pred. ale to je snad jiste kazde jasne, ci ne? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí