Bezpečný plavecký kruh pro 2leté dítě s nosností nad 15kg

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4066
21.5.12 21:11

@Trojlístek zkoušela jsem ho tam různě poupravit a stejně se přetáčel. ne hned ale jakmile se trochu víc hýbal a dal nohy víc svisle :nevim: věř mi že mě to taky mrzí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
21.5.12 21:13

napadlo mě jestli není ten oranžový méně stabilní, vhodný spíš pro ty děti co se fakt učí už plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
21.5.12 21:15

@wewik Tak ono je to hlavně pomůcka na plavání. A co výměna? Nebo ho prostě vrať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
21.5.12 21:28

spíš ho nechám na později, až se bude učit plavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
22.5.12 09:37
@wewik píše:
Tak dneska jsme byli poprvé na bazéně s tím novým oranžovým kruhem. A asi vás nepotěším ale mě sklamal. myslela jsem že za ty peníze to bude opravdu něco lepšího než obyč kruh a bylo to spíš naopak. nemohla jsem ho z ruky pustit ani nachvilku. V okamžiku kdy měl nohy dolů svisle jako by stál se mi celý přetočil dozadu. Když měl nožky tak jako by plaval víc ke hladině tak to bylo vpohodě. Nezdálo se mi to tak jsem mu ještě zkoušela přitáhnout ty popruhy, ještě přifouknout ale pořád se mi přetáčel. Stačilo aby párkrát víc zablbnul a kdybych ho nejistila tak se utopí Nechci vás rozhodně odrazovat (třeba mám zvláštní dítě ) ale já mu dám radši příště normální kruh a tenhle ten nechám na později na učení plavání

Myslím, že oranžový je mu velký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
22.5.12 09:39

Já čekám kruh každým dnem, ale červený, který by měl stačit ještě do 3 let. Uvidím, aspoň podle toho, co psala paní, jenže ho vyzkoušíme až o prázdninách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
23.5.12 12:17

Tak dnes mi kruh přišel, červený, je psaný od 6m do 4let, tedy do 18kg. Holka má 26m, 12kg a obvod hrudníku 43cm a je jí bezvadně. Určitě bezproblémů celý rok využijeme.
Takže si myslím, že oranžový kruh je pro větší děti, tedy od 4let určitě. A ikdyž kila jsou na hraně, rozhodně bych pro věkově menší děti nepořizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí