Bezplavkové wellnes a mestruace

7997
17.2.17 08:21

Bezplavkove welnes a mestruace

Holky mám dotaz dnes odjíždím na welnes pobyt ale bohužel jsem dostala menstruaci nečekaně a potřebuju vyřešit problém zjistila jsem že to je bezplavkove welnes jak to řešit když krvacim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
17.2.17 08:22

Max s tamponem, ale jinak bez plavek a menses jde těžko dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.2.17 08:26

No právě že teď už s tím nic nenadelam a fakt nevím jak to řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
17.2.17 08:27

Kalíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.2.17 08:27

Tampon, kalisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.2.17 08:28

@iiiv kalisek nepouzivam takže ten těžko sezenu za hodiny tampony mám ale nějak si nedovedu přestavit že bych si ho vzala bez plavek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
17.2.17 08:31

Prostě do vody nejít a nechat to propadnout. chápu musí to být nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
@lovean píše:
@iiiv kalisek nepouzivam takže ten těžko sezenu za hodiny tampony mám ale nějak si nedovedu přestavit že bych si ho vzala bez plavek

Kalisek sezenes treba i v dm…no tak si snurku od tamponu schovas co je na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15502
@lovean píše:
@iiiv kalisek nepouzivam takže ten těžko sezenu za hodiny tampony mám ale nějak si nedovedu přestavit že bych si ho vzala bez plavek

:roll: Tak si tam strč i tu šňůrku, nebo ji ustřihni :roll:
To jsou starosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
17.2.17 08:32

Kalíšek seženeš ale pokud ho nepoužíváš tak to tak rychle asi nezkoušej, tampon je v pohodě, já jsem normálně nahá s tamponem, šňůrku schovám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23298
17.2.17 08:32

Tampon. Ve wellness budete chodit v zupanu, tak to je v pohode. Akorat do tech bazenu a virivky a saun to musite nejak zkousnout, nic jineho nezbyva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
17.2.17 08:37

No tak prostě nepůjdeš do wellness, umíš si představit že vznikne nějaká nehoda? Ustála by jsi to a obhájila si to před ostatními? To asi ne, menstruace do saun a vířivek prostě nepatří. My ženy máme tu smůlu a musíme s tím počítat i s komplikacemi s tím spojenými.
Jestli se přece jenom rozhodneš použít tampon tak použij aspoň tampony do vody ne ty obyčejné vatové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
17.2.17 08:51

Menstruace neni nemoc, rozhodne bych nenechala poukaz propadnout. V lekarne se daji koupit specialni tampony do vody, pouzivala jsem je pred kaliskem a v pohode. Koupit pro jistotu vetsi velikost a chodit je menit casto a bude to v pohode. Snurka se da schovat nebo jsem ji strihala. Uzij si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
17.2.17 08:52

No.. Být tebou já to nechám propadnout.. Při, nedej Bože, nějaké nehodě, by ses hanbou propadla, už by tě do toho hotelu nemuseli nikdy pustit a navíc pohledy ostatních lidí??
Mně by to za to nestálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.2.17 08:52

Já pořád necháou problém… Vezmu tampon a sňůrku zastrčím dovnitř taky… Proč bych si ho musela po každém bazénku měnit?
Neco mi uniká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria