Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mám dotaz dnes odjíždím na welnes pobyt ale bohužel jsem dostala menstruaci nečekaně a potřebuju vyřešit problém zjistila jsem že to je bezplavkove welnes jak to řešit když krvacim?
Max s tamponem, ale jinak bez plavek a menses jde těžko dohromady
No právě že teď už s tím nic nenadelam a fakt nevím jak to řešit
@iiiv kalisek nepouzivam takže ten těžko sezenu za hodiny tampony mám ale nějak si nedovedu přestavit že bych si ho vzala bez plavek
Prostě do vody nejít a nechat to propadnout. chápu musí to být nepříjemné.
@lovean píše:
@iiiv kalisek nepouzivam takže ten těžko sezenu za hodiny tampony mám ale nějak si nedovedu přestavit že bych si ho vzala bez plavek
Kalisek sezenes treba i v dm…no tak si snurku od tamponu schovas co je na tom?
@lovean píše:
Tak si tam strč i tu šňůrku, nebo ji ustřihni ![]()
To jsou starosti…
Kalíšek seženeš ale pokud ho nepoužíváš tak to tak rychle asi nezkoušej, tampon je v pohodě, já jsem normálně nahá s tamponem, šňůrku schovám ![]()
Tampon. Ve wellness budete chodit v zupanu, tak to je v pohode. Akorat do tech bazenu a virivky a saun to musite nejak zkousnout, nic jineho nezbyva ![]()
No tak prostě nepůjdeš do wellness, umíš si představit že vznikne nějaká nehoda? Ustála by jsi to a obhájila si to před ostatními? To asi ne, menstruace do saun a vířivek prostě nepatří. My ženy máme tu smůlu a musíme s tím počítat i s komplikacemi s tím spojenými.
Jestli se přece jenom rozhodneš použít tampon tak použij aspoň tampony do vody ne ty obyčejné vatové.
Menstruace neni nemoc, rozhodne bych nenechala poukaz propadnout. V lekarne se daji koupit specialni tampony do vody, pouzivala jsem je pred kaliskem a v pohode. Koupit pro jistotu vetsi velikost a chodit je menit casto a bude to v pohode. Snurka se da schovat nebo jsem ji strihala. Uzij si to ![]()
No.. Být tebou já to nechám propadnout.. Při, nedej Bože, nějaké nehodě, by ses hanbou propadla, už by tě do toho hotelu nemuseli nikdy pustit a navíc pohledy ostatních lidí??
Mně by to za to nestálo…
Já pořád necháou problém… Vezmu tampon a sňůrku zastrčím dovnitř taky… Proč bych si ho musela po každém bazénku měnit?
Neco mi uniká?