Bezpříznaková mykoza

854
22.9.15 17:42

Bezpříznaková mykoza

Včera jsem si na gynekologii vyslechla, že mám mykozu. Jenže já žádné pálení ani svědění nemám, nic prostě, dále mi bylo řečeno, že mám výtok, který bude prvokovévo rázu. Dostlaa jsem antibiotika Entizol 250. Tyto antibiotika jsou i na mykozu? O léčbě mykozy se mi gynekolog nezmínil. Měly jste někdy bez příznakovou mykozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
22.9.15 18:37

Neboj, Entizol by měl pomoct na mykózu. Však si přečti příbalový leták ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
22.9.15 18:43

Právě, že v příbalovém píšou, že během léčby entizolem- který je na ty prvoky, se mohou vyskytnout kvasinkové infekce, bojím se, že gynekolog něco zanedbal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.9.15 18:48

Možná máš zánět bakteriálního původu, proto se ti třeba ještě neozvaly příznaky :think: Někdy je to dost zrádné, protože to může mít stejné projevy jako kvasinky a někteří lékaři od stolu píšou léky na kvasinky a přitom… Dělal ti gynekolog nějaké testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
22.9.15 18:49

@Petule030 on řekl, vidíte tady je mykoza a hned to vedle prvok. Gynekolog stěr nedělal, zjistil to od pohledu, viděla jsem to na obrazovce a opravdu to pěkné nebylo, takže asi aplikuju krém canesten pro jistotu ale jen jeden, víc už aplikátorů nemám, tak snad bude stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.9.15 18:58

Na obrazovce? Tvůj gynekolog má mikroskopický prohlížeč? 8o Jů, to bych taky chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
22.9.15 19:31

@Petule030 nevim co to má :D prostě koukám na obrazovku a vidím čípek a vše vevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí