Bílé auto - ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
23.9.13 14:23

Bílá barva vozidel je dnes „in“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
23.9.13 14:23
@AngelLilly píše:
@Mysina Co to bude za auto?

Hyundai i20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
23.9.13 14:24

Bílé auto je super :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
23.9.13 14:25
@Mysina píše:
Hyundai i20

tak to klidně v bílém :palec: super se udržuje :-)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
23.9.13 14:25

Bílá auta se mi ve většině případů nelíbí, působí lacině. Navíc mi přijde, že za špatného počasí jsou i hůř vidět. Máme zlatý a řekla bych, že špína je na něm dobře maskovaná :)

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
23.9.13 14:27

@Shreya ha tak to nemůžu souhlasit :-)ted nová auta moc nereznou :-) mají antikorozní „něco“ :-)

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
23.9.13 14:27
@lucenka píše:
Bílá auta se mi ve většině případů nelíbí, působí lacině. Navíc mi přijde, že za špatného počasí jsou i hůř vidět. Máme zlatý a řekla bych, že špína je na něm dobře maskovaná :)

nabourala jsi ho někdy a dávala lakovat? :oops:

• Citovat
  • Upravit
2204
23.9.13 14:28

Máme dvě bílá auta, takže to u nás vypadá jako sraz dealerů Vitany, ale zase já to moc neřeším, auto beru jako věc k přesunu, ne jako značku osobní prestiže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.9.13 14:29

@AngelLilly souhlasím s tou stříbrnou, to je fakt dobrá barva na škrábance :mrgreen: tak jako v bílým jezdím taky, docela to ujde, ale není to barva no ;) i když to infinity bych v bílé zkousla :lol:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
23.9.13 14:30

@Mysina tak jestli se ti nezda ta barva, tak si radeji priplat a vyber si tu, ktera se ti bude libit nejvic…u cen novych aut je 13 tisic skoro nic…auto nemas na tyden…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
23.9.13 14:31
@LuMiTa píše:
nabourala jsi ho někdy a dávala lakovat? :oops:

Tak lakování je drahý u všech barev, ono ani bílá není vždy bílá a má různé odstíny. Jinak auto už máme bouraný a lakování nebyla zase až tak šílená položka - když kouknu na to kolik ta oprava stála (ale nám to mohlo být jedno, šlo to z povinnýho ručení viníka nehody).

Příspěvek upraven 23.09.13 v 14:32

• Citovat
  • Upravit
2256
23.9.13 14:32

Mě teda připadá, že je špína vidět na všech autech stejně… Pokud kupuješ nové a barvu si můžeš vybrat, tak si dej jakou chceš. Pokud kupuješ ojetinu, tak se soustřeď na všechny jiné parametry. Barvu až naposled :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
23.9.13 14:34

@lucenka mám tatínka autolakýrníka, a můžu ti říct že bílá je mnohem levnější než zlatá :-) a já jsem z té rodiny kde se na cenu kouká :-)

• Citovat
  • Upravit
1980
23.9.13 14:34
@LuMiTa píše:
@Shreya ha tak to nemůžu souhlasit :-)ted nová auta moc nereznou :-) mají antikorozní „něco“ :-)

Nemusíš přece souhlasit…
To antikorozní něco je sloučenina platiny, kterou ale nepoužívají všichni výrobci ( nemají ji např. Fordy, Škodovky, Citroeny a Renaulty ). Auta rychle stárnou, proto se u nás točí téměř každý rok, ale bílé bych nechtěla, to neznamená, že si ho nemůže pořídit zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
23.9.13 14:35
@LuMiTa píše:
@lucenka mám tatínka autolakýrníka, a můžu ti říct že bílá je mnohem levnější než zlatá :-) a já jsem z té rodiny kde se na cenu kouká :-)

já jsem bourala v lednu a lakování mě vyšlo na pálku… Mám vínovou metalízu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí