Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Bílá auta se mi ve většině případů nelíbí, působí lacině. Navíc mi přijde, že za špatného počasí jsou i hůř vidět. Máme zlatý a řekla bych, že špína je na něm dobře maskovaná ![]()
@Shreya ha tak to nemůžu souhlasit
ted nová auta moc nereznou
mají antikorozní „něco“ ![]()
@lucenka píše:
Bílá auta se mi ve většině případů nelíbí, působí lacině. Navíc mi přijde, že za špatného počasí jsou i hůř vidět. Máme zlatý a řekla bych, že špína je na něm dobře maskovaná
nabourala jsi ho někdy a dávala lakovat? ![]()
Máme dvě bílá auta, takže to u nás vypadá jako sraz dealerů Vitany, ale zase já to moc neřeším, auto beru jako věc k přesunu, ne jako značku osobní prestiže ![]()
@AngelLilly souhlasím s tou stříbrnou, to je fakt dobrá barva na škrábance
tak jako v bílým jezdím taky, docela to ujde, ale není to barva no
i když to infinity bych v bílé zkousla ![]()
@Mysina tak jestli se ti nezda ta barva, tak si radeji priplat a vyber si tu, ktera se ti bude libit nejvic…u cen novych aut je 13 tisic skoro nic…auto nemas na tyden…
@LuMiTa píše:
nabourala jsi ho někdy a dávala lakovat?
Tak lakování je drahý u všech barev, ono ani bílá není vždy bílá a má různé odstíny. Jinak auto už máme bouraný a lakování nebyla zase až tak šílená položka - když kouknu na to kolik ta oprava stála (ale nám to mohlo být jedno, šlo to z povinnýho ručení viníka nehody).
Příspěvek upraven 23.09.13 v 14:32
Mě teda připadá, že je špína vidět na všech autech stejně… Pokud kupuješ nové a barvu si můžeš vybrat, tak si dej jakou chceš. Pokud kupuješ ojetinu, tak se soustřeď na všechny jiné parametry. Barvu až naposled ![]()
@lucenka mám tatínka autolakýrníka, a můžu ti říct že bílá je mnohem levnější než zlatá
a já jsem z té rodiny kde se na cenu kouká ![]()
@LuMiTa píše:
@Shreya ha tak to nemůžu souhlasitted nová auta moc nereznou
mají antikorozní „něco“
Nemusíš přece souhlasit…
To antikorozní něco je sloučenina platiny, kterou ale nepoužívají všichni výrobci ( nemají ji např. Fordy, Škodovky, Citroeny a Renaulty ). Auta rychle stárnou, proto se u nás točí téměř každý rok, ale bílé bych nechtěla, to neznamená, že si ho nemůže pořídit zakladatelka.
@LuMiTa píše:
@lucenka mám tatínka autolakýrníka, a můžu ti říct že bílá je mnohem levnější než zlatáa já jsem z té rodiny kde se na cenu kouká
já jsem bourala v lednu a lakování mě vyšlo na pálku… Mám vínovou metalízu…